С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 069
  • 797
  •   1
Отговори
# 450
Да си основен приоритет на другия Не значи живота му да се върти около теб.
А когато трябва да избира между ТЕБ и съседа/приятеля/колегата/работата/хобито/родителя, винаги да избира теб.
Т.е., ти да си най-важен за него.
В този ред на мисли, да, аз искам да съм приоритет №1 за мъжа ми.
Не желая да съм СЛЕД работата/колегата/приятелите/хобито и т.н., да не изреждам всички загубивреме дела в живота ни.

# 451
Поне ако не партньора, децата да са приоритет. По това предполагам ще постигнем съгласие.

# 452
  • София
Да си приоретизиран не значи да подчиняваш, свободолюбивите.

# 453
Поне ако не партньора, децата да са приоритет. По това предполагам ще постигнем съгласие.

Децата са нещо различно. Логично е поне до определена възраст да са приоритет.

# 454
Да си приоретизиран не значи да подчиняваш, свободолюбивите.
Кой говори за подчинение?!
Едва ли можеш да подчиниш някого доброволно и да го принудиш да избере теб за приоритет №1.
Избора става доброволно.Ако аз не искам, няма сила, която да ме накара.

# 455
Мислех, че темата е да кажем какво ни дразни. Мен това ме побърква, но не го налагам на никого. Дали е нормално или не, за мен не е приемливо.
Малко ми е неудобно, че стана такъв дебат.

# 456
Въобще не е нормално да искаш да си основен приоритет за партньора си и да се върти живота му около теб. Това означава доброволно да стане единия зависим, другия подчиняващ - не, благодаря. Simple Smile
Защо трябва винаги да се визират взаимоотношения - властник-подчинен?
Има някакъв шанс в двойката и двамата да са зрели и добросъвестни хора, които един на друг са приоритет, това не ги задушава и не се злоупотребява. Макар че в повечето случаи шило в торба не стои Simple Smile

# 457
Да си основен приоритет на другия Не значи живота му да се върти около теб.
А когато трябва да избира между ТЕБ и съседа/приятеля/колегата/работата/хобито/родителя, винаги да избира теб.
Т.е., ти да си най-важен за него.
В този ред на мисли, да, аз искам да съм приоритет №1 за мъжа ми.
Не желая да съм СЛЕД работата/колегата/приятелите/хобито и т.н., да не изреждам всички загубивреме дела в живота ни.

Поздравления за хубавата тема. Чета я с огромен интерес. Любопитно ми е как семейните мъже се отнасят към домашните си задължение и жените си.

И аз така искам бъдещия ми приятел и съпруг да бъда негов приоритет, а не на последно място.

Много мразя мъж да хърка. Направо полудявам. Не знам как търпите мъжете си да си правят каквото си искат. Няма да търпя да си хвърля чорапите, където си иска, да лежи на дивана, да цапа навсякъде, да не ми помага в нищо. Тогава защо се е събрал с жена? Да го удари на пълен мързел, а тя да му слугува ли? Няма как да стане при мене.

# 458
  • София
Дженифър, успех.

Красимира, следи мненията последователно, не откъслечно, моля.

# 459
За мен пък партньора в живота трябва да е приоритет номер едно.
Според мен който не мисли така, просто не е на етап сериозна връзка.Не му е дошло времето Simple Smile

# 460
И според мен в идеалния случай е така. Simple Smile

# 461
  • София
Да го кажа така, обичам го, когато е буден.
Цитатът на деня 🤣🤣🤣
Моят, странно, от няколко седмици с нищо не ме дразни. Дразнеше ме че сутрин редовно вземам малката и му оставям по час още да поспи, а той не го бешее правил за мен от преди Коледа. Но днес ми даде не един, а два часа. Наспана съм и животът е хубав.

# 462
Защо трябва винаги да се визират взаимоотношения - властник-подчинен?
Има някакъв шанс в двойката и двамата да са зрели и добросъвестни хора, които един на друг са приоритет, това не ги задушава и не се злоупотребява. Макар че в повечето случаи шило в торба не стои Simple Smile
Защото когато човек постави друг пред себе си при това перманентно, обикновено се стига до това. Това не означава, че в живота ти няма или не може да има хора, които да обичаш и да са ти важни. Simple Smile

# 463
И кой говори да го поставиш пред себе си? Всички уточниха, че искат да са на първо място за човека до себе си, а не други (колеги, приятели, роднини) да са по-важни и с предимство.

# 464
"Себе си" включва точно това - семейство, приятели, интереси, които формират индивидуалността. Ако го поставиш пред тези неща, на практика го поставяш пред себе си.

Общи условия

Активация на акаунт