Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Смятате ли, че на 35 години е възможно за него да завърши курс и да работи в областта на ИТ?
Какви стъпки трябва да следвам, за да започна работа в ИТ? Какви умения и знания са необходими?
Съгласни ли сте с мнението ми за преквалификацията на съпруга ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Смятате ли, че на 35 години е възможно за него да завърши курс и да работи в областта на ИТ?
-
Какви стъпки трябва да следвам, за да започна работа в ИТ? Какви умения и знания са необходими?
За да започнете работа в ИТ, важно е да придобиете подходящи умения и знания. Можете да обмислите записване в университетска програма или онлайн курс по софтуерно разработване, мрежова сигурност или системна администрация. От съществено значение е да развиете основни ИТ познания и експертиза във вашата избрана област.
-
Съгласни ли сте с мнението ми за преквалификацията на съпруга ми?
-
С какви книги се занимава? Иска ли да стане програмист?
-
Какво е важно да знаете за QA тестерите?
. Аз си харесвам настоящата работа, въпреки че на едно място ми е трудно да се задържам, бързо ми доскучава. Това, което предлагаш си го мисля напоследък. А на съпруга си ще кажа, че като му се свидят пари за ИТ курс, се записвам аз, а той да гледа