Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 480
  • 704
  •   1
Отговори
# 375
Преди 1 или 2 месеца пак имах. Преди това просто не съм обръщала внимание, затова не знам дали съм имала. Simple Smile Този път си знаех и размера на фоликула на 9 ден и долу-горе изчислих за днес или утре и мисля, че само затвърдих в момента изчисленията си. Ама дали ще стане вече не е сигурно.

# 376
Здрявейте,момичета! Да ви споделя,че днес отидох за първи път на преглед и бях много притеснена,но докторката ми каза,че всичко е наред и няма никакви проблеми.Точката е там и сега ще чакаме само да расте и да отида пак след две седмици!Прегледа ме с коремен ехограф,но аз не гледах,защото си мислех,че ще ми даде снимка,но това не стана.Много мене яд,че не можах да видя точицата си,но пък щом всичко е наред съм по-добре.Каза ми да си пия фолиевата киселина само.,както до сега.
Попитах дали трябва някакви изследвания да правя,каза,че за сега няма нужда от нищо.
Като отида другият път вече ще съм влязла в 3 месец и ще ме запише да ми води бременността.
Дали е нормално в 7 г.с. и 2 дни да се вижда само точка?На много места съм платил ,че вече и сърцето се чува .Цикъла ми е 30 дни,дали заради това самия ембрион върви по-назад в гестацинните седмици? Но пък,щом ми каза,че няма проблем....
Хубав ден желая на всички ви!

# 377
Ирина, до 12г.с  е хубаво да се гледа с вагинален ехограф! Доки даже казва, че е задължително... Може и да има тонове вече, но коремния да не ги улавя. Според мен посети друг лекар, ако има възможност. Стискам палци нещата да се развият както трябва! 🍀

# 378
Здрявейте,момичета! Да ви споделя,че днес отидох за първи път на преглед и бях много притеснена,но докторката ми каза,че всичко е наред и няма никакви проблеми.Точката е там и сега ще чакаме само да расте и да отида пак след две седмици!Прегледа ме с коремен ехограф,но аз не гледах,защото си мислех,че ще ми даде снимка,но това не стана.Много мене яд,че не можах да видя точицата си,но пък щом всичко е наред съм по-добре.Каза ми да си пия фолиевата киселина само.,както до сега.
Попитах дали трябва някакви изследвания да правя,каза,че за сега няма нужда от нищо.
Като отида другият път вече ще съм влязла в 3 месец и ще ме запише да ми води бременността.
Дали е нормално в 7 г.с. и 2 дни да се вижда само точка?На много места съм платил ,че вече и сърцето се чува .Цикъла ми е 30 дни,дали заради това самия ембрион върви по-назад в гестацинните седмици? Но пък,щом ми каза,че няма проблем....

Не се филмирай. Ако си имала късна ову, може даже да е рано. С миналата бременност бебето изоставаше през цялото време с 1 седмица, заради късна ову. Сърце чух в 8 г.с.

# 379
Ирина,честита точица!
По принцип вече трябва да се чува сърдечната дейност или поне да се виждат пулсациите.
Иначе и мен ме гледаха с коремен, с първата бременност пак не дадох с вагинален, не е много хубаво в начална бременност да се прави вагинална ехография. Просто може техниката й да не е хубава и затова да не сте чули сърчице.
Мен ме вика доки в понеделник на преглед за сърдечна дейност и ще съм в 7 г.с и 3 дни.

# 380
Йоанка, взимай темичката ти. Орисвам те теб- ти ще я правиш некст тайм. Добра си с тея неща Simple Smile

# 381
Благодаря ви! Тя апаратурата на докторката наистина не е от най-новата,но просто тя е единствената в моя град.Имане само една болница и една генеколожка.Преди години затвориха родилното и там другите отделения.
Аз за сега ще ходя при нея и ще я питам нали другият път за сърдечна дейност и дали апаратурата наистина е стара.,защото все пак искам да знам всичко и да се вижда дали наистина всичко е наред.Ско трябва ще ходя и на други места,но просто за 5 минутен преглед на този етам не виждам смисъл да пътувам в друг град,но ако се налага ще го правя за доброто на бебето и моето разбиране се. Simple Smile

# 382
Иринка Джоли, в тези седмици с вагинален се чува пулс, с коремен силно се съмнявам. Мен ме гледаха с вагинален до 12-13 седмица и изобщо не вярвам, че в начална бременност е вредно - напротив, много по-бързо може да се установят някои проблеми с вагинален, с коремен е прекалено рано да се видят. Всичко ще е наред, не го мисли и не се притеснявай излишно.

Йоанка, късметлийското списъче в твоите ръце ще потръгне, сигурна съм ❤ И аз съм ЗА талисманче да е зайка ❤

Много обилно ви ръся с много ритащо синьо 💙 Аз след две седмици влизам в 7-мия месец и всичко върви много гладко и леко засега, чета си ви ежедневно, просто рядко се включвам! Прегръдки за всички! 🤗

# 383
Sunshine42, знаеш ли че тъкмо се започнахме с опитите за бебе, когато ти ни написа за успешния резултат. Изминали са 7 месеца ... времето лети. Много се радвам за теб Simple Smile Дано твоя прашец ни е на късмет.

