Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 664
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 245
И Мишо, и Юлия имат хубави зъби. Това, както и приятелите им, показват какви хора са. Тези 2 неща и на мен направиха впечатление, и са нещата, които по принцип отчитам при хората, +ръцете. Това като основни неща, има и други естествено, но тези са must.
Стана ми любопитно какви хора са тези с хубавите зъби.

# 1 246
Колко много раци сме се събрали на куп Laughing Все едно други зодии няма. Бързо да дойде BaDBluEeYeS и астрологично да каже на какво се дължи това.
Краставите магарета се надушват.😂😂

Шегувам се. Раците са силно семейно ориентирани, отделно и големи романтици. Подобни предавания ви влекат.

И като сме тръгнали да доказваме , че не сме Зарко
Скрит текст:

# 1 247
Това, че си сложила снимка на хубаво младо момиче, не означава че не си Зарко. Котка имаш ли?

# 1 248
Ама вие сте странни хора! Харесвам хора с поддържани, чисти, здрави зъби! Това са хора, които се грижат за себе си и държат на устната си хигиена, което е голям плюс. При днешното безпаричие масово и скъпите стоматологични услуги, да поддържаш перфектни зъби, е важно за мен. Толкова ли не може да приемете, че всеки си има своите въпроси, виждания и странности. Тези хора с хубави зъби, са хора с хубави зъби, които аз харесвам и нищо друго. Познавам достатъчно мъже, които не бих целунала и на 101-ва среща именно заради зъбите им! И не е, защото са пушачи.

# 1 249
Вироглава ? Юлето? Не, тя го раздава доброто момиче- точно идеалната дъщеря на учителка! Може майка й наистина да е- те всичките учителки имат малко проф. Изкривяване!😀 Юлето само от време на време му отпуска края, някой път инат, друг път щуротийка, но не ми се връзва да е вироглава!
Като я обсъдихме в детайли анатонията- на мен пък не ми харесаха краката- стъпалото с жартиера- доста подуто ми се стори- не беше финно краче😀

# 1 250
  • софия
И Мишо, и Юлия имат хубави зъби. Това, както и приятелите им, показват какви хора са. Тези 2 неща и на мен направиха впечатление, и са нещата, които по принцип отчитам при хората, +ръцете. Това като основни неща, има и други естествено, но тези са must.
Стана ми любопитно какви хора са тези с хубавите зъби.
Хора, които имат отношение и грижа към себе си, и добро домашно възпитание. Щом го правят за себе си, ще го правят и за приятелите си.

# 1 251
Единственото, което не разбирам е защо изобщо са рискували с Форко и Васка - само разходи за сватба и меден месец. Явно са очаквали да ги избият от големия интерес, който са очаквали да предизвикат - както и стана

За рейтинг

Сериозно ли си мислите че тези велики специалисти могат да предвидят какво ще се случи?Предполагам, че изобщо не им е минало на ума че така ще стане.По тяхната логика - той иска дете, тя има дете, са си един за друг.По логиката - тя спортува, той има колело взеха че улучиха без да искат;)

Като видиш що за "мъж" е Никифор и каква е Василена, как няма да предвидиш какво ще се случи. Това какво са казали е за пред хората. Не искам да съм крайна, но, с която и да съберат Никифор резултата ще е същия. Друг е въпроса, че Василена лесно си изпускаше нервите и и личеше колко много не го харесва

# 1 252
  • София
Видяхте ли снимки на Мишо с къса коса? Неузнаваемо готин. А сега с тия дрипи по главата...

# 1 253

Този дали ви допада? Че на мен ми е прекалено нещо
Понеже стана въпрос за поддържани зъби. На Благо са му поддържани но в устата ми прилича на магаренцето Йори.

# 1 254
Майката на Юлия ми прилича на учителка или пък някак ми напомня на някоя моя учителка. Не ми се вижда някаква страшна тъща, но три поколения сами жени на едно място събужда въпроси.

На мен ми прилича пък на артистката Слава Рачева, която озвучаваше Педя човек, лакът брада, и само чаках  какъв глас ще извади тъщата. http://darikradio.bg/media/201/biblioteka.m.jpg

# 1 255
Това, че си сложила снимка на хубаво младо момиче, не означава че не си Зарко. Котка имаш ли?
Еее как без котка 🤣
Скрит текст:

# 1 256

Честно казано, предпочитам такива, пред жълти полуразрушени зъбаци 🤔

# 1 257
Скрит текст:
Написах с хубави зъби, не клоун! За теб, ако това са хубави зъби, значи имаме различни представи за хубост. И хубави за мен са естествените зъби, а не скъпите смешни протези.

# 1 258
  • Terra incognita
Тези без котките няма какво да ми твърдят тук, че не са Зарко. Това е най- солидното доказателство.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 16:40 от VickyTaylor

# 1 259
Скрит текст:
Написах с хубави зъби, не клоун! За теб, ако това са хубави зъби, значи имаме различни представи за хубост. И хубави за мен са естествените зъби, а не скъпите протези.
Не, чети внимателно. Написах дали ви допада, защото на мен ми е прекалено. И не всеки може да има хубави естествени зъби, понякога се налагат протези и корекции, но НЕ такива.

Общи условия

Активация на акаунт