Дюни Роял Ризорт

• 62 641
  • 746
  •   1
Отговори
# 285

Ако нямате никакъв документ, че сте платили дадена сума,
може да се осланяте само на съвестта на тур. агенция.

# 286
Е, имаме платежно

# 287
Аз анулирах. Парите бяха в сметката ми за по-малко от 24 часа. Холидей планет, Петър Стаматов. От години с него резервирам. Безкрайно съм благодарна, искрено се надявам сезонът да не се провали. Обещала съм си да резервирам отново чрез него. Само всичко да се оправи...

С Делта турс обаче имам проблем - резервация за Гърция, за която ми "чупят клечки".  Sad

# 288
Значи не резервирайте никога с Дива Холидейс!!!

# 289
Ние също имаме резервация през дива холидейз две семейства , анулирахме миналата седмица, все още очакваме да върнат парите...

# 290
  • София
Ние също имаме резервация през дива холидейз две семейства , анулирахме миналата седмица, все още очакваме да върнат парите...

За кои дати ви беше резервацията?

# 291
От 9-ти до 16-ти август

# 292
  • Русе
Защо анулирате за август?

# 293
Мислите ли, че нещата дори да се оправят някой би летувал в препълнен с чужденци хотел спокойно поне тази година ?

# 294
  • Русе
Мисля, че паниката е по голяма от вируса, а и не се знае колко чужденци ще има тази година.

# 295
Да, представете си идва един заразен чужденец и целия комплекс е готов за седмица ...

# 296
Момичета, аз предлагам да не отклоняваме темата, всеки си преценява как ще процедира. Ние взехме решение категорично тази година да пропуснем морето предвид обстоятелствата и затова повдигнах въпроса.

# 297
Ние имаме резервация за 20.07. За сега не смятаме да се отказваме. Но никой не знае какво ще стане след няколко месеца. Инаме резеравцията ни е чрез Сънито и не вярвам да имаме проблеми

# 298
  • В.Търново
Мислите ли, че нещата дори да се оправят някой би летувал в препълнен с чужденци хотел спокойно поне тази година ?
Ами дори да пуснат чужденците и да идете на море и да не отидете, те ще донесат вируса, и ще се разпространи из страната пак.Така, че може да го хванете като отивате за хляб и до кварталния магазин.

# 299
Нали целта на почивката е да починеш и релаксираш, нещо не ми се вместват тези две неща заедно в настоящата ситуация...

Общи условия

Активация на акаунт