# 384
И мен са ме гледали с вагинален до края на 3 месец, и то суупер начесто, първия месец сигурно през 2-3 дни. Сега не знам, сигурно не е супер да те ръчкат долу нон стоп като мен, но проблеми нямах. А за един преглед на 2 седмици със сигурност няма проблем. Подкрепям, че така се вижда по-добре, водещите специалисти и клинини работят с вагинален първите месеци.
Ирина мисля, че всичко е ок, в твоя случай нямаш много избор виждам, но другия път гледай на монитора. На мен винаги ми даваха снимки, но явно става дума наистина за по-стара техника.

# 385
Ехее, Съншайнче, кога мина времето.... Все едно беше вчера, когато видяхме двете ти чертички Heart Eyes
Относно прегледа с първата бременност бях в 6 седмица и няколко дни, когато чухме сърчицето, с коремен ехограф. Всичко зависи от техниката и професионализма на лекаря Simple Smile
След вагинален преглед миналата бремнност имах кървене, затова не разрешавам да ме преглеждат с такъв Simple Smile

Иринка Джоли, в тези седмици с вагинален се чува пулс, с коремен силно се съмнявам. Мен ме гледаха с вагинален до 12-13 седмица и изобщо не вярвам, че в начална бременност е вредно - напротив, много по-бързо може да се установят някои проблеми с вагинален, с коремен е прекалено рано да се видят. Всичко ще е наред, не го мисли и не се притеснявай излишно.

Йоанка, късметлийското списъче в твоите ръце ще потръгне, сигурна съм ❤ И аз съм ЗА талисманче да е зайка ❤

Много обилно ви ръся с много ритащо синьо 💙 Аз след две седмици влизам в 7-мия месец и всичко върви много гладко и леко засега, чета си ви ежедневно, просто рядко се включвам! Прегръдки за всички! 🤗

# 386
Ех,че сладък зайко!Талисман ще е,даааа!:)След малко и аз ще драсна да се включва в списъка.
А посетителите ме пренесоха все едно вече и ние сме в отчетни.Simple SmileМного хубаво,че се говори за ритащи бебешоци.Успех на бременните!В началото татковците изнемогват,после на мамите им е тежко,ама няма как.То затова си е бебеправене хах.Шегувам се.
Ивиед,реших аз  че може да се разбере така поста.хах
Може би в два месеца да сме имали контакт още първа седмица.Ама ако минава до 12 ден...най-късно значи трябва да се залага на по-ранен интензитет и задълже засада най-късно 6-7 ден.Иначе обсега е бил през целия месец,ама не плътно,ако мога така да се изразя.И днес по-рано имах пак от същата страна същата болка като вчера.Като пред цикъл малко.Искам нещата да станат по-неусетно,макар трудно,защото целенасочено правим детенце.
Да Ви кажа,че аз единствено се замислях да хвана да меря един месец БТ.Може и два поредни,да се види графиката как върви.В краен случай може два месеца да се види на фоликулометрия кога узряват по време на цикъл,за да се има предвид плодородния етап.Но второто по-скоро след някакво време.Не искам да дебна и да си викам еди си коя дата беше пък то не стана,а ние се обичахме.Ако всичко е наред просто трябва време да имат да се уцелят в точното време и място.Пак стана дълъг поста......Съжалявам,ако съм била много обстоятелствена.
Просто мисля,че и да дебна и да не дебна,не мога да ги разположа войниците в точния момент на върха на планината-те трябва сами да си минат пътя като разстояние и време...Единствено след месеци може да се провери характеристиките им.И тук идва и проходимостта на терена-един гел,който би предложил добра киселинна среда и влажност не би навредил никому,само може да облагороди почвата.....Това е една добра инвестиция.Simple Smile

# 387
Здравейте, следя ви с интерес аз нямам търпение да мине 13 май, за да си направя теста, който днес си купих. Нямам никакви симптоми за МЦ или бременност. Дори и гърдите не ме наболяват въпреки че на 13 май трябва да дойде лошата лелка Confused ! Стискайте палци да успея да се запиша в темата за бъдещите Януарски мами, както направих преди 5 години.

# 388
Аз само за протокола ще кажа, че НЕ чакам някъде към 22ри.
Няма да се включвам в списъчето обаче, че нещо ме хваща депресията като си видя самотната чертичка после.
Този месец ме крепи идеята, че в неделя се събудих от супер объркан сън, в който някой ми казва, че съм в овулация. Grinning
Успяхме да се "щракнем с моя човек" тогава, но горе долу това и още един път след това са ни единствените опитите за този месец.
Юни моят мъж пак е ужасно неудобна смяна и не знам как ще бебеправим. Ние и този месец едва, едва смогваме да си видим очите. 
Вчера си поръчах това гелче, за което говорихме с Буболесчето. Чак 2 броя накупих .... да има. Grinning
Почити съм сигурна, че няма начин да издържа до 22ри за тест, но ще гледам да устискам поне до 18ти. Grinning

# 389
Докато се включих в темата, и хоп , днес трябваше да ми дойде , денят минава , но никой няма

Общи условия

Активация на акаунт