Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 43 749
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
Вчера Карамазов сподели, че е казал на брат си кой е убиеца, а брат му - на жена си и тя била бясна, че е разбрала. Това ме кара да си мисля, че убиецът е някой от героите, които вече познаваме.

Точно и аз за това си мислех! Grinning

# 46
Аз нямам предполагаем убиец и не гласувах. Доста хора са ми едновременно и съмнителни и неубедителни за убийци.

# 47
Асен последните два епизода изобщо не го дават...

# 48
Може и да го дават, но да е с качулка Wink.

# 49
  • София
И аз благодаря за темата.
Продължавам да мисля, че Филип е замесен и за това гласувах за него. Нямам някакви смислени доводи, просто от началото има нещо съмнително у него.
Иначе идеята двамата братя да са убийците ми харесва.

# 50
Само един, предишният беше основно за него.

# 51
На мен Духовникова ми харесва и съм сигурна, че която и да е друга актриса нямаше да пасне така добре в образа на Мия.

# 52
На мен Духовникова ми харесва и съм сигурна, че която и да е друга актриса нямаше да пасне така добре в образа на Мия.

И аз я харесвам.
Трябва да изгледам "Дървото на живота" казват, че бил много хубав.

# 53

За мен Тедито преиграва, а на Владо образа му е доста "немъжествен" в ДГ. Визуално и двамата не ми харесват тук, тя е с прекалено остри черти и визия, той един розов, пухкав и нежен. С тази коса и тези "убити" цветове на облеклото са ми  нечистоплътни и двамата.
Виж в Дървото на живота бяха перфектни. Такава страст имаше  в играта им, много беше истинско. Много добър филм е наистина.

# 54
Аз мисля, че при Филип има някаква стаена агресия, някакво вътрешно противоречие и бунт, прилича ми на бомба със закъснител. Такъв тип хора са по- непредсказуеми и опасни, отколкото такива като Асен. За това и ако трябва да е единия от братята, залагам на Филип.
Дървото на живота е страхотен сериал, при първа възможност ще си го пусна пак да го гледам😍

# 55
Чудя се аз защо не получавам известия за темата, а то има нова?
Защо толкова рано ? Както и да е връщам се да ви чета. Гласувах за Филип и Асен.

# 56
Днес гледах интервюто на Карамазов и Духовникова.
Той е надебелял и с тази прическа прилича на идиотче, а тя е наистина много красива, но имаше доста филтри от нова телевизия и прекрасен грим плюс рокля и прическа.
Не можах да разбера само, защо го играят влюбена двойка. Тя има семейство и съпруг, а той не си пада по жени по слухове и то упорити, от години. Тази влюбеност, това шептене, тези уж разкрития за лошия Вълк Владо, който е променен от тежкия скучен живот и ранимата, депресирана Теди, която го спасява незнайно как от това да е чист Дявол. Престорено, неискрено и скучно интервю, което не дава нищо на зрителя, освен учудвания.
Тези погалвания, тези влюбени погледи?! Мъжът и как ли реагира на тази "любов" или си знае, че това са пълни глупости и не му пука, стига да не го занимават, точно както е казал и за снимката на надгробната плоча в сериала "трошете глави, не ме занимавайте". Може ли да сложиш снимката на съпруга ти на надгробен камън дори и в сериал? Вие бихте ли? Някакъв страх, нещо?
И това постоянно приказване дмата хубави, хубави, красиви, така създадени от Господ красиви. теодор и Теодора- красивите. Красотата е субективно понятие, за един едно красив, за друг друго. Владо определено беше хубав, не красив, но старее кофти. Гледам, че и по характер не се показва като хубав човек, та...
Не ми остави хубаво чувство това интервю, определено са ми все по-малко симпатични особено той. И за талантливи не са най, та май ще си лежат на лаврите "двамата красиви Теодор и Теодора, приятелски влюбени".

# 57
Темата на интервюто беше приятелската любов, даже съвсем в началото имаше един цитат от Библията. "Никой няма по-голяма любов от това да даде живота си за приятелите си".( Нещо такова беше)

Точно на това акцентираха през цялото време, на тяхното голямо приятелство. Сродни души са и се разбират само с поглед, имат много чисти отношения, нищо пошло не видях в това.

Мен пък ми стана много мило.

# 58
Да, аз прочетох и друг път съм чела, че са чисти приятелски отношения, но смятам, че за да се продава сериала го акцентираха толкова, защото досега не са. Много им се иска явно този сериал, да е бомба, най-добрият правен досега, но за съжалание не е. Само да видим кой е убиецът и как ще завърши, за цялостни изводи, но засега...не е бомбата на българския ефир.

# 59
Сигурно е идея на Мон дьо , той винаги вкарва някакъв излишен драматизъм..

Общи условия

Активация на акаунт