Чук, чук яйчице, нека в мен да забие малко сърчице!

• 29 495
  • 704
  •   1
Отговори
# 420
 Ей, момичета! Яя дайте да се наговорим по натам, че за този месец е късно вече, един цикъл всичките да не препишкваме тестове за О, да не мерим БТ, дори да не надничаме в календарчетата! Сигурна съм, че доста бебоци ще излязът! 👼
 За мен това е разковничето в тази работа-спокойствието, а дори да не подейства е само 1 загубен месец! На фона на месеците опити си струва да се жертва един-два така. Като човек доста на ТИ с математиката стигнах до извода, че това не е уравнение, което може да пресметнеш и предвидиш! Аз като цяло не мисля повече да се обременявам, само ще си пия витамините и ще си се щракам на воля, когато ми сърце сака 😅
 Успех на всички  с овулациите този месец и дано списъка се посмали за следващия месец! 🍀❤🍀

# 421
Момичета, минавам само да кажа, че този месец го отписвам. Ама не от онези отписвания, при които тайничко се надяваш.
Днес със ставането реших да меря БТ, защото знам, че след хубава овулацие е над 37. Емиии 36,9 е при мен. Това на 18ти ден от цикъла.
Положителният ми О тест беше на 6-ти, така че досега е трябвало да се повиши ако е имало такава. Допълнително и гърдите ми са супер спокойни и отпуснати.
Язък за хубавият сън, който имах.
На всички НЕчакащи сискам палци!!!
Аз пак се оттеглям в нелегалност да си мрънкам и да се самосъжалявам.

Рокетче, мисля, че не трябва да се отчайваш , погледни в групата на бременните графики има доста бременни с БТ 36,8-36,9 , а и еднократно премерена нищо не значи Simple Smile знаеш го... Горе главата и повече положителни мисли Heart

# 422
Рокетче, споко къъв е проблема ние 1 година се мъчим , не трябва да се натъжаваш бъди силна ,недей да мрънкаш ,по- малко мисли повече действия. Има семейства дето нямат деца и се борят 14 години и не отказват това са леля ми и чичо ми. Така,  че спокойно, повече  РЕЛАКСАЦИЯ. 🤸‍♂️🤸‍♀️🧘‍♂️🧘‍♂️🧘‍♂️

# 423
Моето чудо стана, точно когато не гледах тефтера, не следях нищо.
Има надежда до последно. Hug
Аз съм добре, не съм била на преглед още, ще ходя пак след 20ти, че докторката е болна. Мислех дали да не отида при друг....но тази си избрах и вярвам, че е най- добрата за мен.
Нищо по- различно не усещам, освен неприятно чувствителни гърди. Абе още мисля, че не е реално Grinning

# 424
Моето чудо стана, точно когато не гледах тефтера, не следях нищо.
Има надежда до последно. Hug
Аз съм добре, не съм била на преглед още, ще ходя пак след 20ти, че докторката е болна. Мислех дали да не отида при друг....но тази си избрах и вярвам, че е най- добрата за мен.
Нищо по- различно не усещам, освен неприятно чувствителни гърди. Абе още мисля, че не е реално Grinning

Само гърдите ли усещаш странно ? Интересни ми е много хващаш ли някакви други промени Simple Smile

# 425
Някога бабите ни, и майките ни не знаели обулаций  и тестове за О. Пък са правили по 5,6 деца. А сега има толкова методи, тестове и др.
Само че сега днешно време, психиката е важна!

# 426
Това е тема, в която можеш да си “мрънкаш” колкото си искаш, точно за да не “напрягаш” други хора в реалния живот.
Just saying!
Този месец върви на добре, момичета. Успех и дано сте хванали О. 🤞
Абсолютно подкрепям предложението на Йоана
JLo, чакаме с нетърпение новини ❤

# 427
Някога бабите ни, и майките ни не знаели обулаций  и тестове за О. Пък са правили по 5,6 деца. А сега има толкова методи, тестове и др.
Само че сега днешно време, психиката е важна!

Даниела , нищо лично... в тази група сме се събрали , за да се подкрепяме , а не да се критикуваме!!! Ако искахме критика щяхме да бъдем в другата група... Моля те прояви малко тактичност и не влизай така остро след всяка изказала се дама!!! Мисля ,че не познаваш достатъчно момичетата , за да казваш коя как да го раздава... Ако ти си скочила в борбата за бебе от скоро , ние сме в нея от години!

# 428
Тинти, благодаря за подкрепата мила. Flowers Hibiscus Знам, че сигурно има много бременни момичета и с по-ниски температури, но при мен такова чудо не ми се вярва.

Daniela20, не знам на колко години са леля ти и чичо ти, но аз имам една лична горна граница за естествено забременяване и тя е 40-42г. Да не говорим, че ако борбата продължава повече от 5-6 години с няколко ин-витро опита и неуспехи, аз лично бих се замислила за осиновяване. Така че, всеки човек предценява къде му е границата и на какво е готов да се подложи, за да предаде гените си нататък.

Аз съм в темта от доста време и момичетата ме знаят, че съм паника и мрънкало. Не се горде с това, но им благодаря за разбирането и търпението на всички!!! Kiss

# 429
Не ме разбирайте по грешно. Подкрепям всички в борбата за бебе.

# 430
Рокетче, не го мисли! Може да стане като при Джейчето (дано!). Мотото ни нали е "Докато няма цикъл, има надежда!" 😘
Даниелче, напомняш ми на една девойка, която се пробва на няколко пъти да влиза така остро и изчезна... Дано не си ти, но една идея по-леко го раздавай! Всички знаем, че психиката е много важна, но като чакаш повечко време да се получи нещо няма как да не се напрегне човек... Успех ти желая!
Джейче, радвам се, че нямаш много нерязположения, дано продължиш така! ❤

# 431
Тинти, благодаря за подкрепата мила. Flowers Hibiscus Знам, че сигурно има много бременни момичета и с по-ниски температури, но при мен такова чудо не ми се вярва.

Daniela20, не знам на колко години са леля ти и чичо ти, но аз имам една лична горна граница за естествено забременяване и тя е 40-42г. Да не говорим, че ако борбата продължава повече от 5-6 години с няколко ин-витро опита и неуспехи, аз лично бих се замислила за осиновяване. Така че, всеки човек предценява къде му е границата и на какво е готов да се подложи, за да предаде гените си нататък.

Аз съм в темта от доста време и момичетата ме знаят, че съм паника и мрънкало. Не се горде с това, но им благодаря за разбирането и търпението на всички!!! Kiss

Няма нещо, като " Паника и Мрънкало " . Твое лично право е да изживяваш емоциите си . Това е лична борба, която всеки емоционален човек води ! Аз лично смятам , че всяка борба е много лична и красива по свое му  . Изживявай емоциите си , защото те са Жената, която си ти ! Бъде позитивна , колкото и банално звучи.  Вярвай в себе си , природата и търпението ти. Приятелка все ми повтаря " Всичко ще се случи  тогава  , когато трябва "

# 432
Аз не ичезвам ако има някакво недоразумение се разрешава.
Извинявам се отново.

# 433
Блекче, не е тази, за която я мислиш. Wink Гарантирам!

# 434
Rocket, аз отскоро меря БТ и не съм навътре в нещата, но доколкото разбрах е важно да има двуфазност в графиката т. е. повишаване на Т с 0,4-1 градуса след О, нека някой ме поправи ако греша.
Jo, съгласна, ама не от този месец, че аз за първи път меря БТ и правя тестове за О и тъкмо ми стана интересно 😜🤣😂😘🙏💞

Общи условия

Активация на акаунт