GoT 35 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кой казва, че ще има после... (24.04 - 28.04)

• 19 782
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Чужбина
Имунитет? В смисъл не може да го превърне в ББ? ББ и КН нали се бият с ледени мечове. Може те да нямат ефект върху Джон.

Нещо подобно! Или пък WW ще го избягват или не могат да го видят (както бе в World War Z).

Имам една молба: Ако някой гледа епизода в понеделник сутрин, нека да го преразкаже на бързо! Моля!
Гледам ги още като се кукна сутрин, а ще пътувам и ще ми е много тегаво. Ще бъда много благодарна Simple Smile за едно бързо разказче в Понеделник сутрин.

Бъди сигурна, че ще пишем. Ние не сма много нормални, така или иначе.

Есме, тия няма да умират сега.

# 481
За избягване не знам, но определено го виждат. Кит беше казал, че с НК ще имат сцена, подобна на тази от Хардхоум, но още по-силна и завладяваща.

# 482
  • Чужбина
Дали Дани ще бъде принудена да жертва живота на някой от драконите, за да оцелее детето в утробата й?

Това, разбира се, при положение, че е бременна, както предполагаме от миналия сезон.

"Only death pays for a life"

# 483
Смъртта на Визерион може да се разглежда като жертва, макар че Дани нямаше никаква идея какво ще се случи.
Сега да жертва дракон- не мисля.
Трябват и.

# 484
  • Чужбина
Ще бъде интересно, ако в една от следващите серии на Давос му се наложи пак да играе ролята на smuggler, за да заведе Мелисандра до място, където тя ще се жертва за общото благо.

# 485
Аз пък за първи път не искам да знам какво ще се случи в предстоящия епизод. Искам да ахна и охна по смъртите в еп. З с цяло гърло 😁 Затова от утре няма да влизам по форуми.

# 486
  • Чужбина
Уж спойлери от freefolk. Отварай на твоя отговорност:

Скрит текст:
Скрит текст:
Церсей помята.
Дани не помята.
Джейми убива Церсей.
Планината убива Джейми.
Хрътката и Бриен убиват Планината.

# 487
Уж спойлери от freefolk. Отварай на твоя отговорност:

Скрит текст:
Скрит текст:
Церсей помята.
Дани не помята.
Джейми убива Церсей.
Планината убива Джейми.
Хрътката и Бриен убиват Планината.

Честно ми се вижда. Доволна бих била.

# 488
  • Чужбина
Трон-Банда, дайте да обсъдим, за кого ще ви е най-мъчно.

Аз най-много ще плача за Джейми. Просто не искам да го виждам, целунат от смъртта.

После в класацията ми е Тирион, а след него Варис. Даже май двамата са ми на едно ниво.

Дали да не вземем да направим анкета?

Но тя ще се падне след еп. 3. Може да имаме въпрос, за кого ви е най-мъчно от падналите в еп. 3.

# 489
  • Бургас
За никой няма да ми е мъчно, но ще ми е тъпо ако Церсей остане на трона Simple Smile

# 490
Ако говорим за филмови образи на мен ще ми е най -мъчно за
Скрит текст:
Тирион
, когато умре. Иначе ако говорим за книжни образи за
Скрит текст:
Станис
, но той няма нищо общо с филмовия си образ. А най ще се изкефя на смъртта на
Скрит текст:
Дани

# 491
  • София
Аз искам да роди бебето на Джейми, но не смея да се надявям.

Колкото и тъпо да звучи (знам, че е инцест), но ми ставаше гадно, когато изневеряваше на Джейми. Оня малкия Ланистър още на 16 години го ползваше, за да не й е много самотно.
"Кралят ще има 10 деца, ти ще имаш 3" - няма да се роди това дете.

Спекулациите нали не са спойлери, или да ги крия?

В интрото на едно място, май където за пръв път показват мечовете, от едната страна на меча е нарисуван лъв, а от другата - кралят на нощта. Мисля че Джейми ще убие краля. А и много се завъртяха около него нещата в края на миналия сезон.
Оръжието на Аря прилича на копието, с което Найт Кинг свали дракона. Спекулирам че тя ще свали неговия дракон сега.

Много ми е забавен триъгълникът Джейми - Бриен - Тормунд. Мисля че Тормунд ще умре, за да спаси един от тях, и много ще страдам за него 😭

# 492
  • Варна
Джонито не си го давам. От мен да мине, нека и Денерис остане жива и да си правят малки Таргариенчета на воля.

Аря бих искала да оцелее, и колкото и да е странно, Санса също. Все пак някой трябва да управлява Зимен хребет, а очевидно Джонката се кани да управлява целия Север, ако не и всичките седем проклети кралства, да се чуди човек защо са му всъщност.

С цялото си сърце искам Церсей да умре.

За останалите ми е все тая.

Много ми беше кофти да гледам как Вала пада. Величествена гледка е тая стена.

Последна редакция: нд, 28 апр 2019, 09:43 от HighSpeed

# 493
  • Чужбина
Мисля че Джейми ще убие краля.

И аз така мисля, въпреки че спойлерите казват друго.

Иначе, и Тормунд ще ми е мъчно. Но за Джейми повече.

И да си призная ..., за Церсей също.

Но принципно искам няколко WTF моменти, за които изобщо не сме се сетили досега. Някакво WTF разкритие за Варис, или пък

Скрит текст:
Джон в леглото с Церсей!

# 494
И тези спойлери не ми харесват.
Особено:
Скрит текст:
Планината убива Джейми. Искам да оцелее. 😥 Или, ако умре, да е от ръката на НК. Да се убият взаимно и Джейми да стане герой. Ох, само си мисля как ще свърши и как няма да е достатъчно добър финала.

Общи условия

Активация на акаунт