Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 402
  • 704
  •   1
Отговори
# 120
По темата аз мисля, че доста често има успех след посещение на подобни свети места по-скоро заради психологическия фактор. Много хора са така за много неща. Като се успокоят, че сега господ ще е с тях, или като имат усещането, че някой ще им помогне, и хоп нещата се случат. Затова и при едни помага при други не. А има и момента с чистия късмет.
За забременяването иначе залагам повече на физиологията и аз, с голямото НО, че психиката е от огромно значение.
Та така, стига да не води после до обезкуражаване, нека ходи човек където се чувства добре.

Редактирам се след като прочетох Джейло с един цитат, нещо в духа на “ шансовете 1 на 1 милион се случват 9 от 10 пъти”
Що не си вземеш един тест, все пак ако има закъснение вече, трябва да се проверяват тези неща Wink

# 121
Христос Воскресе,момичета!
Чета размислите като цяло.Аз също скоро изпаднах в умисъл и дори гняв.Ако справедливостта,която зависи от хората я няма,защо и друга няма.Аз също се бичувам с мисли,опитвам се да бъда реалист.Всъщност и тялото и духа са едно.Хармонията вярвам,че е важна.Някакси спокойствието,че си направил всичко,като депозит пред банката на живота ни кара да мислим-какво още да направя.Дори и да не е възпитан човек да вярва в нещо,нормално да търси баланса.
Трябва да се чувстваме добре и да се грижим за себе си.Понякога дори не е нужно мястото да е специално.Признавам фактора на мисълта и даже не говорим за религия.Всеки е готов да повярва в нематериалното,силите на привличането или позитивна енергия,за да постигне желаното.Всъщност това е признанието на разума,че човека не е само мускули и мозък.Разбира колко е малък и не е самодостатъчен в постигане на целите си.
Трогнахте ме със своите емоции,защото ги споделихте.Имам нужда да вярвам,че тук можем да си кажем лични неща и да си помогнем,макар и с думи.Хубаво е,че има загриженост да не засегнем някой.Всяка има своята история и виждане как приема нещата.Затова и харесвам да чуя друга гледна точка,а тя може да е същата или различна от моята.Може някой да има по-добра философия за живота.Simple Smile
Надявам се да не съм затормозила някой.Това са мои съждения.
Ако има какво да споделя то е-тези дни са дните за М.Шанса е малък,но има надежда.Месеца мина бързо.Надявам се да има положителни тестове следващия месец повече от предните.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 16:41 от Kantarion

# 122
  • Dope Reach
Радвам се, че подех тази тема, хубаво ми е да знам, че и други мислят в тази посока. Simple Smile

Аз днес отивам за болничен, ще ми дадат още един месец, но ме притеснява това, че ми се вдига кръвното, което никога не ми се е случвало. По принцип съм с ниско кръвно и затова се учудих. Снощи ходихме в спешното и го свалиха, но днес пак се събудих със замаяност и замъглено зрение. Докторът ми предписа Алора, тъй като знае през какво минах и каза, че е на нервна почва. Ей сега изпих първото хапче, дано ми отмине, че ми е стряскащо.

# 123
Момичета, имате ли вяра на тестовете belive? Само такъв имаше наблизо. Веднага стана така ...и съм в тих ужас....не са минали и две минути
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 18:24 от JLo

# 124
Ехеее, положителен е Grinning Честито, Джей!

# 125
  • Dope Reach
Йееей, дай още една снимка след 5 минути.

И после отивай за SureCheck. Grinning

# 126
Дали? Имах веднъж от тези един измамно положителен преди време и сега.....ще получа инфаркт
Малко се изчисти

# 127
Знаех си Simple Smile тихичко, тихичко Stuck Out Tongue

# 128
Вижте сега да ви кажа, за да си знаете. Grinning Където се появя и нося късмет на хората. Не знам как става. Това нещо го използвам и орисвам всичко живо наред Grinning Heart
Още веднъж честито и до финал! Flowers Hibiscus
Да се стягат другите за май Simple Smile

Чакаме сега Герика и Марианка Blush

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 18:41 от Анонимен

# 129
Ехееееее, джейче 🤗❤
От кога го чакам този тест от теб! 😊
Тихичко честито! Не ми прилича изобщо на изпарителна и подобни... Успех мила! Стискам силно палчетата всичко да е наред в бъдеще! 😁😘

# 130
Измамните be.live са с доста по-слаби черти и излизат след повече време, този направо си е много положителен.

Честито ДжейЛо, много, много се радвам за теб! ❤ Напоследък темата се пораздвижи и се надявам да продължават да изникват още чертички!

# 131
Благодаря ви Hug
Не мога да се осъзная още, чакам ММ да се прибере и да го шокирам.
Точно този месец мислех да му кажа, че искам да се откажем за момента....ох, зяпам го и мисля, че ще изчезнат чертите.
И корем ме боли от внушение, че ще ми дойде....

# 132
джейче, разплаках се от радост момиче! Усещах аз, че такъв ще е резултата при теб! Ей, чудесно!
С какви бързи темпове се изпълва темата  с положителни тестове! Много се радвам!
Ама наистина много! Heart
Целувки!
Аз в четвъртък съм на първи преглед, стискайте палчета!
Редактирах се, че бях писала,че е утре, толкова съм нетърпелива хаха.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 21:21 от Пoпи 83

# 133
  • София
Джейчееее! Страхотни чертички! ❤️

И аз от кога те чакам с тоя тест! Тихичко честито и до пухкав финал! Много, много се радвам за теб! ❤️❤️❤️

# 134
Много хубави новини.Стискам палци всичко да е наред!:)

Общи условия

Активация на акаунт