С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 062
  • 797
  •   1
Отговори
# 405
Ако някой ми пише на шльокавица, хич няма да го отразя ака ли. Това е нещо,  което ме дразни

# 406
  • София
Адски неприятно е, особено ако насреща ти пишат нормално. Добре, че всичките ми приятели са излезли от началото на 90те,когато всички пишехме така, и бяхме на по 14😂.

# 407
Лайф уидаут рулз, лейдис. С тези, дето си знаем гащите от години си пишем както ни дойде.

# 408
Сега разбрах защо мъжа ми ходи с тела в тоалетната..хм.

# 409
Аз на моя му забраних да ходи с телефон в тоалетната. Казах му, че много ме дразни това, толкова ли е трудно да се отлепи от нета за малко и да ака на спокойствие?
 Да не говорим, че ако го потърси някой докато ака и както не може той пръв да затваря и разговора продължава с часове, направо му се схващат краката, та чак и задника му изтръпва и излиза като осакатен от там.
Послуша ме и вече не го прави.

# 410
  • Бургас
Тоалетната е нещо специално за мъжете, изолатор от света и генератор на гениални мисли.
Да, сигурно - за онези анално фиксираните... Laughing

# 411
Аз на моя му забраних да ходи с телефон в тоалетната. Казах му, че много ме дразни това, толкова ли е трудно да се отлепи от нета за малко и да ака на спокойствие?
 Да не говорим, че ако го потърси някой докато ака и както не може той пръв да затваря и разговора продължава с часове, направо му се схващат краката, та чак и задника му изтръпва и излиза като осакатен от там.
Послуша ме и вече не го прави.

Ми щом сам не се е усетил, пък може да не му е чак толкоз гадно. Забрана чак Simple Smile

# 412
  • София
Моят мъж / любовник / ме дразни, че постоянно ми прави подаръци, за които съм подразбрала, че се готви да ми ги даде като изненада, и съм намерила как да му кажа, че не ги искам. Той обаче все отсича: "Нищо, аз все пак ще ти направя този подарък."

# 413
Продавай ги в ОЛХ.

# 414
Барабар с него, щом те дразни.

# 415
  • София
Засега някои / повечето / заминават по други канали. Хубавото в случая е, че забравя за предишните и поне не разпитва къде са и защо не ги нося.

# 416
  • софия
Как не порасна този човек не знам, знае че когато ме ощипе в ония секунди направо го мразя, гняв изпитвам, идва ми да му отхапя от ръката...бива ли хора големи пък така...детска му работа. Детето плаче и си мисли че като седне на леглото и го гушне и той ще се успокои, викам си да го оставя да се оправя ама ми стана жал за детето, отидох и оправих нещата...каквото и да ми говорят майката си е майка!

# 417
Може ти да си остаряла преждевременно Simple Smile
Какво като той не е пораснал? Ти такъв ли го хареса и защо?
 За пореден път чета как майката отива и оправя нещата. Кое точно оправи, щом гневът си е в теб още? Явно не са отношенията.

# 418
Моят мъж / любовник / ме дразни, че постоянно ми прави подаръци, за които съм подразбрала, че се готви да ми ги даде като изненада, и съм намерила как да му кажа, че не ги искам. Той обаче все отсича: "Нищо, аз все пак ще ти направя този подарък."
Хаха, моят е същият.
Веднъж ми беше подарил маратонки 36 номер, цели два номера по-малки от моя. Как да се сети да ми погледне обувките кой номер са, решил си, че имам малък крак и това е... И се нацупи, като не ми станаха. 😟Вчера за празника, ми подари свещ, а му опявах да даде някои лев. 😬

# 419
Какво значи моят мъж /любовник/? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт