С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 047
  • 797
  •   1
Отговори
# 420
Аз пак да се оплача от хъркането. Такъв здрав сън има този човек, сега го сритах няколко пъти, никаква реакция. Лежа, гледам в тавана и не мога да заспя от него. Ако не го обичах толкова сигурно щях да го задуша с възглавницата.

# 421
  • София
Прати го на доктор, реши проблема и на двама ви.

# 422
Как не порасна този човек не знам, знае че когато ме ощипе в ония секунди направо го мразя, гняв изпитвам, идва ми да му отхапя от ръката...бива ли хора големи пък така...детска му работа. Детето плаче и си мисли че като седне на леглото и го гушне и той ще се успокои, викам си да го оставя да се оправя ама ми стана жал за детето, отидох и оправих нещата...каквото и да ми говорят майката си е майка!

Най-голямата грешка на младите майки - само те знаят и могат да се оправят с децата. Как очакваш да се научи като ти не му даваш?!

# 423
На мен ми е зловещо някой да ми подари свещ, особено пък мъж.

# 424
Аз от глупости като хъркане не се "трогвам". Спим си заедно, без значение от хъркане, болести, скарвания, защото още от самото начало се разбрахме, че за нас двамата спалнята си е близост, не само секс и спане. Единствено, когато аз си работя от вкъщи нещо спешно, което изисква да пиша до късно, не съм при него. Или той е зает нощем, а аз съм си легнала по-рано.

Дразни ме да ме иронизира по важни за мен теми, прояви на тревога, стрес - знам, че не го прави умишлено, но не приемам такива неща.

Също така като изпада в кризи обича да си избива отрицателната енергия в особено шумно чистене на целия апартамент и мърморене, след като самият той преди това е разхвърлял какво ли не свое наоколо.

Ядосвам се и като ми се мърмори за изпусната монета на пода, докато той още спи и е събуден, като че ли нарочно съм го направила.

И ревност си проявява, но аз все на ревнивци съм попадала, просто не давам реални поводи и това не е голям проблем.

# 425
Чистенето, готвенето и тия три работи регулярно изникват на всяка страница, независимо каква е темата.

# 426
На мен ми е зловещо някой да ми подари свещ, особено пък мъж.
То не е свещ за умряло 😀
Ароматизирана е, с форма на сърце.
На мене ми е зловещо колко струва, £25.

# 427
Мъже, които са ме дразнили в чисто битов план - не мога да се сетя.  Никога не са ме дразнили. В чисто житейски и принципен - ще задълбоча до толкова, че ще стане off topic.

# 428
Май е по-добре да дразнят в чисто битов план - това минава, заминава и се забравя, защото са дреболии, отколкото в житейски. Битовизмите са си тегави, но неизбежни, отиваш и го свършваш. Но тежките личностни проблеми как да ги пренебрегнеш?

# 429
  • софия
Как не порасна този човек не знам, знае че когато ме ощипе в ония секунди направо го мразя, гняв изпитвам, идва ми да му отхапя от ръката...бива ли хора големи пък така...детска му работа. Детето плаче и си мисли че като седне на леглото и го гушне и той ще се успокои, викам си да го оставя да се оправя ама ми стана жал за детето, отидох и оправих нещата...каквото и да ми говорят майката си е майка!

Най-голямата грешка на младите майки - само те знаят и могат да се оправят с децата. Как очакваш да се научи като ти не му даваш?!

Не само аз знам и мога, той не проявява желанието и старанието за това, свекървата се справя не лошо, просто трябва желание. Не ми се навлиза навътре какво му е държанието спрямо детето и грижите за него.

# 430
Прати го на доктор, реши проблема и на двама ви.
Не ще, защото проблема му с хъркането не е постоянен. На периоди е и се случва по-често зимата. Сега е един от тези периоди, а аз съм с бебе, недоспала и ме дразни още повече.

# 431
Защо спите в една стая? Thinking

# 432
Лимонче, споделяш, че ти си с бебе. Той хърка, ти много го обичаш, но се дразниш. Аз не разбрах той има ли бебе, или просто живее у вас и хърка?

# 433
Той има бебе, но не го кърми по 5 пъти през ноща.
И какво пречи да го обичам, но да се дразня, че ми пречи да спя. Да го кажа така, обичам го, когато е буден.
Спането в различни стаи не ни е опция. Няма смисъл да се разделяме и без това го чувам и в другата стая, така поне мога да сръчкам.

# 434
Да ти се нарушава сънят, и то системно, е едно от най- гадните неща. Кърмене, зъби, хъркане. На мен също не ми е приятно, но това не значи,че не обичам детето или мъжа си. Или пък че ще ги изгоня в другата стая.

Общи условия

Активация на акаунт