Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 377
  • 704
  •   1
Отговори
# 75

Весел празник момичета! Бъдете благословени! Бъдете здрави! Бъдете щастливи! Обичайте и бъдете обичани! Вашата светлинка е някъде там и чака точния момент, в който да ви зарадва! Пожелавам ви един ден, изпълнен само с прекрасни емоции,а защо не и цяла година така?! 🌞 ❤ 🌞

# 76
Христос Воскресе момичета бъдете живи и здрави и благословени !! До края на годината в групата  да има качени само тестове с по е 2 чертички и за финал здраво и пухкави бебета

# 77
Treio, така ще бъде.
Честит празник на всички.
Аз днес се събудих боядисана 😂
Лелята не съумя да пропусне празника, въпреки че не е канена. Хич не е тактична. Продължаваме напред към Водолей (като ММ). Надявам се на още едно такова диване вкъщи. 💜

# 78
Христос Воскресе,момичета! Бъдете живи и здрави,благословени и дарени с най-прекрасния дар на света да бъдете мамчета! Много щастие,чути молитви и усмивки в домовете ви! Светли празници на всички! Simple Smile

# 79
Христос Воскресе Hug Пожелавам на всички Ви здраве , щастие и благоденствие .

Виртуално ви чуквам с едно яйчице Heart

# 80
Христос Воскресе, бъдете живи, здрави, нека домовете ни се изпълнят с детски плач през 2020,и никога нр губете вяра, хубавите неща стават когато не ги очавакваме. 

# 81
Христос Воскресе! Мили ми момичета желая ви от сърце да сте много здрави и щастливи и съвсем скоро да се сбъдне най-съкровената ви мечта! Heart
Буболеска, честито мила! Много се радвам, желая ти лека бременност и пухкаво бебче на финала! Hug Heart

# 82
  • София
Христос Воскресе, мили момичета! И нека този празник ни напомня, че чудеса се случват всеки ден! Имайте вяра в душите и сърцата си, защото всяко чудо се заражда именно там!
Бъдете здрави, бъдете щастливи, обичайте се, нека молитвите ни бъдат чути и дано всяка една от нас намери пълното, истинско щастие!

# 83

Христос Воскресе,момичета!
Използвам да се запиша да ви следя и да честитя на всички,които са видяли така мечтаните чертички!
Желая ви всичко най-хубаво и скоро да ни сполети и нас!

# 84
По Великден наистина стават чудеса. Дано това сътвори нашето малко чудо

# 85
Христос Воскресе, момичета! Аз съм малко тъжна.. Днес трябваше да ми е терминът , а вместо това утре чакам Ц
 . 

# 86
Христос Воскресе, момичета! Аз съм малко тъжна.. Днес трябваше да ми е терминът , а вместо това утре чакам Ц
 . 
Прегръдки Гериии, хайде утре да не дочакаш! Hug

# 87
Благодаря ти Иве, но този месец нямам надежди, бях супер болна по време на О Simple Smile . С нови надежди продължаваме през Май Hug

# 88
 . 
Прегръдки Гери! Моят също наближава и ми е едно апатично, не знам на датата как ще съм... 🙂
В крайна сметка станалото, станало! Гледаме напред и нещата все някога ще се наредят! ❤

# 89
Честит празник, момичета. Бъдете силни и благословени. Мъчно ми става, като чета последните постове. Знам, че може и да ми се подразните, но важното е, че все пак сте забременели веднъж. Предполагам, че болката е силна и не бих искала да знам какво е, но и от доктор съм чувала, че щом веднъж е станало, значи пак ще стане.  Надявам се и аз някой ден да усетя какво е чувството да разбера, че съм бременна и искрено се надявам да е с успешен финал, но след толкова години опити и с течение на времето, за съжаление губя вяра. Извинявам се, че в този празничен ден ви натоварвам, но днес съм изключително емоционална по ред причини.

Общи условия

Активация на акаунт