С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 751
  • 797
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Няма да описвам какво се повтори тази вечер отново, здрави сме, това е важното...секунда невнимание на пътя сега ще му коства много нерви, щети по колата и плик с пари, които в момента изобщо не са в излишък! Главното ми оплакване е че си надценява възможностите и преценката му за шофирането му е много много грешна! Да си кара колелото и повече на кола да НЕ се качва! Днеска пак ми вика да ходим на селото му, баш до Банско! Бе ти акъл имаш ли, малко дете ще мъкнеш баш там, никви такива, на него да му е хубаво на душата пък рисковете дето ще поеме за тях не се досеща! На ментално ниво сякаш е на 17.... мрън!

# 661
Ani888, твоят мъж вероятно е доста депресиран. Какво ли му е отвътре?

Моят ме дразни, че се полива с парфюм по кратуната. А парфюма му го подари една негова колежка, нейният мъж не го харесал.

# 662
Дразни ме, че като яде, после всичко е в трохи по земята, оставя чаши навсякъде, яде портокал и оставя корите на масата. Постоянно затваря вратата на банята, а аз всеки път му казвам да я оставя притворена, понеже и на котката тоалетната е там. Така и не запомни. Дразни ме и че като се връщам от магазина, всеки път ме чака на вратата с дезинфектант в ръка, при положение, че от вратата веднага отивам в банята да се мия. И днес не ме пусна да отида до оптиката да си купя лещи, понеже се намира в Кауфланд, а само там има от тези, които нося. Той ми поръча от другаде в крайна сметка.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 01:52 от Neni •

# 663
Напусна работа и остана без доходи, защото му омръзнала старата и иска нещо ново.
Хм, това не е за дразнене. Това си е смекчаващо вината обстоятелство за убийство.
Чак пък Simple Smile Всеки има нужда от промяна в даден момент, особено ако се чувстваш некомфортно или недооценен. Не пише, че е останал без спестявания.
Промяната е хубаво нещо, а понякога, направо животоспасяващо. Но, ако човек има четвърт функционираща мозъчна клетка, ще направи промяна без да си яде спестяванията. Някак сценарият "намирам си нова работа и напускам старата" е малко по-близо до здравия разум от "напускам старата работа и стоя безработен докато си намеря нова".

# 664
Цялото ни обкръжение се опита да го разубеди, но той не се вслуша. Не знам какво му е отвътре, защото не споделя, колкото и да се опитвам да го предразположа.

# 665
  • София
В момента моят ме дразни с всичко:grinning:

# 666
  • софия
Хубостника си е счупил два пръста на крака ..ритнитопковец на бетонени кашпи...

# 667
Е мърльовци са си, то затуй повечето разболели се са мъже. Те не знаят ръцете да си мият, ти искаш тоалетната /за Ани888 това/. JoyJoyJoy То сега естествения подбор ще си свърши работата, пък ти се мий, след като пипаш него, че ще ти го донесе и на теб. JoyJoyJoy

# 668
SmileSmileSmile  Откакто ни затвориха в къщи, тази тема се оживи. Неща, които преглъщаме като излезем и се разходим, сега се трупат и нагнетяват като бомба. Сега или ще се научим да живеем заедно, или ще се разведем.

# 669
Вие щом досега не сте се научили...

# 670
Дренка, имах предвид всички, не конкретно моето семейство. И честите оплаквания от съпрузите.
Аз вече си живея сама. Доста от преди вируса. И тази изолация не ми тежи.

# 671
Ми така е, чудесен тест, могат ли да стоят месец-два под един покрив. Всичко ще лъсне. Макар че не всички работят от вкъщи или не работят, така че пак не е съвсем така...

# 672
Не, че ми е дерт, само отбелязвам, но женените мъже около мен са в декомпенсация. Не знам. Simple Smile
512, разбрах те.

# 673
  • софия
Тамън си виках " ей тука от няколко дена не ме е дразнил изобщо" и сега с пълна сила наново....може ли важни документи да не знае къде са, вечно разпилян, ако можеше главата да си загуби убедена съм -щеше! Не гледал какво са му върнали от КАТ при проверката ама иначе знае да се репчи и да се отворя...аман!

# 674
ти на този мъж съпруга ли си му или майка? остави го малко да подиша спокойно Grinning
ако някой се държи така с мен, ще го дразня нарочно и ще се правя на много по-завеяна отколкото съм Wink

Общи условия

Активация на акаунт