"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 38

• 52 852
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета! 🤗🤗🤗
Христос Воскресе! Весело посрещане на празника!

Момичета, аз съм втрещена все още от епизода снощи и то положително. Крайно време беше да видим малко по-сериозни взаимоотношения между героите. Да сериала е романтична комедия, но това, което им се случва е част от истинския живот.
Плаках, когато си тръгваше Айхан, плаках когато дневника отиде в огъня и плаках, когато се разделиха в болницата. Всичко между тях се случи защото останаха неразбрани един друг. СЦ ни показа, че голямата любов и силните чувства не винаги са достатъчни, за да са щастливи двама души.
За фрага - 🥺. По-съсипани и изгубени нямаше как да ги видим. Поклон пред играта на Джан и Демет. Празнотата и загубата се четяха в очите на ГГ. Джан сякаш хвана Санем за ръката, за да се убеди, че е истинска... Не знам защо ми се струва, че това не е първата им среща след изминалата една година 🤔
С нетърпение чакам първия фраг - дано е днес.
За Лейля и Емре 😍 Каква балансирана двойка в сравнение с нашичките. Това в никакъв случай не значи, че се обичат по-малко - просто любовта им е различна. Въпреки, че на пръв поглед не се вижда същия заряд като при ДжаНем аз много ги харесвам.

Хюма не искам да я коментирам, защото няма начин да има толкова отвратителен родител като нея, но Ийт... наистина не очаквах да се повлияе така от тази дърта змия. Както и Фабри и той успя да ме изненада неприятно, явно съм много наивна. Не очаквах толкова отвратителна постъпка, но сега вече мисля, че той може да е причината за лошото състояние на фирмата.

Извинявайте, че стана толкова дълго, но мислите ми препускат днес.

И последно: надникнах и в групата във ФБ и там масово момичетата са на мнение, че това е най-добрият епизод до сега и ще е загуба ако не се гледа ☺

Желая ви ползотворна почивка и добре прекарано време с близките и семейството 🤗🤗🤗

# 556
Славе, 🤗 харесва ми сценария на рускините... и аз мисля,  че Санем няма лесно да се отърве от Йит , както някой писа снощи, направо е обсебен от нея... и снимките и вече са по  стените му!😖

Изуми ме бързината , с която сътвори капана за Джан...😳

Явно ефектът от написаното от Санем за Джан, че го приема с всичките му недостатъци, че докато я обича , той ще бъде единственият , който ще я докосва и с думите и с ръцете си...направо го накара да мисли светкавично ... и успя!😏

# 557
Алекс, за обсебването аз го написах. Но ДжейДжей докато се прави на шут нинджа не видя ли портрета или къде толкова акъл да разбере и сподели.

# 558
Привет момичета ,
логична развръзка, за която имат вина и двамата. Любовта им е силна и голяма,но им липсва здрава основа върху която да изградят трайни отношения.
Явно все още не са се опознали истински и липсата на доверие и вяра в другия позволи на трети лица да се намесят мужду тях и да посеят съмнение в отношенията им.
Неумението им да разговарят и да споделят истинските си мисли ,настроения и чувства , да се опитат да изязнят недоразуменията между тях заедно и да вземат общи решения за бъдещето си сещо показва ,че те преживяват любовта си чисто емоционално ,но не и житейски.
Санем е влюбена,щастлива че е със своя любим,правят планове за сватба,но също така е невинна,честна и доверчива и стози аршин мери хората около себе си,затова и не разбра за скритите намерения на Ийт спрямо нея.
Джан има повече жизнен опит от нея,а също така е и силно влюбен мъж и със всичките си сетива , визуални и подсъзнателни, усети интереса на Ийт-на мъж към жена.Той пресира нещата поради ревността си и експанзивния си характер,а Санем се обиди от това ,че той не я смята за достатъчно зряла да взима самостоятелни решения.
Когато човек е обиден ,гневен и разочарован ,тогава взима най-грешните решения в живота си.Това се случи и със Санем и Джан.Вместо да му каже че му вярва ,че е до него и заедно ще преодолеят това ,тя си замълча ,а той я напусна.
И аз смятам ,че това е най-смисленият и добър епизод от доста време насам.
Страхотна игра на Джан и Демет в откъса,четох че Санем след раздялата е минала през силна депресия и голям емоционален срив,хапчета и тежък период на възстановяване,т.е. изглежда първите серии ще са по скоро драма отколкото ромком,но все пак гледаме нов сценарий и нова сюж.линия,така че всичко ще е ново и различно и за мен ще е интересно да ги наблюдавам и в по драматични превъплащения.

Весел празник от мен.

# 559
Христос воскресе!Бъдете здрави и Благословени!

Джан влюбен,но невярващ,Санем влюбена,но несигурна-това видях аз без превод и на първо четене!Хареса ми ,че се заговори най-накрая за проблемите им,които наистина бяха забравени от СЦ последните епизоди!
Фрага-добра игра на Демет,изгубената Санем,външността и в синхрон с душевното състояние Simple SmileДжан.....гледах го с усмивка,преобразяването му е доста наблъскано-малко хипи,малко Д.Спароу...😀,но както писахте добра игра на Д.Яман,поне очите му говореха като Д.Д.
Ще следя с интерес!😍
Весел празник!🐰

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 13:44 от AnaStef

# 560
В откъса от 40 еп. Санем е с празен поглед, едната и ръка трепери, даже цялото и тяло потрепва / помислих, че на Демет и е хладно/, телом е там, но Санем липсва. Като човек минал през деприсивно състояние и сам отласнал се от дъното, мога да кажа, че пътя на Санем е доста дълъг и болезнен. За Джан, това което видях, на албатроса крилата май са пречупени, а не разперени в полет. Но Санем е в него, в мислите, действията?...Затова и написах, че са преминали през своя метаморфоза. И май сами ще бъдат лек за наранените си души. Както LILI808, писа в началото ще е драма, но дано не избягат и от комедийното. И искам да има видов ден за Ийт и Хюма.
Наистина хубав и смислен епизод, с плавно преминаване към последващите събития.

Отивам да си оправя вкуса с ароматен козунак.

# 561
Здравейте! Христос Воскресе!

Сезон 1 - Нова любов.
Сезон 2 - Зряла любов.
От английска група е взето, но точно описва сюжета

# 562
Честито Възкресение и нека душите ви бъдат пълни със светлина. Прекрасни анализи на всички. Благодаря ви🤗.
И едно забавно сравнение.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 14:36 от demo80

# 563
  • Варна
     Светъл празничен ден, прекрасни птичета!   Hug

Здраве и благоденствие на вас и на хората, които обичате!

Всъщност, поведението на Ийит изобщо не ме изненада!  Naughty Не го харесах още от първия път, когато го видях на снимка в темата.  Peace Знаех, че ще ни донесе само неприятности!  ooooh! И той започна още от първия момент, в който се появи. ooooh! Но не говоря за катастрофата, а за поведението му след това. #2gunfire - Веднага започна да атакува Санем, под предлог че е загрижен и прави всичко за нейно добро!    newsm78
     И за съжаление Санем му даде лице.  ooooh! В началото напук на Джан, а после - поласкана от демонстрираната вяра в таланта й, и от щедрите обещания за небивал успех на книгата й!  Crossing Arms
     Тя не се учи от грешките си.  Naughty Не приема и помощта на Джан, който виждайки наивността й, се опитва да я предпази.  Naughty  Неговата загриженост, тя прие, като недоверие към нея.  Thinking
     В подсказката за 40 епизод, аз не видях успяла и просперираща, а опустошена психически жена.  ooooh!
     Когато живееш само в мечтите си, се сблъскваш челно с действителността!  Peace И научаваш урока си по твърде болезнен начин!  newsm78

