Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 395
  • 704
  •   1
Отговори
# 90
  • Dope Reach
Марианче, всички имаме такива дни. Аз гледам в дните, когато съм позитивно настроена да събирам положителни заряди за другите, по-неприятни дни. Пък и винаги можеш да се оплачеш тук и да има кой да те чуе/разбере. Hug

# 91
Благодаря много. Понякога наистина е трудно. Надявам се не съм засегнала някого. Написах това по-скоро да вдъхна кураж на момичетата. Радвам се, че имам подкрепата ви.

# 92
Марианка, не е успокоение това, че съм забременявала. Понякога ми се иска поне да не беше ставало, да не знам какво е, да не съм изпитала подобно щастие, което после се превърна в една огромна болка и празнина.  Дай боже никоя жена да не го изпитва от тук нататък! Тук идва и другия фактор, че аз никога  няма да изпитам повече радост от двете черти, за мен този момент ще е започването на един кошмар и борба. Щастие ще има чак, когато мога да се докосна до детето си! Неописуема болка... предпочитам да преглъщам дълго менструациите си, пред това да видя онова, което видях!
Несравними са сигурно нещата, в този случай  по-добър вариант няма, защото всъщност няма ДОБЪР вариант, да не му идва до главата на човек. Не се отчайвай! На теб малко ти остана до резултата, нали? Бъди силна, нещата се нареждат, когато човек има вяра! 😊
И аз съм твърде емоционална тези дни. Днес заставайки пред иконата на Богородица почнах да плача в църквата. Умрях от срам... 🙄
Прегръдки момичета, по-ведро, весел празник и помнете, че ни чакат хубави дни! 🌞🤗

# 93
  • Dope Reach
Йоанка, няма какво да те е срам, особено в Божия храм, това е най-доброто място да отпуснеш емоциите си. Hug

# 94
Joanaa, не исках да те засегна. Съчувствам за болката и загубата. Стискам ви палци за скорошно и безпроблемно забременяване докрай.

# 95
Момичета, станалото - станало. Няма как да върнем времето и да променим нещата. Моят приятел ме успокоява така: "Опитай се да не се виниш и да не си натоварвяш психиката с минали неща. Миналото не можеш да промениш. Но можеш бъдещето ..." Аз съм страшна паника и добре че е той да ми говори така и да ме успокоява. Напълно съм съгласна с Йоанка и притеснението след двете черти и как няма да има спокойствие до края. Дано никоя не изпита това, което ние сме изпитали. Аз, честно казано, се подготвям отсега за едни кошмарни 9 месеца, в които няма да имам секунда спокойствие.
Марианка, ти също си права - 2-те черти ще ти донесат спокойствие, че поне можеш да заченеш, но нищо не приключва с тях. Напротив, тогава започват яките тревоги.

# 96
  • Dope Reach
Ясно е, че една следваща бременност ще внесе доста страх, но може би от моя гледна точка по-скоро ще оценя всеки един момент и ще се радвам на това, което ми се дава.

Съвсем честно си казвам, че не оцених почти нищо от бременността си и се чувствам толкова гузна. През цялото време се сравнявах с другите и буквално броих дните от седмица до седмица, айде да минава вече, ама айде и този месец, ох, само да стигна до еди кой си месец. Е, много исках да вляза в 7ми месец, че да се успокоя малко и ето на - родих в първия ден на 7ми месец... Пришпорих нещата и съжалявам. Единственото нещо, което оцених и ме успокояваше бяха ритничетата на малкото ми момченце, най-хубавото, което съм изпитвала.

Сега се чудя какво беше, не мога да си спомня какво беше усещането... Клипчетата, които направих на корема си, когато риташе са единственото нещо, което не ми даде сърце да изтрия от телефона си... Единственото, което искам сега е да видя една хубава наситена втора черта и да знам, че Бог ми дава втори шанс. И да усетя ритничета. Само това искам.

