В МАЙската група настана оживление-всички се стягат за родилно отделение!

• 37 139
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Да ви е жив и здрав Ивайло! И на теб бързо и леко възстановяване! Hug

И в швейцария клизми не правят , нито имат претенции за "прическата" долу. Естествено,  предполагам,  че повечето жени предпочитат да са избръснати/епилирани. При мен това го свърши мм, че иначе рискувах да се кастрирам Joy само като сетя какви кръвоизливи си направих с последната кола-маска пред огледалото Flushed то нали всичко ти е на обратно...не исках да рискувам с бръснач Dizzy Face
Мари, и аз сега съм в периода със супер много кърма и болящи гърди - мен акушерката ме посъветва да не ползвам много помпа, защото така се продължава стимулацията и влизаш в затворен кръг. Също така - топли душове/компреси преди кърменето и различни пози за кърмене - да се сменят,  защото така бебето пие от различни канали. На мен гърдите ми даже се бяха зачервени и станали на бучки от външната страна и това с душа и позата за кърмене "ръгби" много помогнаха.

# 91
Момичета, има ли фейсбук група? Може ли да ме добавите ако съществува, че не намирам в търсачката? 🤔

# 92
  • София
Честит Ивайло, да е жив и здрав, много късметлия.
Бебето си стои с главата на долу, успокоих се. Беше ме страх, че въпреки обръщането, спирайки упражненията, ще вземе пак да застане седалищно.

# 93
  • Пловдив
Съни, мен можеш да ме запишеш все още при очакващите бебе с термин 28.05, момченце. 💓

Готово Heart

Съни, можеш да запишеш и мен с термин 5.5., в очакване на госпожица. Heart Eyes Въпреки че утре вечер ще ме приемат за индукция, та по всяка вероятност ще изпреварим термина. Blush

# 94
Родилите мами, как сте с контракциите на матката след раждането? За мен се оказа кошмар започнаха преди около два часа биха обезболяващи и пак си има. На моменти са и ударят изведнъж и изчезват, и после пак така.

# 95
Честито Кехайова. Да е жив и здрав малкия човек.
Аз обаче не успях да стигна заветната цел  от 2 седмици.
Днес след спешно секцио се роди Карина - 45 см. 2150 гр.в 20:06. Водите ми бяха под критичната точка.
Т.к бебето е недосено, се отказах от пълната упойка, защото потиска дишането й и минахме на спинашлна. Иначе в друга ситуация бих избрала пълна. Много ме боли, направо са ужасни контракциите и това треперене. Бебето е нестабилно и след разговор с неонатолжката, взех решение  да го местим в педиатрията. Ще се наложи да му се слага сърфактант и да се интубира. Много ми е мъчно. Не знам дали взех правилното решения. Стискайте палци  всичко да е наред. Heart

# 96
Днес след спешно секцио се роди Карина - 45 см. 2150 гр.в 20:06. Водите ми бяха под критичната точка.
Т.к бебето е недосено, се отказах от пълната упойка, защото потиска дишането й и минахме на спинашлна. Иначе в друга ситуация бих избрала пълна. Много ме боли, направо са ужасни контракциите и това треперене. Бебето е нестабилно и след разговор с неонатолжката, взех решение  да го местим в педиатрията. Ще се наложи да му се слага сърфактант и да се интубира. Много ми е мъчно. Не знам дали взех правилното решения. Стискайте палци  всичко да е наред. Heart
Всичко ще бъде наред,  ще видиш. Малката дама ще бъде боец. Вярвам, че нещата ще завършат благополучно за вас и скоро ще се гушкате вкъщи всички. Стискам ти палци и ти пращам положителни мисли.

# 97
Шакри, взела си наѝ-правилните решения. Ще стискам силно палци, всичко ще е наред. Бъдете силни в това изпитание. Жива и здрава да е малката Карина, да е силна и борбена, бързо да наддава грамчета и скоро да се гушкате Revolving Hearts

# 98
shakri, честита рожбичка! Не се самобичувай. Взе правилното решение в много трудна ситуация с две неприятни опции. Даже бих казала, че не си имала избор и решение за взимане. Лак да я оставиш с тия намалели води? Надявам се да я стабилизират възможно най-скоро и да ти олекне малко. Гледай напред, не мисли миналото. Сега тя има нужда от теб. HugHeartKissing Heart

# 99
Вярвам, че всичко ще е наред с малката принцеса. Една майка винаги взима най- правилните решения, така че.. Мисли положително и знай, че стискаме силно палци, скоро лошото ще мине и ще ти останат само хубавите моменти.

# 100
shakri да е жива и здрава бебка! Всичко ще бъде наред, докторите ще се погрижат за нея, направила си каквото е нужно! 💓

# 101
Честита Карина! Много да ви радва!

# 102
Честито бебче, много да ви радва всичко ще бъде наред!

# 103
Честит да е Ивайло!
Честита да е Карина!
 Да растат здрави и палави дечица.
Шакри стискаме палци, всичко ще е наред. Малките сладурчета са борбени и силни. Много скоро ще я гушкаш Heart

За болките - обезболяващи свещички Профенид.
Аз се направих на герой и първия ден не ползвах (грешка).
Ако ще ви успокоя, наистина много бързо се забравя неприятните моменти от болницата. На 8ми ден вече се чувствам почти отлично като изключим хемоглобина. Ама малко желязо ще оправи нещата.

# 104
shakri, честита да е Карина! Да е много здрава и послушна, направила си всичко необходимо, надявам се всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт