С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 061
  • 797
  •   1
Отговори
# 435
Сега разбрах защо мъжа ми ходи с тела в тоалетната..хм.
А аз разбрах, защо хората масово страдат от запек....

# 436
Проявите на микроагресия могат да са много тънки. Прикрити зад морализаторстване, акълуване, добронамерено критикуване в името на любовта и ценностите и т.н.;

Хора сме, грешни сме.

# 437
Те тези,които не се дразнят на нищо,първи се развеждат...много рязко Grinning

# 438
  • София
Пояснение: "мъж / любовник" съм уточнила, защото никога не го приемам като "мъж/ съпруг". Това много помага в ежедневието.

# 439
  • Варна
Дразни ме, че лесно се дразни за чужди проблеми. Но той се коригира. Четейки чуждите " неволи", явно аз ще го изкарам от равновесие.😁
Чатя в WC, пея и денся под душа .

# 440
Дразни ме, че откакто забременях той съвсем  отказва да глези себе си, а не трябва така. Исках на СПА да отидем на него му се отразява добре минералната вода, той не та не, като нямало и аз да ползвам басейните за какво да ходим RageRage

# 441
Дразни ме нещо, което напоследък наблюдавам в мъжете, с които общувам, а именно очакването жената до тях да ги превърне в смисъл на живота си и свой основен приоритет. Не просто ме дразни, а ме отблъсква.

# 442
Gery, навивай го сега, че после само ще си мечтае за СПА. Поне в началото.

# 443
Дразни ме нещо, което напоследък наблюдавам в мъжете, с които общувам, а именно очакването жената до тях да ги превърне в смисъл на живота си и свой основен приоритет. Не просто ме дразни, а ме отблъсква.
Е, съвсем нормално очакване да искаш да си основен приоритет на партньора си. Поне за сериозните връзки де, ама то трябва да ти идва отвътре Simple Smile
Каква мотивация има един човек да се раздава за друг, който го има за нещо "между другото"?

# 444
Е, съвсем нормално очакване да искаш да си основен приоритет на партньора си. Поне за сериозните връзки де, ама то трябва да ти идва отвътре Simple Smile
Каква мотивация има един човек да се раздава за друг, който го има за нещо "между другото".

Зависи от човека и начина му на живот. Ако работех от 9 до 17 часа може би щеше да е възможно, но с моята професия няма как да се занимавам нонстоп с мъжката душевност на евентуален партньор. Нещо повече - аз съм отделна личност със своите занимания, приятели, навици. Не е нормално да трябва да се променям на 100%, за да е щастлив някой друг.

# 445
Променяне на 100% е различно от поставяне на приотитет на партньор. Разбирам те иначе много добре, "несериозна" си като мен Simple Smile

# 446
Променяне на 100% е различно от поставяне на приотитет на партньор. Разбирам те иначе много добре, "несериозна" си като мен Simple Smile
Предпочитам "самодостатъчна". Joy

# 447
  • София
Никой не ще да е последна дупка на кавала, ама не дава и някой да му е първа.

# 448
Въобще не е нормално да искаш да си основен приоритет за партньора си и да се върти живота му около теб. Това означава доброволно да стане единия зависим, другия подчиняващ - не, благодаря. Simple Smile

# 449
Въобще не е нормално да искаш да си основен приоритет за партньора си и да се върти живота му около теб. Това означава доброволно да стане единия зависим, другия подчиняващ - не, благодаря. Simple Smile
Именно! Благодаря за точното предаване на моите неясни мисли. Joy

Общи условия

Активация на акаунт