Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 830
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Е чуди се Зуки, да не би всеки пост да е в непосредствена връзка с предния? Sunglasses
Двата сериала свършват в един ден, казват. Дали е нарочно и защо, не знам.

# 541
А, верно не се сетих, извинявам се!

# 542
За Камелия аз в началото мислех, че може би ще се появи пак на по-късен етап или ще излезе нещо важно, свързано с нея. Заради думите на Диана, че ролята й е малка, но съществена.
Сега, обаче като се завъртяха нещата основно около Чанови не виждам тя какво общо ще има с тях и предполагам, че може и да не я видим повече.

Аз не съм чела интервюто, но помня сцената, в която я разпитваха. Ясно стана, че излъга и криеше нещо. Тя не е лоша актриса, трябва да е било умишлено Grinning А защо ще създават това съмнение у зрителя, ако няма развитие? Доста тъпо би било. Също и със Славчо. В досието му пишеше, че е психически лабилен или нещо от рода, в поведението му също имаше подозрителни нюанси и неясна мотивация.

# 543
Коментирам въпроса защо нямаше серия вчера.
Четенето с разбиране и осмислянето много ли са ти трудни, Сехнсут?

# 544
Аз не съм чела интервюто, но помня сцената, в която я разпитваха. Ясно стана, че излъга и криеше нещо. Тя не е лоша актриса, трябва да е било умишлено Grinning А защо ще създават това съмнение у зрителя, ако няма развитие? Доста тъпо би било. Също и със Славчо. В досието му пишеше, че е психически лабилен или нещо от рода, в поведението му също имаше подозрителни нюанси и неясна мотивация.

Това, което криеше Камелия според мен е, че първо е била приятелка на сина на Каракехайов.

Славчо мисля, че беше просто за допълнителен съспенс, не вярвам да има нещо значимо около него.

Като цяло си мисля, че прекалено много се търсят логически връзки, подсказки, значение във всяка дума, а всъщност от екипа не са толкова прецизни и няма да навържат нещата много дълбоко.

# 545
  Относно Васил Банов - имаше интервю по Нова с него и там го питаха как е в реалния живот спрямо екранния си образ - строг и респектиращ към синовете си. Та той сам си каза ,че в семейството си спазва дистанция и с деца ,и с внуци. Просто изглежда серт човек ,тип темерут 😂 ,та не му е трудно да си играе ролята .  Познавам такива хора, които пък иначе са много точни и можеш да разчиташ на тях. За разлика от някои ,които много дрънкат и са общителни ,обаче на дела хич ги няма.

# 546
  • София (Възраждане)
Има вид на пенсиониран военен.

# 547
  • София
Милошев сигурно нарочно е направил така, че финалните епизоди на Отчаян живот и Дяволското гърло да си съвпадат. Да види, кой сериал има по-голям рейтинг.

# 548
В Събуди се ще бъдат Владо, Валери и Стоян Радев.

# 549
В Събуди се ще бъдат Владо, Валери и Стоян Радев.
А, ето една добра новина!
Че в събота сутрин немски език не е най-приятното нещо Joy

# 550
  • гр.София
Поздрави на полиглотите в темата Smile
С това влачене на епизодите и аз вече забравям,какво точно сме гледали. Като насложа и теориите и догадките на пишещите тук - съвсем ми се объркаха представите за сюжета  -).
 Но,благодарение на препоръки от тази тема , изгледах куп  добри скандинавски кримисериали.   Плюс няколко български филма.

# 551
  • София (Възраждане)
Ами пък  да четата създателите на филма тук и да си водят бележки...и паралелите между ДГ и ОЖ съвсем не са в тяхна полза.. това също да си го запишат!

# 552
Ето го интервюто от сутринта с Лидия, Валери и Стоян: https://nova.bg/news/view/2019/05/04/249299/%D0%B7%D0%B0-%D0%BF% … Y4GjQ8JoFtC1yo0rQ

# 553
  • Street of Dreams
И аз научих нещо. Simple Smile

Коментарите са очите на Краси са досадни. Мисля, че индиректно го обиждат лично, като постоянно му казват, че имал "стъклени" очи на злодей. Ами такива са му очите на човека, що не го оставят на мира? Какво трябва да отговори той на това?

Попето е много артистичен.

Ще се радвам, ако наистина ще се случи нещо, което тук не сме предвидили. Ако се окаже и интересно - още по-добре.

Радвам се, че никой не каза колко важна, ключова и изключително трудна е ролята му, как екипът си помислил, че Донка наистина е бременна и подобни.

Краси ми напомня на Линдеман Grinning Sunglasses

# 554
Да,тази водещата(която ми е малко странна)няколко пъти повтори "стъклени очи",толкова ли не можеше да се изрази по друг начин,например по-специфичен цвят на очите Simple SmileТолкова приятен и усмихнат човек ми се стори Радев,направо са го набедили в тази рамка на злодей.А като си помисля как го бях намразила като Личката,направо ми беше неприятен за гледане.Е явно добре се справя с ролята.Добре,че влезе в ролята на Лилавия та ми стана смешен и си промених мнението Simple Smile
А Банов винаги съм си мислела,че е по-серт човек,не го познавам,даже не съм го виждала на живо,просто му е изписано на лицето,че е суров(което не значи автоматично -лош,във всеки от нас има и от двете).Така съм си мислела някога и за Васил Михайлов,и после четох някъде ,че е с тежък характер,та съм на мнение,че външният вид е донякъде отражение на личността ни като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт