Градинарство - моето хоби 22

• 33 922
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Страхотни градини, момичета! Завиждам благородно!
Нямам търпение някой ден и моята градина да се разлисти. Утре засаждам последните туи и треви, и смятам да спирам ))).

# 316
  • В градината...
Много хубав цвят клематис, Милита.
А терасираната градинка ми хареса, защото е малка и лесна за поддръжка.
На Любознателна не ми се мисли какво й коства.

Цъфна ми и трендафилът.

# 317
  • густо майна Филибето
Ама как да не ми се бърка, бърка ми се и още как! Постоянно носи нови растения, а място никакво. ММ е любител на гори и храсталаци, и постоянно мрънка, че режа и фризирам, а не си дава сметка, че няма как да оцелеят, ако няма слънце за всички. Тази джунгла в Пловдив няма как да вирее, ако не се полива. И тук се е набъркал, много ползотворно, поливната система си е негово дело. В летните месеци докато се изредят всички кръгове, системата работи 5-6 часа. Всеки ден. Това си върви и с торене, защото веществата се отмиват от водата. И всичко расте като бясно, плевелите ми също. Жиловляка е като хоста Simple Smile
 Даже е решил и на зеленчука да слага осветление, все едно по нощите ходя да бера домати Simple Smile
Градината отнема много от времето ми, но носи голямо удоволствие, дори самата работа разтоварва.

# 318
Ама как да не ми се бърка, бърка ми се и още как! Постоянно носи нови растения, а място никакво. ММ е любител на гори и храсталаци, и постоянно мрънка, че режа и фризирам, а не си дава сметка, че няма как да оцелеят, ако няма слънце за всички. Тази джунгла в Пловдив няма как да вирее, ако не се полива. И тук се е набъркал, много ползотворно, поливната система си е негово дело. В летните месеци докато се изредят всички кръгове, системата работи 5-6 часа. Всеки ден. Това си върви и с торене, защото веществата се отмиват от водата. И всичко расте като бясно, плевелите ми също. Жиловляка е като хоста Simple Smile
 Даже е решил и на зеленчука да слага осветление, все едно по нощите ходя да бера домати Simple Smile
Градината отнема много от времето ми, но носи голямо удоволствие, дори самата работа разтоварва.
И при теб не е лесно Simple Smile

# 319
  • на острова на мечтите

Кактусови красоти

# 320
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не мога да те гледам! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
мналата година докарах едно дребчо до цвят - само един, но много ме радваше. ако тази година пак успея, ще се самопочерпя и самопотупам по двете рамена. Simple Smile
не искат да ми цъфтят кактусите и това е. Sad

# 321
Любознателна,благородно завиждам! ММ само ме реже,като кажа,че искам нещо да засадя. 😂 Бурени били,не знам какво... Ама ще изчакам някоя и друга година да направи барбекю ли каквото там иска и после вече ще си действам даже без да го питам. 😊

# 322
  • Norge
Аз си продължавам с моите рододендрони и с флокса.  Mr. Green Голяма са ми радост.
Белият няколко години се мъдри преди най-после да започне да цъфти.

# 323
  • В градината...
Красота!

# 324
  • на острова на мечтите

Въпреки дъжда цъфна геройски кактусът.

Прекрасно с капки дъжд.

# 325
Нелка, ти си в рододендроновият  рай Dizzy Face
danilu, човек наистина да ти "завиди" за тези цъфтящи кактуси Simple Smile

# 326
  • Norge
Така е, МилитаHug Даже имам един, който се беше самопосадил в гората. Преместих го, сега цъфти.

А докато работя навън, винаги има и кой да се грижи за доброто настроение.
Как не пресипна, как не си изгуби гласа, голяма подсвиркване пада по цял ден.  Heart Eyes

# 327
  • В градината...
Нелка, не само градината, целият пейзаж около вас е красив. Друго е да имаш подобен фон, на който да градиш красоти. Щом и гора си имате...

# 328
  • Пеликания
Здравейте,
нова съм във вашата тема и като ви гледам красотите просто нямам думи. Браво на всички за труда, който полагате.

Аз имам един въпрос. Астрите ми изникнаха, но имам проблем с тях и не знам какъв е. Дали е от слънцето или нещо ги яде?

# 329
  • густо майна Филибето
Хм, астрите изглеждат съвсем различно, поне моите. Така изглеждат едни плевели. Астрите изникват със светлозелени бадемовидни листенца, които с времето потъмняват много.

Нелка, фантастична градина! Пускай ни повече снимки! И мястото е невероятно, сред гора! Косът даже ти е позволил да го снимаш! Simple Smile
При мен славеят спря да пее, сигурно вече вият гнездо.
Странно, че и кукумявката не чувам, дано не са й направили нещо.

Общи условия

Активация на акаунт