С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 47 043
  • 797
  •   1
Отговори
# 510
  • BG
Thaicho, клише е, но като срещнеш истинския, сама ще разредиш пътуванията, за да сте заедно.
Не разбирам напъна, всички да се опитвате да вкарате Thai Cho в някакви "правилни" релси. Всеки човек има своите си принципи, приоритети, очаквания, желания, а бе живее живота си като смята за добре. Та в този смисъл и тя не е някакво изключение, кривнало от пътя, та да я вкарвате обратно. Имам приятелка, която много прилича на нея - страхотна жена и много си я обичам, но бая мъже направи нещастни. Всъщност, много малко мъже са способни да участват в такава връзка - трябва да са бая широко скроени, но ги има.

п.с. Thai Cho, ти да не го остави набора?

# 511
  • софия
Вкъщи е 21/22градуса, нашия подсмърча и кашля, обаче само по гащи и не му е студено, после заспива на дивана и на сутринта репликата е "ти защо не ме зави?"... ти се облечи пък...

# 512
Моят мъж ме изнервя винаги, когато каже - ще дойда в еди колко си часа и задължително това означава с 40 мин.отгоре. Вярно, постоянно е в движение и често това не зависи само от него, но като се знае, да ми каже поне с 40 мин.повече да не се залъгвам поне. Аз даже сама си ги прибавям, за да не очаквам и да не се нервя, но въпреки всичко винаги се дразня, понеже страшно мразя да чакам. И като дойде, се хили и казва - е ти нали си знаеш. А като ми каже кога ще пристигне, ми казва примерно - толкова часа и 43 мин... Или и 48. Ама това си ни е за бъзик.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 01:03 от Не се сърди, човече

# 513
Скрит текст:
Thaicho, клише е, но като срещнеш истинския, сама ще разредиш пътуванията, за да сте заедно.
Не разбирам напъна, всички да се опитвате да вкарате Thai Cho в някакви "правилни" релси. Всеки човек има своите си принципи, приоритети, очаквания, желания, а бе живее живота си като смята за добре. Та в този смисъл и тя не е някакво изключение, кривнало от пътя, та да я вкарвате обратно.
Имам приятелка, която много прилича на нея - страхотна жена и много си я обичам, но бая мъже направи нещастни.
Скрит текст:
Всъщност, много малко мъже са способни да участват в такава връзка - трябва да са бая широко скроени, но ги има.

п.с. Thai Cho, ти да не го остави набора?
Ей това, не го разбирам....ами, знаеш, че не ставаш за връзка, не търпиш чужди намеси, не желаеш да се променяш/нагаждаш към друг човек.Е, що не си стоиш сам???!
Трябва ли да съсипваш още животи?
То същото като с донжуаните/перманентните кръшкачи.Връзват една там, за парлама, като междувременно са изтормозили поне няколко жени, а после си развяват ...."гащите" след всяка фуста.
Ами, като си се знаеш, че не можеш да живееш с "вдигнати гащи", стой си сам и си хойкай колкото ти е кеф.Или си намери една хаймана като теб, да си хойкате в синхрон.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сетих се, че и моя мъж има "навика" все да закъснява....в началото на брака ни се дразнех.Но бързо се светнах, че навици не/трудно се изкореняват, та изобщо и не се опитвах да го "вкарвам в пътя".Просто почнах да закъснявам и аз....имаме среща някъде в 18 часа например, аз отивам към 18.30 най-рано.Чиста работа.   Smiley

# 514
  • София
Дразнят ме безхарактерни мъже,мрънкащи и мамини синчета..От онези,дето като се обърнеш се чудиш син ли имаш до себе си или мъж.Няма мнение,няма инициативност,седи и те гледа с празен кравешки поглед и чака да му кажеш накъде да хване и какво да прави. И обратното- раздути "батки",които вървятт с размах,раздават го "отракани пичове",а отдолу егото не можеш го намери,толкова дефицитно.

# 515
Моят мъж ме дразни с много неща Grinning
От снощи: пуснал някакъв глупав филм, типично мъжкарски - бой, оръжия и т.н  без грам смисъл и после ми се цупи, че си гледам телефона. Вярно е, че сме различни и харесваме различни неща, но той дори не се опитва да се съобрази. Все аз трябва да правя компромис.

# 516
А де, тези Междузвездни войни ги гледа три дена 🙄 Та и ми ги връща за някои сцени 😳

# 517
хахах да! Междузвездни войни се гледа вкъщи с повишен интерес (за най-старите серии попитах верно ли го кефи, на тези си години да гледа тенекиени кутии, как се разкарват наляво-надясно - леле, нищо не съм разбирала от кино, срам голям), отделно снукър, тенис, волейбол, футболни мачове всякакви (от висша лига до Долно нанагорнище срещу Горно) и пр.
Като му кажа, че ми се гледа нещо нормално и човешко, като след работен ден и на вечеря - например някаква комедия - ей, ненасмя се!
Всичко това не, че ме дразни, а много ме дразни. Smiling Imp

# 518
Моят пък е луд фен на извънземните. Всеки ден си гледа предаванията за черни дупки, планети, пирамиди, извънземни и не стига, че ме кара да седя при него, докато гледа, след това ми се обяснява всичко подробно с една радост в очите Grinning Вчера докато отново гледаше, просто си забих погледа в телевизора, но гледах през него (нали знаете как се случва, да се забиете в пространството, без да мислите, без да виждате Grinning) и той ме погледна с най- влюбения поглед на света и с такава трепет в гласа ме пита "Ама ти гледаш лиии" Joy Дразни ме, че аз моите предавания трябва да си ги гледам, когато го няма, че става война Unamused

# 519
Преслава, и аз съм като мъжа ти, но пък и моя мъж е такъв Simple Smile За теб сигурно е голяма тегоба, за мен би било чудесно Simple Smile

# 520
  • София
Ние си гледаме Междузвездни войни заедно. Аз, като линвист, се кефя много на английския в старите серии.
С годините сме се напаснали на интереси. Станала съм спец по стари коли покрай него.
Само снощи ми спря Shades of blue и малко се ядосах.

# 521
  • София
С моят приятел сме официално заедно от 6 месеца и днес ми заяви, че го дразни, че съм се държала с него като майка- полагала съм прекалено много грижи. Че от кога да правиш закуска на любимият от време на време е дразнещо? Ама той го казал по повод, че вчера съм му показала в магазина къде е поставката за чадъри, той си знаел...

Дразни ме и с това, че не може да прави елементарни жестове, с които да показва чувствата си. 14-ти февруари не го признава, тъп празник, ненужен и т.н., което превъзмогнах. После- 8 март, да и аз съм на мнение, че по- заслужили да празнуват са жените, дарили живот, но стига, и аз имам нужда да получа минути внимание. Както и да е, скарахме се и се разсърди, че в крайна сметка ще прекарам вечерта с приятелки, а не с него вкъщи. Не го разбирам този човек.

# 522
Скрит текст:
С моят приятел сме официално заедно от 6 месеца и днес ми заяви, че го дразни, че съм се държала с него като майка- полагала съм прекалено много грижи. Че от кога да правиш закуска на любимият от време на време е дразнещо? Ама той го казал по повод, че вчера съм му показала в магазина къде е поставката за чадъри, той си знаел...

Дразни ме и с това, че не може да прави елементарни жестове, с които да показва чувствата си. 14-ти февруари не го признава, тъп празник, ненужен и т.н., което превъзмогнах. После- 8 март, да и аз съм на мнение, че по- заслужили да празнуват са жените, дарили живот, но стига, и аз имам нужда да получа минути внимание. Както и да е, скарахме се и се разсърди, че в крайна сметка ще прекарам вечерта с приятелки, а не с него вкъщи.
Не го разбирам този човек.
Ами, прав е човека....    Smiley
Само гаджета сте, спри се малко.....има време, цял живот ще правиш закуски и ще "напътстваш".Сега го "играй" веселото и безгрижно гадже, каквото си.Вместо да правиш закуски/да посочваш поставки/да му чистиш/да му нареждаш и т.н., си гледай спокойствието.Никой мъж не иска да чука майка си, сори за вулгарния израз, ама да стане ясно за какво иде реч.
Относно празника:вместо да му намилаш, да беше му се похвалила, че Ей, видиш ли, днес и Пешо, и Гошо, и Тошо те поздравили за празника, а тъй като той не го зачита, ти довечера отиваш да го отпразнуваш с приятели, които уважават 8-ми март.Всичко това казано с мила усмивка и нежен, любящ глас.Вечерта се натокваш, слагаш 100-каратовата усмивка, целуваш го страстно, пожелаваш му приятна вечер и отиваш да купонясваш.
Ако те обича и държи на теб, гаранция, че няма да пропусне следващия празник.
Мрънкането НИКОГА не дава резултат, не и траен.

# 523
Замислих се колко съм старомодна...
Само 6 месеца заедно и вече се дразните...Rolling Eyes

# 524
Зависи на колко си, с годините все по-малко време е нужно да опознаеш що за човек имаш до себе си. Или пък просто теглиш чертата по-бързо 😁

Общи условия

Активация на акаунт