Какво мислите за пиенето на първа среща

• 10 007
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
От тази тема разбрах,че съм алкохоличка Dizzy Face

# 166
Добре де, не с всеки...
Да се чете не мога да живея с човек, който всяка вечер удря 100 грама ракия за отскок, предпочитам любители на чай...

И що, аз 15 години издържах само. Ади,  наздраве!

# 167
Ади наздраве с чай...  иначе мразя и не понасям воня на алкохол....

# 168
Не ми е ясно защо му е на един здрав прав мъж да пие всяка вечер чай. Какво му носи това?

# 169
Задължително уикенда пия бира от 17ч поне. Голям кеф ми е. Държа да отбележа, че съм сънгъл и без деца, та не ми е проблем. Предполагам, че след време няма да ми е приятно, та може би зависи от времето.

# 170
Чаят е просто една напитка. Какво толкова специално има?!

# 171
Не ми е ясно защо му е на един здрав прав мъж да пие всяка вечер чай. Какво му носи това?

А на мен пък не ми е ясно какво му носи да пие ракия!?

# 172
  • София
Цироза Laughing

# 173
Ся. И двете си имат нАучна обосновка, не знам с кое да започна, но то е ясно.
Аз пък не понасям вонята, и претенциозността, с която ми се поднасяха ползите от чистия зелен чай.
Пак се оплаква, ако му падне възможност, от болежки и туй-онуй.
Тъй че....смешно е.

# 174
  • тук-там
Покрай турските "мъже" не понасям такива, пиещи чай. По-скоро лочещи.... ooooh! Нон стоп.
Нищо против чая, иначе.

# 175
  • София
Когато става дума за ежедневно пиене, ние вкъщи пием вода.

# 176
Aма всъщност пиенето на чай или кафе не е ли просто израз с преносно значение, който казва "ела, да правим секс" след като вече сте вечеряли и пили я вино, я друго?! Simple Smile

# 177
  • София
Ади наздраве с чай...  иначе мразя и не понасям воня на алкохол....

То и манджата със запръжка вони, и пръднята, и краката на някои........и парфюмите докарват алергия на различните хора. Joy

Като немразеща алкохола, да ти обясня- да пиеш "100 за отскок", означава че ти е за загрявка.
След което почва истинското пиене.  Simple Smile

А, смисълът на тия сто милилитра е да се съберете на масата, да си споделите и разпуснете.

Щото , на празна маса ако го правите, ще е като на събрание, а чаят се изпива за минути.

# 178
Едва ли възрастни индивиди, които претендират, че са интелигентни, не могат да разберат каква е разликата между човек, който пие ракия всяка вечер и такъв, който предпочита да не пие ракия, а нещо друго. Или поне да е само с повод, като нещо, извън ежедневието.

От "нещо друго", което не съдържа алкохол, въпросният човек няма да се напие, да си легне до теб пиян или дори само почерпен, което също може да е дразнещо, ако се случва често.

Не само алкохолиците (тези болните, които са зависими) се разболяват от цироза, това се случва и при тези, които просто обичат да си пийват редовно, без да са с диагноза "алкохолик".

# 179
Aма всъщност пиенето на чай или кафе не е ли просто израз с преносно значение, който казва "ела, да правим секс" след като вече сте вечеряли и пили я вино, я друго?! Simple Smile
Най - после някой да попита нещо смислено по темата
В случая на авторката , се започва с някаква субстанция, а после - ела да пием вода,  боза, нектар, амброзия- няма, или има, но ние не знаем. Не е това заданието просто.
Прави се психопрофил на младежа според....пил , кво пил, и т.н.
Авторката, съвсем резонно, преди среща с момче, попита редно ли е да си поръча алкохол.
Е, няма такава драма - да се разчита на бг мамма.
Не стига, че тя е пила газирано  вино, а той - чай , ами взели та се разходили, яли , пили , па може и друго, ама ние още нищим тя дали да пие. Joy... на първа среща.

Общи условия

Активация на акаунт