Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 420
  • 704
  •   1
Отговори
# 180
Lilac*-че, на мен пък чак сега ми се поизпълниха гърдите, разстрои ми се стомаха и имам бодежи, ама в матката някъде (ниско, в средата е), а ми е 5ти ден. Тези неразположения са ми преди да ми дойде. Още от овулацията до сега казвах, че нямам признаци, нито, че ще идва, нито, че няма да идва. Нещо ми се е объркало. Ще чакам още малко, като пускам контрола за витамин б12 и Д3 и ще пускам и хормони, ама не знам кои - ще се поразровя. За прогестерона май е късно.
За протокола - няма възможност да съм бременна, тъй като имам и съсиреци (предполагам части от лигавицата) и надали дори и да е имало някакво начало на имплантиране, е оцеляло. Даже не искам и да разбирам на този етап. Simple Smile
Сън, Джей, Иви, благодарско, но както казва ММ „Обикновен човек си си” 😂 Страшен романтик.
Ъпдейт за котката ми - предполагаемия баща 😂, заедно с двете ми хъскита чакат пред родилната зала (гаража). Още няма котенца, но напрежението направо ги убива. Направо е много забавно, само на маца не ѝ е.

# 181
Хаха Меги, мъжа ти да се поогледа хубаво, ти ако си обикновен човек значи той живее на снимачната площадка на някой холивудски филм, там всички “обикновенни” жени са някви мацки Grinning
Айде дано котката роди скоро горката, уж бързо ги раждат. Прати мъжа ти да гледа, безценен опит е, после като се ражда ващо ще може да каже като ММ “А няма страшно, мойто куче аз съм го израждал, ще се справя” екипът беше Flushed
И аз съм решила да пускам Вит Б12 и Д, нещо по-специално има ли, не съм проучвала.

# 182
Момичета, аз разбрах какъв е проблемът при нас и ме е яд, че е чак сега. Аз съм с отрицателна кръвна група. След раждането и сложиха инжекция против антитела, но декември имах една БХ. Е, при нея съм развила антитела и сега ми узурпират всеки един опит, дори и успешен. Решението е инжекции, пак... Та, имайте едно наум, ако вие сте с отриц. и мъжът ви с полож. кръвна група.

# 183
Честито Джей Ло! Много се радвам за теб! Сигурна съм, че всичко ще е наред и около Коледа ще гушкаш третото си съкровище.Joy
Много хубаво се раздвижи темата, дано до края на прекрасния Май всички да се радваме на две чертички Grinning

# 184
Пак си се сетила...
Моя приятелка роди скоро, с отрицателен резус фактор е и второ дете. Казали, че може да си я спести, ако смята повече да не ражда (безумно!). Тя естествено я поиска, защото дори и да не иска на този етап, не знае след някоя година, дали няма да иска трето.
Само че не знам каква е ситуацията в твоя случай, дали преди бременност се бие и как се процедира.
Наскоро ми говориха за една позната, на която не ѝ били след първото (въпреки, че детето е взело +са на бащата) и забременя без да знае какво се случва. Имаше някакви усложнения, докато разберат какво е станало и ѝ я биха по време на бременността, и то в късен месец. Слава на бога всичко е наред с тях, но се учудвам на безхаберието на лекарите.

Ако при твоята БХ бебето е взело твоя резус фактор, може и да не е от това.

# 185
Момичета, аз разбрах какъв е проблемът при нас и ме е яд, че е чак сега. Аз съм с отрицателна кръвна група. След раждането и сложиха инжекция против антитела, но декември имах една БХ. Е, при нея съм развила антитела и сега ми узурпират всеки един опит, дори и успешен. Решението е инжекции, пак... Та, имайте едно наум, ако вие сте с отриц. и мъжът ви с полож. кръвна група.

И ние сме така двамата, освен инжекцията след последното раждане, друго не съм правила или изследвала. И двете ми деца са с положителни, което ме радва. Че моята освен, че е отрицателна, е и рядка. А2-. При второто раждане имах проблем и трябваше да намерим 1 литър от нея за преливане, много беше трудно и отчайващо

Дано бързо подействат и скоро да ми зарадваш и ти Hug

# 186
Момичета, аз съм аут. Дойде ми. Не изчака даже датата на теста Joy

# 187
Момичета, аз съм аут. Дойде ми. Не изчака даже датата на теста Joy
Не се отчайвай, Марианка, не е било този път. Следващия ще стане. Пролет е, идва лято, море. Настрой се позитивно, обичайте се с мъжа ти. Твоето дете те чака.

# 188
Ех, Марианка, съжалявам, горе главата и спокойствие. Говори ли с док за това, какво следва сега, на какво се дължи?

# 189
джейче, супер тест!
Целувки!

# 190
Момичета отдавна не съм писала, прекрасна нова тема.  
Честито на Буби,Поли и Джейло ,успех мили момичета, много се радвам да вас, заслужавате го.
Аз съм в шок, имахме три опита на 9,13,14 ден,и днес ми е 20 ден получих розово кафеникаво зацапване и леки болки сякаш ми идва и кръста също , преди малко препиках един тест и не знам какво да си мисля.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 17:29 от Victoria0788

# 191
Нещо обещано ❤ Колко хубаво ще стане като се ошари целия лист... 😊

Ако съм изпуснала някого, моля да ме извини и да ми пише!

# 192
Яяя, Йо, прекрасно е! Колко труд си вложила! Направо думи нямам! Heart Eyes Ще се задействаме!

Момичета, да ви питам нещо - имам стягане в прасците и няколко приятелки ми казват, че трябва да пия магнезий. Вие пиете ли и на каква марка?  

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 17:48 от Анонимен

# 193
Момичета, да ви питам нещо - имам стягане в прасците и няколко приятелки ми казват, че трябва да пия магнезий. Вие пиете ли и на каква марка? 

Пия да, и ми е по-добре на много нива от него. Док ми предписа тази марка като бях Б.

# 194
Joanaa прекрасно е❤😇С тази позитивна енергия тук,много скоро всички ще сбъднем мечтата си.”Чакам”цъкъл уж  на 10-ти,поработихме по-усърдно около датата на овулацията,която не знам точно кога е била😁 и сега си чакам.Всъщност гледам,да не мисля за това,не съм правила тестове за овулация и нямам много очаквания,ама ще видим.На трети месец опити сме,след аборта.

Общи условия

Активация на акаунт