Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 490
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Кое е съществото в църквата от промото на 0:09 минута?!? Теодора ли е или това ли е непознат персонаж? https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/407596583154502/

Теодора е.

# 226
Мак Маринов (Лазар) е 1:1 със сина на Стефан Данаилов.
Дори си мисля, че леко наподобява маниерите на Ламбо.

# 227
Самият факт, че където и да играе Духовникова, все ти идва на устата да я наречеш Теодора, говори много според мен.
Някак си не може да те накара да ѝ кажеш Мия, или Божура, или...
Духовникова все си е Теодора Wink

# 228
Аз пък не разбирам тези, които не харесват актьорската игра, сценария и т.н. защо се мъчат да гледат филма, пък и тук да пишат. Странно ми е.
А и такова критикуване кой как играел, направо всеки втори разбира от актьорско майсторство. Предполагам не сте чели характеристиката на всеки един герой, как знаете той ли не го "докарва" или това се иска от него
И дано постът ми не се счете за заяждане, не това целя.

# 229
Ама защо от това, че не мога да припозная играта на Теодора, следва да ми е мъка да гледам сериал, в който участват още не знам си колко артиста.
Не съм имала възможност на гледам Духовникова на сцена, но позволете да имам мнението, че в киното не ме впечатлява играта ѝ.
Което съвсем не означава, че не ми е било приятно да изгледам "Дървото на живота" или "Дяволското гърло".
И в един сериал по БНТ съм я срещала, ама не мога да се сетя дори името му, камо ли за героинята ѝ.
А, в "Под приктие" участвала! Пък аз си мислех, че я бъркам с Койна Русева.
Ама явно само Койна съм запомнила.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 13:40 от Meraviglia

# 230
 Не съм се обърнала конкретно към теб мисля. Някой на предната страница писа, че едва ли не се мъчи да гледа.

# 231
Има и една друга работа, продуцентите и режисьорите често, да не кажа почти винаги избират актьори, които като типаж се доближават до героите.

# 232
Много добре се справи Теодора в последния епизод.
Без да се заяждам, коя българска актриса виждате по-добре в ролята на Мия?

# 233
Ами не мога да преценя.
Харесвам много Ирини  Жамбонас.
Би ми било интересно да я видя в такава роля Hands V
И Йонна Темелкова харесвам, но тя пък не е подходяща, заради възрастта ѝ.

# 234
Ирини Жамбонас е по-голяма от мен, помня я като Маргарита, не знам ролите ѝ в театъра и изобщо актуалните ѝ роли. Мия в сериала е около 40.

# 235
Ами не мисля, че за актриса на 49 е трудно да влезе в роля на 40 годишна.
Камо ли пък за жена като Ирини.

# 236
За ролята на Мия трябва жена с по-остри черти, Ирини ми е много нежна,не мога да си я представя , в ролята на Язова. Малко меланхолия ми лъха от нея.
Теодора е най-подходяща.

# 237
Койна Русева,Яна Маринова, не че ги харесвам и двете, предложение само Wink

# 238
Койна Русева,Яна Маринова, не че ги харесвам и двете, предложение само Wink
Да и двете са топ. Не се сетих за тях.

# 239
Яна Маринова не я виждам в такава драматична роля, става за по-бойни, но и по-повърхностни образи. Но може би защото наистина намирам Теодора за много добра в тази роля (без иначе да съм ѝ голяма фенка), трудно си представям друга на нейно място.

Общи условия

Активация на акаунт