"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 38

• 52 830
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • Stara Zagora
Елааааа ми Тарзанееее 😂😂😂 (шегувам се)видео с Джан Яман намира се повод покрай баща си и майка си да каже нещо и за Демет 😂❤
Джан каза че наистина искаше да бъде там но сцената на 40-ти епизод им отнела 9 дена от обичайните 5 той благодари на всички който гласуваха и помогнаха за достигането на близо 1 милион гласа той посвещава тази награда на родителите си и поздравява Демет и целия екип от поредицата за техните награди Джан добави и че снощи е заснет в 6 сцени. 🤗 

И от Ознур 🤗❤

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 13:09 от Stoyanova26

# 677
               Мили момичета, съгласна съм, че Санем е наивна, изобщо съгласна съм с всичко, което писахте за нея. Но Джан също е наивен.  Те /Хюма и Иит/така добре есклоатираха неговата ревност за да го провокират, че той не осъзна как падна в капана им. Главната героиня в тази раздяла е майка му. Вички останали го правят от любов, разбира се, и Иит. А тя за да надделее с ината си, че поне едната сестра ще отстрани от единия си син, изфабрикува най-грозните сценарии. Тя НИКОГА не се е интересувала  кого обичат синовете й. Angry
              А всъщност какво искат от нас децата ни: каквото сме искали и ние от нашите родители - да ни вярват, да ни подкрепят, дори когато грешим. Heart Eyes

# 678
  • Stara Zagora
Ознур също благодари за наградата и изпраща любов към всички които са гласували за нея. ❤

Демет е много щастлива че спечели тази награда и благодари на всички които са гласували за нея извиниха се че не могат да присъстват на наградите защото са много заети със работата си и праща целувки на всички. ❤ Преведох видеата да не се чудите какво говорят 😂🤗

Ииии чироз до моя Биранд 😂❤

Аз се чудя откъде ми е позната ситуацията с ципа 😂😂😂 ехх тез ципове на Демет бе 😂😂😂

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 14:48 от Stoyanova26

# 679
Тези дни съм задълбала на тема Хюма и Йит...и двамата са ми интересни като образи...Sunglasses

Мама Дивит,  по свой,  леко извратен начин обича големия си син, който е зарязала и е отрасъл при баща си... тя няма никаква заслуга за характера му  и оформянето му като личност, явно и в гените му преобладават тези на Азис бей,  а  възпитанието , което му е дал той го е оформил като такава индивидуалност.

Джан е творческа личност надарен с чар и харизма, успял фотограф... точно синът,  с който може да се гордее и да  жъне успех в ''обществото", на чийто оценки и признание  тя толкова много държи ..

Емре,  който е възпитала  и е любимец,  е обикновен, симпатичен,  млад мъж, който няма нито обаянието, нито решителността на брат си и се люшкаше дълго време,  докато намери с помощта на Джан правилната посока..отделно от това брат му му решава житейските проблеми , та и тези с майка му...

И като двойка Лейля и Емре са такива , приятни, привлекателни, мили ... и нищо повече. Това според мен е причината тя толкова бързо да понесе този  брак  и се съгласи със сватбата.

Санем, обаче е съвсем друго нещо...Хюма не може да и прости, че е различна, че притежава оригинални идеи , талант и дарба, качества , която е правят толкова ценна и толкова желана за Джан.

Санем   е творец като Джан... те притежават светъл пламък, който ако се обгрижва и подклажда ще свети все по-ярко. Точно това   дразни  мама Дивит, че тя е на нивото на Джан.
Ако произхождаше от богато и заможно семейство Санем щеше да бъде най-желаната снаха, но от махалата... не, не става... направо срам за рода Дивит...а, на всичко отгоре и Джан е безумно влюбен в нея!

Така Хюма е решена да се бори до край  и вкара Йит в подлия си план.

Не мисля, че Йит е лош човек по природа... той има нещастието да се влюби в Санем, а непоносимостта на Джан към него от първата минута, в която се срещнаха и  предизвикателното му поведение го амбицираха да играе по гайдата на Хюма.. да се вживее в ролята на спасител на Санем , който ще я утеши и спечели любовта и , след като "лошият" крал я зареже...или пък той успее да я отдалечи с проект в Америка.
Направи всичко,  което можа... беше много внимателен...показа възхищение от таланта и, пълна съпричастност към нея като автор, загриженост за книгата и, висока оценка за написаното... изобщо успя да спечели доверието и ...
Но тези му амбиции го доведоха  до  ловкото и амбициозно решение да инсценира изгарянето на записките на Санем от Джан и да се направи на негова жертва...  

И така добрите му намерения се превърнаха  в грозна Smiling Impлъжа и изнудване на момичето , в което се влюби...Rage

Както в повечето житейски ситуации, хората които участват  в тях ,  не са нито само виновни,  нито само невинни...Thinking

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 15:32 от alex_94

# 680

Така Хюма е решена да се бори до край  и вкара Йит в подлия си план.