# 564
Момичета..... 🤗🤗🤗
Христос Воскресе! Бъдете здрави, щастливи и благословени. 😙😙

Снощи гледах епизода на прибежки и все още не съм го изгледала целият. 
Но това което видях, ме изпълни с емоция и вълнение, които бях забравила гледайки сериала . Айше за една серия направи това, което Аслъ не успя за 15.
Моментите между Джан и Санем, някои от разговорите, които трябваше да проведат много отдавна, дребните детайли.... всичко си беше на място. Липсваше ми писането на Санем, историята за парфюма, който стана причината да се познават.
Колкото разбирам и двамата за постъпките им, толкова и ги упреквам за някои от тях.
Хареса ми как Джан правеше всичко възможно Санем да успее да пише.
Не го упреквам и че си тръгна. Той осъзна, че Санем явно не го познава достатъчно добре, за да си помисли че би ѝ навредил целенасочено пряко или косвено, че би изгорил нещо толкова ценно за нея.
Единствено не одобрявам, че се опита да намери на Санем ново издателство за книгата, или по скоро начина, по който го направи, затова и Санем реагира така и мисля че е права.
Харесаха ми и някои от нещата, които тя каза.
Не одобрявам обаче, че за пореден път тя не му се довери и си помисли, че той иска да я контролира.
Каква работа имаше да пуска Йит в планинската къща, а не отиде тя да говори с Джан? Не му повярва, че не е изгорил дневника ѝ.
Емре и Лейля бяха прекрасни...
Йит... толкова долно нещо не очаквах чак. Да се престори на парализиран за да ги раздели. Незнам какво си мисли, че ще постигне, но ако се надява, че ще спечели Санем от съжаление и ще започне да гради нещо , в основата на което стои огромна лъжа, много се заблуждава. 😤😤
Хюма... просто няма какво да я коментирам... толкова Долно същество не заслужава и най - малкото уважение от децата си. Да виждаш, че синът ти страда и се обвинява за злополуката, а ти да се радваш.... незнам какъв човек трябва да си. То не е човек това. И все още не мога да осъзная как толкова бързо преглътна женитбата на Емре, дето го е отгледала, а връзката на Джан не успя.
Страхотна игра на Джан и Демет.
И във финалната сцена и в откъса..... такава емоция пресъздадоха, че сигурно нямаше зрител да не усети болката, която изпитват героите.
В откъса имам чувството, че гледам хора с празни души, през които живота си преминава без да осъзнават какво се случва. Санем наистина прилича на преживяла голям стрес и все още не излязла от него.
Нямам търпение да пуснат фраг, да подскажат малко за новата ера в сериала.
Спирам че стана цял роман. 😁😁
Хубав празник от мен.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 15:53 от Mariya_R_84

# 565
Христос Воскресе!
Ийт не го харесвам- според мен ще излезе психопат като Керем Санджактар и подобни...

# 566
снимка от инстасторито на Демет....нова коса....

откъсът на 40 еп. за 14ч. е гледан над 1млн.

Биранд с майка си....

Туит...от продуцента Фарук Тургут
Ранна птичка
Всичко ще бъде добре!

Довечера от 22ч. е концерта...“Umut Yeşerten Şarkılar”

ето ви линк на  NTV -https://www.youtube.com/watch?v=XEJM4Hcgd3M

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 16:58 от Zlatina3

# 567
Отговорът на Джан към разочарована фенка

# 568
Надявам се Ийт и  Хюма-змей да си получат възмездиеето в скорошни серии.  Този излезе много по-подъл от сестра си, тя поне имаше някакво достойнство и се отдръпна.
И се ядосвам как изкараха Санем толкова заслепена, но явно това е трябвало, за да ги разделят.
Емре и Лейля много красиви.  Последно - ще ги има ли в новите серии, или не?
Христо воскресе!  Здраве и благоденствие в домовете ви, момичета!

# 569
От Рутко, готви Демет за участието и тази вечер.

Нещо интересно за роклята на Санем , чийто цип се чудеше Джан дали да затвори....😂🤣
Демет

Аслъ Зенгин

Назлъ

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 22:14 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт