С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 046
  • 797
  •   1
Отговори
# 480
Thaicho, клише е, но като срещнеш истинския, сама ще разредиш пътуванията, за да сте заедно.

# 481
Нямам против да отделя време. Логично е, за да им връзка, се налага.
Но в работата ми, в много случаи ме няма по седмица или се прибирам в 22 часа, а съм тръгнала на път в 4 сутринта. Често, ако гоня срокове, работя по цяла нощ. Същевременно, за да съм актуална за пазара, нонстоп участвам в обучения, курсове и т.н. Имам домашни любимци, както и приятели. Отделно, понякога след ежедневен контакт с 20 човека имам нужда просто да съм сама.
За много мъже този начин на живот е проблем, защото аз няма как да посрещам всяка вечер със салатата. Понякога само се прибирам, за да сменя дрехите в куфара и пак да замина. Връзката е нещо прекрасно, но мен тази работа ме издържа, а и аз си я обичам. Като чуя от някого, с когото тъкмо съм се запознала колко лошо е, че пътувам/не спя и не мога ли да го огранича, получавам нервни тикове и не е до влюбване. Емоционална съм, влюбвам се, просто не съм склонна да зарежа живот, който градя с години заради мъж.
Когато/ако намериш мъжа, с когото наистина искаш да си, ще си пренаредиш приоритетите.Няма да си зарежеш живота, просто ще промениш нагласата си.
Или пък не....и ще останеш сама.
Което пак е въпрос на приоритет.

# 482
Ако трябва да избирам между това да откажа пътувания (което при мен е равностойно на професионално самоубийство) и да съм сама, предпочитам второто.

# 483
Барем като пишете “дразни ме”, изразявайте се правилно, защото в повечето случаи не иде реч за преднамерено дразнене, от човек, когото сами сте си избрали.
Wink

# 484
Ако трябва да избирам между това да откажа пътувания (което при мен е равностойно на професионално самоубийство) и да съм сама, предпочитам второто.
Ами, нали това казваме, въпрос на приоритети.Според тях нареждаме живота си....
За мен пък най-важно винаги е било семейството-родители, мъж, децата....и общото ни време.
Няма работа/приятели/хобита, които да са ми по-важни от най-близките ми хора.Най-важни са ми обичта, любовта, нежността, усмивките, радостта, хилядите страхотни мигове със семейството....Няма работа, която може да ми даде това.

# 485
Тайчо, вземаш един моряк (хайде капитан на кораб) или подобна професия и дума няма да каже (предполагам де), че ти пътуваш. Sunglasses

# 486
Тайчо, вземаш един моряк (хайде капитан на кораб) или подобна професия и дума няма да каже (предполагам де), че ти пътуваш. Sunglasses

Между другото, мислех си го, защото се запознах миналата година с един. Липсва минимум по 3 месеца. Grinning

# 487
  • София
Имам позната, която винаги е твърдяла, че няма да има семейство, защото не иска да дели свободата си. Важна е работата й, в която е огромен експерт.

Сега е на 50 години и отглежда болните си родители. Няма мъж, няма деца.
Надявам се, че когато тях вече ги няма, така желаната от нея свобода няма да се окаже тежка самота.

# 488
  • София
Но в работата ми, в много случаи ме няма по седмица или се прибирам в 22 часа, а съм тръгнала на път в 4 сутринта. Често, ако гоня срокове, работя по цяла нощ. Същевременно, за да съм актуална за пазара, нонстоп участвам в обучения, курсове и т.н. Имам домашни любимци, както и приятели. Отделно, понякога след ежедневен контакт с 20 човека имам нужда просто да съм сама.
За много мъже този начин на живот е проблем, защото аз няма как да посрещам всяка вечер със салатата. Понякога само се прибирам, за да сменя дрехите в куфара и пак да замина. Връзката е нещо прекрасно, но мен тази работа ме издържа, а и аз си я обичам. Като чуя от някого, с когото тъкмо съм се запознала колко лошо е, че пътувам/не спя и не мога ли да го огранича, получавам нервни тикове и не е до влюбване. Емоционална съм, влюбвам се, просто не съм склонна да зарежа живот, който градя с години заради мъж.

Всъщност, ще дойде време, да се почувстваш изтощена от този начин на живот, и ще поискаш да го смениш заради себе си, не заради мъж.
От опит го казвам-след 15 години на педал без събота и неделя, без отпуска, по срещи след официалното работно време,  избягах в Балкана и ограничих дори говоренето по телефона.
Само че, аз съм си изживяла и семейния живот, и раждането, и отглеждането на децата, та сега няма какво да пропускам.

# 489

Между другото, мислех си го, защото се запознах миналата година с един. Липсва минимум по 3 месеца. Grinning

Трябва ти някой с близка професия, за да може да разбере желанието ти за работа и удовлетворението, което ти носи, да се попдкрепяте взаимно. Такива, които ще искат и ще те натискат да си смениш ритъма - тц.

# 490
Оставете я да бъде щастлива по нейния си начин. Това дали нещо ще стане или няма да стане (да срещне "Истинския", да си нареди приоритетите и т.н.), Божа работа е.

Щом така те устройва в момента, защо не.

Да си съ-зависим също не е работа (codependency issues).
Всичко е във финия баланс.

# 491
Е, и зависи от възрастта. Тайчо е млада, има време за всичко. Simple Smile
По темата - скоро не ми се е случвало, но някога хем ми беше смешно, хем се дразнех, когато някой мъж демонстративно кавалерски тръгва да помогне на дамата си да слезе от автобуса/ тролея, подавайки й ръка, като в това време успява да блъсне/ разбута 2-3 други дами. Smiley

# 492
И аз мисля, че с времето приоритетите и желанията на Тайчо може да се променят. Но това ще стане естествено и от самосебе си.
И аз обичам работата си, но тя не ми дава всичко. В един момент се радвам, че има с кого да изживееш нещо ново, нещо по различно. Просто човека до теб ти дава нещо допълнително и това е приятното.

# 493
Да го кажа така, обичам го, когато е буден.
Цитатът на деня 🤣🤣🤣
Моят, странно, от няколко седмици с нищо не ме дразни. Дразнеше ме че сутрин редовно вземам малката и му оставям по час още да поспи, а той не го бешее правил за мен от преди Коледа. Но днес ми даде не един, а два часа. Наспана съм и животът е хубав.
Не ми обръщайте внимание. Недоспиването ме прави раздразнителна 😁

# 494

Не се налага, ти го искаш.Има разлика.
Просто не си срещнала човека.Ще разбереш някой ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт