Какво мислите за пиенето на първа среща

• 9 997
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Скрит текст:
Ади наздраве с чай...  иначе мразя и не понасям воня на алкохол....
Скрит текст:
То и манджата със запръжка вони, и пръднята, и краката на някои........и парфюмите докарват алергия на различните хора. Joy

Като немразеща алкохола, да ти обясня- да пиеш "100 за отскок", означава че ти е за загрявка.
След което почва истинското пиене.  Simple Smile

А, смисълът на тия сто милилитра е да се съберете на масата, да си споделите и разпуснете.

Щото , на празна маса ако го правите, ще е като на събрание, а чаят се изпива за минути.
[/spoiler]
Смешно е да ми обясняваш колко е полезна ракията и колко е вредно да пиеш чай от мента. Нямам предвид никакви болести. Не ми харесва да пия всяка вечер алкохол и не го правя, няма нужда да ме убеждава колко това е зле.

По- смешно е да твърдиш нещо, което не съм си помисляла дори.
Постът е отгоре и да твърдиш, че ти обяснявам колко полезна е ракията, след като ти обяснявам съвсем друго нещо, е доволно забавно. Mr. Green

Остава да кажеш и че те убеждавам да пиеш всяка вечер алкохол и ще избиеш рибата директно.

Последно- аз не съм те убеждавала в нищо, а защо се държиш кат ощипана мома, идея нямам.

# 226
АбсурТ, вече става абсурдно.
Точно ти ме убеждаваше, че алкохолът сближава, а чай е като на събрание.
Толкова ли е трудно да се разбере, че има здрави и нормални хора които не пият алкохол всяка вечер.

# 227
  • София
Аиша, аз доста пъти написах, че не съм трезвеник, не знам какво не ти се връзва.
Иначе то и виното със сирена не е всяка вечер, даже от едно известно време хич, че започна супер да ни се доспива, одъртяхме.

# 228
  • София

Ако срещата е в ресторант, нормално е човек да си поръча храна и алкохол.
Ако е в сладкарница - паста и боза / кафе.
В кафене - кафе, чай, вода.
С други думи - просто си подбери мястото на срещата в съответствие с предпочитанията.

# 229
  • София
Толкова ли е трудно да се разбере, че има здрави и нормални хора които не пият алкохол всяка вечер.

Да, сближава, ама това дали значи, че съм те убеждавала да почнеш да пиеш? newsm78

Толкова ли е трудно да се разбере, че има здрави и прави хора, които не пият всяка вечер чай от мента?

# 230
Ох,мен много ме плашат хора, които четат научна литература по медицинските въпроси и пият чай от глухарчета всяка вечер. 😥 Честно да си кажа по-добре да умра от цироза отколкото от шизофрения.

# 231

Да, сближава, ама това дали значи, че съм те убеждавала да почнеш да пиеш? newsm78

Толкова ли е трудно да се разбере, че има здрави и прави хора, които не пият всяка вечер чай от мента?

Има здрави и прави хора, които всяка вечер жулят ракия, ясно.
Аз все пак предпочитам любителите на чай...... Ако и да не са социално приемливи.

# 232
Какво общо има шизофренията с пиенето на чай? Някои от нещата, които могат да я отключат са точно злоупотреба с алкохол и/или наркотици.

# 233
  • Варна
Като човек пиещ кафе в 22 30 преди да си легне, не мисля че е редно непознат да ми определя какви напитки ще предпочитам при първа среща. Отказвам да пия алкохол, защото така трябвало, било вечер, били сме на бар, на пица...
Не обичам алкохола и нямам намерение да забрявам собствените си предпочитания, защото някой имал изисквания какво да ми има в чашата.

Пила съм ром с кафе в барове, защото така ми харесва, а ако този човек иска да ме опознае като личност няма да се занимава да ми анализира питиетата.

# 234
Как съм изпуснала тази велика тема...Чета и се хиля с глас....Цялата тема е за Смешките.
Иначе сериозно - как смятам, че е редно да се постъпи на първа среща - мъжът пита жената в какъв тип заведение иска да отидат , гладна ли е и т.н. и после сядат примерно в бар. Мъжът пита дамата какво ще пие и съответно си поръчва същото. Е, сега ако е нещо извратено (бейлис) - той може да си вземе уиски, задължително в този случай и едни бадеми за сближаване (ядене от една паничка), водички и т.н. Ако тя вземе капучино - той може да вземе същото или кафе, ако  тя вземе бира - и той бира, ако тя вземе коктейл - той също. Изобщо намирам, че няма нищо сложно.
Никога няма да забравя една първа и последна среща с един господин, който ме завлече в някакво скъпо заведение, беше се издокарал като на сгоден циганин брат му, бяхме и с една друга двойка, за които знаех, че нямат много пари. Та моят "кавалер" ми поръча коктейл от скариди ( явно това за него беше върха на върховете - беше мазен и гаден коктейл) , после още някакво ядене със скариди, всички други пиеха само кафе и вода. Отврат - аз ям и пия, всички други сърбат кафе. Просто щях да почина , зарязах манджи и всичко...Кавалерът плати само нашата сметка, а горката двойка, която бе завлечена насила в скъп ресторант си събра стотинките и едва си плати консумацията. По-гадно не съм се чувствала в живота си. Никога повече не видях този елемент.

# 235
  • Варна
И защо двете напитки трябва да са еднакви или сходни ? Ако не го харесваш, защо да го пиеш заради дамата ?

# 236
Aми точно това показва страшно много при първа среща - да направиш компромис и да не люснеш примерно една ракия, а да изпиеш уиски или коктейл, да накараш човека да се почувства удобно. А не като авторката, дето се чуди и мае дали е постъпила правилно с тази бира. Грешка е на младежа изцяло.

# 237
Пия си квото ми се пие,който няма пари да ми плати масрафа,да не ме кани!
Ама някой да ми брои глътките,не е било,няма и да бъде.

# 238
Пия си квото ми се пие,който няма пари да ми плати масрафа,да не ме кани!
Ама някой да ми брои глътките,не е било,няма и да бъде.
Ами няма ли да те досрамее малко, че някой друг трябва да ти плаща масрафа? Да не си бездомна или нещо такова?

# 239
  • София
Не, Братане, дама е, която другият е избрал да покани, защото тя му е позволила да го направи.
Сиреч, кавалер, показващ специалното си отношение към нея.

Фина материя, не за Ганю, вперил поглед в мускалите си и треперещ да не се мине. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт