Дяволското Гърло Тема 7 "Живот даваш - Смърт получаваш!"

• 44 809
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
И ги съсипаха, чак се наложи HBO да се извиняват. Всъщност това не е първия гаф с чаша за кафе в GoT. Имаше още една такава сцена преди няколко сезона.

# 571
  • София
Как не се е намерил някой да посъветва всички критикуващи да посегнат към дистанционното и да сменят канала.😂😂😂

# 572
Ами случват се такива неща, хора са все пак! Grinning Grinning Grinning

# 573
# 574
Нали?😆😃😁
Само се чудя Star Wars къде са?!

# 575
  • Бургас
Ако някой има интерес - много хубаво интервю с Т. Духовникова:

https://www.edna.bg/kolonkata-na/teodora-duhovnikova-za-zhenskat … to-artist-4657621

# 576
  • София
В новата реклама на Леки това Христо Петков ли е? Че уж ми прилича на него, пък после си викам не е той Joy

# 577
  • София
В новата реклама на Леки това Христо Петков ли е? Че уж ми прилича на него, пък после си викам не е той Joy

Той е Simple Smile

# 578
  • София
Рекламата на наденица ли е? Вчера я гледах, но не се усетих че е наш Асенчо.

# 579
  • Берлин
 По ваша препоръка гледам Мостът. На средата на 3ти сезон съм и правя аналогии с ДГ. Нашият каст,екстериор, музика са в пъти по-добри. Но при шведите всеки образ/история има смисъл за финала. Не знам нашите дали ще са така последователни, някак се съмнявам. Някъде по-назад коментирахте облеклата на Мия и Филип. И се загледах и в това. Главните герои при шведите изкараха два сезона с едни и същи дрехи. И в този натам върви. Та не знам де,може и да сме свикнали прекалено да се взираме. И един епизод на седмица води до това също

# 580

Star Wars ми е любимата фантастика на всички времена! Grinning Grinning Grinning
Съжалявам, за off-topic-а.

# 581
Плющи наденица та се къса!. "Асен".

# 582
По ваша препоръка гледам Мостът. На средата на 3ти сезон съм и правя аналогии с ДГ. Нашият каст,екстериор, музика са в пъти по-добри. Но при шведите всеки образ/история има смисъл за финала. Не знам нашите дали ще са така последователни, някак се съмнявам. Някъде по-назад коментирахте облеклата на Мия и Филип. И се загледах и в това. Главните герои при шведите изкараха два сезона с едни и същи дрехи. И в този натам върви. Та не знам де,може и да сме свикнали прекалено да се взираме. И един епизод на седмица води до това също

Ако човек гледа Шерлок, Елементарно, Мостът, би си помислил, че всички супер ченгета са в спектъра на аутизма или поне яко хахо. В ДГ са по-снизходителни. Агент Язова само се цъкли.

# 583
Още не сме сигурни дали пък ние си нямаме ченге убиец, страдащ от раздвоение на личността.

А и Монк е в кюпа с аспергерите. За протокола с ченгетата с аутизъм 😎

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 21:13 от BaDBluEeYeS

# 584
Аз съм сигурна, че нямаме такова ченге.

Общи условия

Активация на акаунт