Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 407
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Денси, моето усещане от интервюто и изобщо мнението ми за това възвишено приятелство е едно към едно с това, което си споделила. Много тъпо спрямо мъжа й, много.

# 61
Може би да, наистина Мон Дьо. Но Теодора изглеждаше наистина невероятно добре. Като даваха снимките от сериала, където е скулеста, с дупки буквално под скулите, тук беше свежа като прасковка. Heart Eyes

# 62
  • София
Сериала много изгуби от това, че се излъчва един път седмично.
Часовият пояс е добър, но можеше да го пуснат три пъти в седмицата и да се приключи за месец.
Може би тогава щеше  да се усети наистина.

# 63
Да, може би е така, въпреки, че всички световни, а и не само известни сериали са излъчвани точно и само по един път. Нашите също "Под прикритие", "Дървото на живота" и т.н.

# 64
Мостът например го давали всеки ден в рамките на 2 седмици и наистина поглъщал.
Според мен това е по-добрата тактика.
А тези западните винаги ги гледам, когато излезе целият сезон. Да не губя инерция. Както се случи сега с ДГ...

# 65
Аз не мисля, че проблемът е в излъчването веднъж седмично.

И български, и чужди сериали се излъчват така и въпреки това поддържат зрителския интерес.
Може да се позабравят някои подробностти, но основната линия те грабва и чакаш с нетърпение всеки следващ епизод.

Дяволското гърло мен нещо не успява да ме впечатли. Мисля, че гръмките хвалебствия им изиграха лоша шега и някакси очаквах нещо УАУ, а то май не е....
може би не трябваше така да се изхвърлят и да оставеха зрителите сами да го оценят, вместо това те вдигнаха очакванията и се опасявам, че няма да ги оправдаят. 

# 66
Проблемът не е, че се излъчва веднъж седмично, GOT също се излъчва така, ама сън не спим, за да го гледаме. Изпуснаха сюжета и интригата сценаристите, както чета, много хора се дразнят като мен на незавършените сюжетни линии и прескачането от тема на тема, от образ на образ. Карамазов наистина е понаправил бузки, по- слаб повече му отива на него. 

# 67
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Очаквам нов епизод на ДГ със същото нетърпение,с което очаквам и ГоТ.За мен по-добрата опция би била 2еп/седмично,в противен случай става много разпокъсано.
И аз не разбирам защо истинският съпруг на Духовникова е на снимката на надгробната плоча..каква е логиката?Намирам го за проява на лош вкус.

# 68
Предполагам е заради едната семейна снимка, на която са тримата с едната им дъщеря. За повече автентичност. Макар , че в ерата на фотошопа , когато от кит на снимка ставаш секси мацка, не ми се връзва особено. Но в апартамента на Мия имаше една семейна снимка на Духовникови и си беше автентична, от русия ѝ период.

# 69
  • София
Е, на Милошева собственото й дете играеше болно от рак в ОЖ, вие за една снимка сега. 😆

# 70
И аз мисля, че е заради семейните им снимки.
Но е могло да използват техните снимки и без да слагат снимка на гроба.

# 71
И аз си мислех за това как се държат и за мъжа й, но реших, че проблемът е в мен-аз лично не бих търпяла такова нещо, но може пък мъжът на Теодора да е спокоен, заради това, което се коментира за сексуалността на Владо. Аз наскоро прочетох за това в темата за ОЖ, но действително не е никак мъжествен в това интервю, а и ми се видя погрознял, някакси са му изскочили очите Grinning

# 72
И аз изгледах така обсъжданото интервю на Духовникова и Карамазов при Мон Дьо. Не искам да коментирам кой е красив и кой не е, не поради друга причина, а защото считам това за нерелевантно. Например, актрисата Франсис Макдорманд, която беше брилянтна в ролята си във филма Three Billboards Outside Ebbing, Missouri и получи Оскар за нея, едва ли влиза в категорията холивудска красавица. Но това не прави изпълнението и по-малко завладяващо и запомнящо се.

В случая с Духовникова ми е трудно да определя това зле изиграна роля ли е или такъв е замисълът на сценаристите. На мен агент Язова ми изглежда като объркана, неуравневесена, импулсивна, вътрешно нещастна и незадоволена (колата, хотелската стая) жена и независимо "силните" и доста изкуствени реплики, не я възприемам като силен образ. Ще дам един пример, в сцената, където Карамазов казва "... ние идиоти ли сме, какви сме ... ", нейното патетично включване ме накара да се усмихна в недоумение. Може би обаче точно това е целта на сценаристите - да избягат от клишетата на криминалните филми за жените профайлърки и да наблегнат повече на личната драма, която вероятно не е разкрита още напълно.

# 73
Лелее, нямате изчитане 🤦

# 74
Е, то не остава време вече, за 4 епизода и тайни и драми ще разкриват, убиец ще залавят, линията с бежанеца и братята терористи я зарязаха, абе, развръзката ще е нещо в стил Lost, опасявам се.
Монди прави прилични интервюта,  обаче флегматичния му маниер на говорене много ме дразни. Както и певческите му напъни да съсипва брутално The show must go on, сори за офф-а🙄

Общи условия

Активация на акаунт