Не мисля, че Йит е лош човек по природа... той има нещастието да се влюби в Санем, а непоносимостта на Джан към него от първата минута, в която се срещнаха и  предизвикателното му поведение го амбицираха да играе по гайдата на Хюма.. да се вживее в ролята на спасител на Санем , който ще я утеши и спечели любовта и , след като "лошият" крал я зареже...или пък той успее да я отдалечи с проект в Америка.
Направи всичко,  което можа... беше много внимателен...показа възхищение от таланта и, пълна съпричастност към нея като автор, загриженост за книгата и, висока оценка за написаното... изобщо успя да спечели доверието и ...
Но тези му амбиции го доведоха  до  ловкото и амбициозно решение да инсценира изгарянето на записките на Санем от Джан и да се направи на негова жертва...  

И така добрите му намерения се превърнаха  в грозна Smiling Impлъжа и изнудване на момичето , в което се влюби...Rage

Както в повечето житейски ситуации, хората които участват  в тях ,  не са нито само виновни,  нито само невинни...Thinking

Ето това точно не ми се връзва. Да твърдиш че обичаш някой, но да го гледаш безучастно как се самоизмъчва заради вина относно здравословното ти състояние.
Да не казваш нищо в продължение на една година, виждайки, че тя е съсипана и ТИ си виновен за състоянието и. Защото  всичко се случи точно по вина на Ийт, ако не беше излъгал те нямаше да се скарат така и да се разделят. Това не е обич, това е някаква обсесия, мания, болен мозък. 

# 681
  • Stara Zagora
Джан:Емре моля те за извинение. Не трябваше да крия от теб за състоянието на татко. Трябваше да ти разкажа.
Емре: Да трябваше да ми разкажеш. Но аз също искам извинение. Направих неща които не трябваше да върша. Ако не беше ти всички щяхме да се предадем дори и татко. Хубаво е че те има. Хубаво е че ти си мой брат.
Джан: Ела тук. Караш ме да плача рано сутринта.
Емре: Де да беше и татко тук.
Джан: Няма как да дойде докато мама е тук.
Един хубав момент между братя. ❤

# 682
Привет 🤗🤗
Честит празник, честит нов месец 🐤🐥
Благодаря за преведеният епизод, пореден🌻🌻🌻🌻🌻
Е, Джан и Демет все пак отбиха номера с благодарствените видеа. 😁
Да ви кажа честно, то по- добре стана че не отидоха. Като гледам колко постно е било всичко, церемония колкото да се каже, че е имало такава, дори и да бяха отишли нямаше да е никак вълнуващо, нито за тях, нито за нас - феновете.
Мама и тати, един след друг рожденици. Възхищавам се на прекрасните отношения и уважението, което имат един друг. Успели са да отгледат в чудесна среда сина си, постигнали са такъв баланс, рядко срещан между разделени родители.
Alex 🤗, хубав разчет си направила на Хюма и Йит. Едно нещо не разбирам аз само- как една майка, която не е била до сина си целият му съзнателен живот, вместо да се опитва да го доближи до себе си, да му помага да гради щастието си, да навакса всичко, което е изпуснала, тя прави точно обратното?
И инсценировката с парализата ми дойде малко в повече. То хубаво да си влюбен, но със съжаление, няма да получиш любовта, която желаеш обратно.

Момичета, Джан толкова не е промотирал епизод сигурно от месеци. Особено последните 10тина направо ги пропускаше. Почти всеки ден пуска постове в Instagram и ТТ. 😁
Аз нямам търпение вече да става събота, незнам за вас.

# 683
  • Stara Zagora
Хубаво е когато имаш любяща жена която ще те подкрепя и съветва и винаги ще те разбира и ще бъде до теб когато имаш нужда. ❤

Мария 🤗 Рекламата продължава 😂

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 17:09 от Stoyanova26

# 684
Най-интересно е , че от сериалът, който е на второ място в анкетата няма снимки на главните герои...🤐
😡

https://m.gecce.com.tr/anket/favori-diziniz-hangisi-1

# 685
Здравейте!

Очите са огледало на душата, понякога казват много...

# 686
Славе, Hug  

Скрит текст:
Моите съболезнования за загубата!:pensive:
Спомням си , че много обичаше и ценеше този човек!

# 687
Алекс,
Скрит текст:
Така е, мир на душата му!

Ийт са бастун smile3560, интересно дали Джан ще го разобличи.  Thinking

# 688
Тепърва предстои разкриването на онея двамцата, но до тогава има време. Нов сезон, почти нов филм. Бая бая време ще мине докато се съберат Д и С. Но ще е интересен самия процес, тази СЦ се надявам да не ни разочарова. Нямам търпение да идва събота! Blush

# 689
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/televizyon/umarim-hayranlarim … -yasamaz-41200255

Джан Яман- " Надявам се феновете ми да не останат шокирани.". Джан ще отбие военната си служба / 21 дни/ в Измир, поради което брадата и косата ще отидат в миналото. Надява се почитателите му да бъдат снизходителни.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 19:19 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт