С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 053
  • 797
  •   1
Отговори
# 495
Да го кажа така, обичам го, когато е буден.
Цитатът на деня 🤣🤣🤣
Моят, странно, от няколко седмици с нищо не ме дразни. Дразнеше ме че сутрин редовно вземам малката и му оставям по час още да поспи, а той не го бешее правил за мен от преди Коледа. Но днес ми даде не един, а два часа. Наспана съм и животът е хубав.
Не ми обръщайте внимание. Недоспиването ме прави раздразнителна 😁
Напротив, чудесно е, че го обичаш като е буден, много жени си обичат мъжете само докато спят. Grin
По темата - дразни ме, че е разхвърлян и винаги, във всеки спор, той е прав, защото ''ти си много емоционална и често бъркаш в преценката си''. Като ми се каже така, емоционално излизам от стаята.

# 496
  • Варна
Thaicho, доста кариеристи изоставиха амбициите. Личен избор е дали да се наслаждаваш на живота, с някой или да гониш кеша. При проблем, загуба на работа, болест имено половинката поема грижите. Ако е нормален и отговорен. Мисля, че с твой колега ще сте наясно за съвместен живот.
За моряк не мечтай. Масови изневери . Ти ще си и баща и майка на евентуални деца. Семейно закотвена .😉

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 15:54 от Viviana91

# 497
Разни хора-разни идеали.
Аз пък познавам една жена,която казва,че е глупачка,че не се е омъжила за моряк.За нея би бил перфектен живота,в който си прави каквото иска ,с който иска и само някой и налива пари и осигурява рахата.Тя така или иначе и в момента гледа децата кажи речи сама,но пък парите все не и достигат(не е бедна,пръстите са широко разперени) и има ревнив мъж да и мрънка на главата.Та,винаги е казвала,че един моряк или тираджия ще и свърши чудесна работа.Но тя си е и леко мъжемразка Simple Smile

Относно кариерата-ако жената е чак толкова голяма кариеристка,ще си намери подходящия мъж-може да развият бизнес заедно и да се катерят към върха заедно.Варианти има, за желание вече става дума тук обаче.

# 498
Че малко ли жени избират мъж с определена професия, с цел да си живеят  живота, като се абстрахират от това какъв човек е. После - дразнел ги с недостатъците Simple Smile

# 499
Разни хора-разни идеали.
Аз пък познавам една жена,която казва,че е глупачка,че не се е омъжила за моряк.За нея би бил перфектен живота,в който си прави каквото иска ,с който иска и само някой и налива пари и осигурява рахата.Тя така или иначе и в момента гледа децата кажи речи сама,но пък парите все не и достигат(не е бедна,пръстите са широко разперени) и има ревнив мъж да и мрънка на главата.Та,винаги е казвала,че един моряк или тираджия ще и свърши чудесна работа.Но тя си е и леко мъжемразка Simple Smile
Това си е най-обикновена мечта на всяка втора дама - някой да й налива пари, да прави каквото си иска и да не я ревнуват. Тук във форума освен изброените неща, често натискат мъжа също да поеме домакинството, да гледа децата и да е послушко докато му се дудне.
Така че кажи й, че никаква мъжемразка не е Wink

# 500
Все даваме примери със самотните стари моми и ергени... Първо, не е сигурно, че ще са самотни, на любовта са всички възрасти покорни, Simple Smile второ, всички познаваме много хора, отдали живота си на партньори, деца, та даже и внуци, които на стари години са сами. Да не забравяме и, че сам, не значи самотен.
Аз харесвам хора като Тайчо, които са наясно със себе си и не скачат в общия кюп само, за да са като другите. Пък после ауу, не става за съпруг/майка/баща. Ми не става, други са му приоритетите. Ако и когато почувства потребност от промяна или го тресне сляпата неделя, тогава.

# 501
Thaico, качествената връзка непременно означава, че партньорът ти е приоритет номер 1 за теб. Пред работа, приятели, хобита, куче, курс по икебана.
Това партньорът ти да е приоритет номер 1 не значи да нямаш кариера, приятели, хобита, куче и да не посещаваш курс по икебана. Значи, че големите решения се вземат с мисъл първо за партньора и после за всичко гореизброено и че щастието на този човек в перспектива е нещото, за което милееш и "работиш".

# 502
...или както го е рекъл народният гений- като дойде сляпата неделя- не пита!

# 503
Най - много ме дразни като е сърдит и мълчииии ли мъчли със дни даже седмица! Така проблеми не се решават! Или ,ако е много изморен от работа си идва един такъв унил и като питам какво ти е отговора е нищо изморен съм и пак си мълчи!

# 504
Най - много ме дразни като е сърдит и мълчииии ли мъчли със дни даже седмица! Така проблеми не се решават! Или ,ако е много изморен от работа си идва един такъв унил и като питам какво ти е отговора е нищо изморен съм и пак си мълчи!
И моят е такъв, не споделя много.
Но в повечето случай се досещам къде е проблема. Не го приемай лично Hands V

# 505
  • София
И моят мълчи. Не се сърди, просто си мълчи. Какво му говорят бръмбарите вътре, въобще не знам.

# 506
Дразня се(боли ме) много на бащата на детето ни.Няма време за него.Да чуват се,но за почти две години не са изкарали ни един уикенд заедно.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 01:02 от Не се сърди, човече

# 507
И аз мълча, ама моят е голямо мрънкало. И най-много ме дразни, че все ме юрка и ми дава зор. А аз не съм туткава и винаги съм точна, за разлика от него.

# 508
  • София
Ооо, аз въобще не бих могла да живея с мъж, който ми дава зор.

# 509
  • Бургас
Дразни ме,че е голям бучалник.Явно е решил,че не му се чува думата и когато иска да се наложи,крещи като луд!Чак в "Меден рудник" го чуват!Викаш-значи те чуват!
Естествено аз се изнервям,децата се шашкат!Кажи го спокойно,бе човек!

Общи условия

Активация на акаунт