Сори за поредното мрън. Rolling Eyes

# 97
О Марианка, аз изобщо не съм го приела навътре и не съм засегната, спокойно! Просто пояснявам, че реално това, че се е случило два пъти не е успокоение, поне за мен не.
С един или друг проблем всички сме тук, като едно голямо семейство, което се подкрепя и си помага. Искрено уважавам повечето момичета тук, макар и да не ги познаван лично. Заедно вървим по един общ и труден за някои от нас път, обединени от едно толкова чисто и хубаво желание! Най-хубавото е, че на края на този път ще прегърнем голямата си мечта!
Хубава вечер! 😊

# 98
Светъл празник, момичета! В този хубав месец ви орисвам (и себе си хаха) за прекрасни януарчета!❤

# 99

Христос Воскресе, момичета! Желая ви много здраве, щастие и късмет!
Нормално е по празниците и да се натъжавате, но пък за това сме тук - да се изслушваме и подкрепяме! Не се извинявайте за това, което чувствате, а се радвайте, че има хора (макар и да не се познаваме), които могат да ви разберат! Заедно вървим по пътя и ще си постигнем целта! ❤

# 100
Иска ми се малко да вдигна тонуса, че много оклюмали глави. Ще ви кажа само, че съм сигурна в едно, дори да има притеснения и тревоги в началото, потръгне ли бременността ще се чуствате по 18373659 различни начина, но винаги преплетени с несравнимо Щастие! Не гледайте назад, не се настройвайте за бъдещето. Всеки си носи кръста, но е общовалидно, че живеем тук и сега, а животът е... ами кратък! Misc Hourglass Flowing Sand

# 101
Момичета , много ми липсват Бъндълчето и Рокетчето . Сладурки , ако четете , пращам ви силно гуш Hug

# 102
Христо Воскресе, момичета!
Пожелавам на всяка една от нас скоро да види двете чертички!!! Flowers Hibiscus

Съншайнче, аз редовно си чета темичката, но нещо не мога да се мотивирам да пиша. С някои от вас, знаеш, си поддържаме контакт на лични. Просто ми е много скапано настроението, защото станаха 8 месеца без никакъв успех при нас. Аз знаех, че едва ли ще се получи от първия пъ, но очаквах, че все пак ще стане по естествен начин, а вече почвам да сериозно да губя надежда за това. Ама гледам да не си прехвърлям черните, негативни мисли, върху групата тук.

Пожелавам ви много хубав и слънчев ден днеска. Тук при мен, в Стара Загора, времето е разкошно. Gift Heart

# 103
  • Dope Reach
Какво прекрасно време днес! Макар че на мен нещо ми се върти главата и иска да ми е лошо, ама аз не се давам. Grinning

Днес с ММ ходихме на текето в Оброчище, наша позната ходила там преди време и твърди, че оставила бебешка дрешка за през нощта, на следващия ден си я взела и скоро забременяла. Интересна история има това място - едновременно почитано от християни и мюсюлмани. Говори се, че св. Атанас, който бил влюбен в мюсюлманка бил погребан там, вероятно след като се е самоубил или е бил убит от нейни близки. В същото време мюсюлманите почитат свой светец, който е погребан там. Интересно, никога не бях чувала за това място.

Иначе мислим да посетим манастирът св. Мина край София, въпросната наша позната ни беше донесла осветени гривнички от там. През цялата бременност не я свалих, даже още я нося. Искам ми се все пак да си вземем нови, предполагам за нова надежда...

Има ли подобни места, на които сте ходили за измолване на детенце или поне, за които сте чували? Не искам да разводнявам темата, просто си мисля различни неща всеки ден и не смея да ги споделям с близките, та викам да притесня вас, момичета. Grinning Hug

# 104
Момичета в овулация съм и правим опити тези дни, но днес изпитах ужасно силна болка ниско в корема. Толкова ме болеше, че ми се догади от болка. Не ми се е случвало преди и не знам дали е възможно опитите ни да са довели дотова. На някой случвало ли се е? Сега пък се притесних.

Общи условия

Активация на акаунт