Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 404
  • 704
  •   1
Отговори
# 135
Ще изчезнат, ама друг път! Joy
Ще се появи само нещо още по-хубаво след 9 месеца! Тихичко честито, Джейче, и леко до финала! Heart
Попи, стискаме палци! Hug

# 136
Хахааааа знаех си аааз! Честито Джей!!!
Аз за първи път писах в темата февруари вдъхновена от твойто закъснение, което не се увенча с успех тогава и много много се радвам сега за теб! Днес като ти писах да идеш за тест си викам абе какво пак й се бъркаш на жената, но ето имало е защо! Ами както обичам да пожелавам- много здраве и само радост 9 месеца! Blush

# 137
Четитооо , Джейчеее !!!! Абсолютно положителен е тестът Heart Eyes

# 138
Включвам се само да кажа, че много се радвам като виждам положителните ви тестове. Изпълва ме с надежда. Честито момичета. А на другите и на себе си желая успех и скоро да се похвалим с 2 чертички Simple Smile

# 139
Само таки хубави новини да се чуват.
Честито на, Авторката наслаждавай се на бременноста ти.
Успех на останалите!
👌 Flowers Four Leaf Clover

# 140
JLo, честитоооо! Страхотно две чертички! Simple Smile
За да не го мислиш, дали му вярваш или не на този Believe, направо скокни да вземеш и един SureCheck.
И дай да видим и неговите две чертички. Flowers Hibiscus

# 141
Утре ще правя още един, сега не искам да излизам, много съм неадекватна още.
ММ е щастлив, аз в шок, всичко е по план....

# 142
Джей ло бравоо, честито и до финаллллл!!!
Чудеса някой път се случват, дори и с 2 опита. 🤰🏻🤰🏻🤰🏻❤🍀

# 143
Миглена, точно в тази посока са и моите мисли, за това казах, че не си падам по тези неща.
На Рупите ми харесва, но да поседя на някоя пейка и да помълча, в храма не влизам. Не чувствам потребност да го направя.

Аз още чакам, взех да се напрягам... Сигурно ще взема тест вече. Точно този месец имаме числом и словом два опита, ще е чудо да сме оцелели момента.
Гледам го това и БАМ! на по-следващата страница положителния ти тест, Джейче 🤗 Явно чудото се е случило и сте уцелили момента!!🙂Лека и успешна бременност ти пожелавам! На финала да си гушнеш най-сладкото бебе ❤
Айде и ти да ни се отчетеш с малко инфо моля, колко време опитвахте, следяхте ли овулация и въобще и двата пъти, за които говориш за целия месец ли бяха и все пак около деня на овулацията. Дай ни надежда 🙏🏻🤗❤

# 144
Ех, че хубаво JLo. Желая ти успешна бременност Blush

На мен днес ми излезе МБ и съм завъдила гъби и бактерии Dizzy Face направо като видях и отписах месеца. Sad

# 145
Опитваме от октомври, старички сме вече Grinning и аз много се притеснявам от възрастта. Овулация следих само с три приложения паралелно, като цикълът ми е точен. Последните два месеца нищо не следя, отварях само да отбележа цикъл и опит.
 А двата пъти- само два за месеца имаме Grinning така се получи, но бяха около датата на предполагаемата овулация в два последователни дни.И добре, че бяха събота и неделя Joy иначе нямаше да успеем.
И понеже споменаваме често симптоми, усетих по напрежението в гърдите, че може би е станало.  От два-три дни ме болят при допир в зоната на зърното.

Ако за някого е интересно, ето ми месеца
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 19:45 от JLo

# 146
Гледам аз сума ти мнения и си викам „Заджафкали са се за вяра, религия...защо ми трябваше да споделям мнението ми” и....Баам...Джейчето с 2 черти 💜
Каква хубава инерция вече имат всички останали.
Джейчее, ти може да си неадекватна, ама на нас положителните тестове са ни като наркотик, от който се нуждаем.
Само за едно ми е мъчно - че всичките ще ни изоставите наведнъж, а аз дойдох тук заради вас. 💜
Joanaa, бързо ъпдейтвай списъчето.

# 147
Опитваме от октомври, старички сме вече Grinning и аз много се притеснявам от възрастта. Овулация следих само с три приложения паралелно, като цикълът ми е точен. Последните два месеца нищо не следя, отварях само да отбележа цикъл и опит.
 А двата пъти- само два за месеца имаме Grinning така се получи, но бяха около датата на предполагаемата овулация в два последователни дни.И добре, че бяха събота и неделя Joy иначе нямаше да успеем.
И понеже споменаваме често симптоми, усетих по напрежението в гърдите, че може би е станало.  От два-три дни ме болят при допир в зоната на зърното.

Ако за някого е интересно, ето ми месеца
Скрит текст:
Трябва да ти кажа, че мен лично много ме обнадежди 🙂 Благодаря ти, за което... и моят мъж вече ще отсъства доста и се бях доста отчаяла... викам той като си е тук не става, пък какво ли ще стане сега 😕 Само неделя и понеделник ще е с нас. Поне за момента е така. Но ти много ме обнадежди, Джей. То си става и от един път, ама да е точния момент 🙂
И аз съм чувала, че при бременност не просто гърдите, ами самите зърна са особено болезнени. Няма да мислиш лоши работи за възрастта, не знам на колко си, но бъди позитивна.  Освен това мисля, че ти вече имаше вече едно дете нали, което е от значение при следващите бременности. Те ще ти направят необходимите изследвания. Сестрата на моя мъж роди съвсем здраво трето подред детенце на 39г.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 02:34 от calinista

# 148
Hug

На 39 съм и това....ще ми бъде трето дете.  Боже, звучи нереално Grinning

Попи, успех на прегледа и чакаме отчет Hug

Peoney, успех и на теб в борбата, ще им видите сметката бързо

# 149
Hug

На 39 съм и това....ще ми бъде трето дете.  Боже, звучи нереално Grinning

Попи, успех на прегледа и чакаме отчет Hug

Peoney, успех и на теб в борбата, ще им видите сметката бързо
Хах, наистина ли?? 😄 е това е знамение, че всичко ще е наред. Храни се по-здравословно и пий витамини инфолиева к-на. Ти ги знаеш тези работи де. Колко са големи дечицата ти? Те как приеха новината?

Общи условия

Активация на акаунт