Христос Воскресе! Весело посрещане на празника!

Момичета, аз съм втрещена все още от епизода снощи и то положително. Крайно време беше да видим малко по-сериозни взаимоотношения между героите. Да сериала е романтична комедия, но това, което им се случва е част от истинския живот.
Плаках, когато си тръгваше Айхан, плаках когато дневника отиде в огъня и плаках, когато се разделиха в болницата. Всичко между тях се случи защото останаха неразбрани един друг. СЦ ни показа, че голямата любов и силните чувства не винаги са достатъчни, за да са щастливи двама души.
За фрага - 🥺. По-съсипани и изгубени нямаше как да ги видим. Поклон пред играта на Джан и Демет. Празнотата и загубата се четяха в очите на ГГ. Джан сякаш хвана Санем за ръката, за да се убеди, че е истинска... Не знам защо ми се струва, че това не е първата им среща след изминалата една година 🤔
С нетърпение чакам първия фраг - дано е днес.
За Лейля и Емре 😍 Каква балансирана двойка в сравнение с нашичките. Това в никакъв случай не значи, че се обичат по-малко - просто любовта им е различна. Въпреки, че на пръв поглед не се вижда същия заряд като при ДжаНем аз много ги харесвам.
Хюма не искам да я коментирам, защото няма начин да има толкова отвратителен родител като нея, но Ийт... наистина не очаквах да се повлияе така от тази дърта змия. Както и Фабри и той успя да ме изненада неприятно, явно съм много наивна. Не очаквах толкова отвратителна постъпка, но сега вече мисля, че той може да е причината за лошото състояние на фирмата.
Извинявайте, че стана толкова дълго, но мислите ми препускат днес.
И последно: надникнах и в групата във ФБ и там масово момичетата са на мнение, че това е най-добрият епизод до сега и ще е загуба ако не се гледа ☺
Желая ви ползотворна почивка и добре прекарано време с близките и семейството 🤗🤗🤗