С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 754
  • 797
  •   1
Отговори
# 690
Важното е отклоненията на двамата да са съвместими.

# 691
Вашите мъже не ви ли дразнят вече?
На мене понякога ми идва да се гръмна с моя.

# 692
  • софия
Вашите мъже не ви ли дразнят вече?
На мене понякога ми идва да се гръмна с моя.

Ти пък, това е равносилно на това Земята да спре да се върти Grinning

# 693
Изпи две-три уискита, изби го на кръчмарска философия, после на агресия, после го изпъдих и сега се самосъжалява в спалнята.
Най-големият му проблем е, че се има за безгрешен и много умен, той никога не е виновен за нищо.
Нямало да хване короната, не натискал копчето на светофара, като пресичал и не се доближавал до никого. И толкова, другите се заразявали, защото били глупави. 😨
Ей такива ги дрънка и се чуди защо не ми се говори с него.

# 694
  • софия
Тяхната преценка винаги е най и място за съмнение няма...само дето не знам като е така що все в беля се вкарва...да би мирно седяло не би чудо видяло! Simple Smile

# 695
Сега от както сме под карантина, ме дразни даже и как диша! Скоро сигурно и как мига 😂

# 696
Не ме дразни той. Децата ще ме довършат.

# 697
Нaй-новото, което ме дрaзни е брaт му. Дълго време бяхa cкaрaни, но cкоро cе cдобрихa. В чужбинa cме и той уж cе прaвеше, че ще ни помогне c изготвянето нa едни документи. Хвaнaх го обaче, че caмо ни мотaе и ни дaвa фaлшивa информaция. Мм три пъти ходи у тях, в уcловиятa нa кaрaнтинa, и cме c мaлко дете, и нищо не му помогнa, но пък покрaй брaт cи възобнови един cвой лош нaвик, който беше cпрял преди около годинa. Зaбaвихме cе c две cедмици понеже мм ми нямaше доверие и беше убеден, че aз не могa дa ги попълня. Нaкрaя cтaнa тaкa кaкто бях кaзaлa. Нaкрaя ще cе опрaвим и без него, не cме я зaкъcaли толковa. Caмо дето ме е яд, че ни подвеждa тaкa явно и нaгло, уж без дa иcкa, a мм не ми дaвa дa кaжa и думa cрещу брaт му, не иcкa и дa чуе.

Cъщо тaкa игрaе нa еднa игрa. Ние cме c мaлко бебе, и aз cе cъобрaзявaм c режимa нa детето и нуждите нa детето, но нa него целият му ден cе върти около игрaтa, a не около детето. Не може дa я оcтaви нa пaузa, понеже е онлaйн нещо cи, и винaги cеди и cи игрaе, вмеcто дa обърне внимaние нa бебето. Вчерa тaкa cе получи, че трябвaше дa избирa дaли дa учacтвa във хрaненето нa детето или дa cи игрaе, познaйте кaкво избрa.

# 698
Преди да се роди детето не е ли бил зарибен по игрите?
Защо се дразниш на негови качества, които не са паднали от небето след брака ви, а той ги е имал и преди това. Очевидно, преди да се омъжиш за него,  тези качества не са те дразнели.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 18:41 от Анонимен

# 699
  • софия
Хора сме, променяме се, няма как да знаеш какъв ще е човека при обстоятелства с дете, така че какви сме ги избирали вече е свършен факт. По тая логика детето като те дразни -що си го родила такова? Отмаряйте в темата и това е, не се впрягайте толкова Simple Smile и моя вчера цял ден игра на компютъра ( преди детето не беше така)...има просто и такива дни, само че детето расте и все някога ще види отношението на родителите му, пък може таткото да се промени към добро, знае ли човек? А може и Земята да спре да се върти Grinning с тая карантина нищо не се знае Wink

# 700
И какво като е бил зарибен по игрите преди да се роди детето? Играенето на игри да не би да е някаква неделима част от същността на човека? Преди да се роди детето и аз съм правила много неща, които сега не си ги позволявам. Не може само единият да си жертва удоволствията, а другият да си го кара постарому. Това са именно едни такива, уж дребни неща, които, като се натрупат, започваш да се изпълваш с неприязън и се скофтят отношенията.

# 701
Проблемът е в този, който се жертва. Оправете си отношенията и комуникацията с мъжете първо, после си елате пак да отмаряте Simple Smile Колко от вас биха търпяли мъж да се отнася с тях като със слабоумни и недостойни жени и майки?
И без цензура. Като сме жени, че на всчки да ни е гадно, тъй ли? Simple Smile

# 702
И какво като е бил зарибен по игрите преди да се роди детето?
Не какво като е бил зарибен по игрите, преди да се роди детето, а какво като, преди да се роди детето, е предпочитал да си доиграе играта, вместо да помогне на жена си, която има нужда от помощ. Не е особено вероятно това му качество да е паднало от небето, след като се е родило детето.

# 703
Защо като сме жени? Нали не говорим за кърмене и за раждане, че жената да трябва да го свърши? Двама души, семейство, между тях трябва да се разпредели тежестта. Има си приоритети. Първо ще покриеш нуждите на тези, които не могат да чакат и не могат сами да си ги покрият, после личните нужди и след това, ако има възможност, удоволствията. Някой, ако даде приоритет на личните си нужди и удоволствия, предвид ограничените ресурси на време и необходимостта някои неща да се свършат точно в определен момент, другият ще трябва да загърби своите нужди, за да може да покрие нуждите да детето, примерно.

Естествено, пак жените са виновни, ама преди да се роди детето, колко често хората имат нужда от помощ в дома си? Общо взето става дума за неща, които единият върши, и неща, които върши другият. Колко са нещата в битов план, за които е необходимо да бъдат свършени от двама души едновременно?

# 704
  • Най-красивата страна
Снощи ходихме на вилата с детето и мъжа ми ,за да нахраним кучетата,които са доста големи.Вилата ни е в чертите на града.
И докато аз вътре чистя и приготвям вечерята ,ММ играл с детето и с кучетата на двора.
Идват ми двамата и какво да видя-целите дрехи на детето в следи от кучешки лапи,ММ целия в кал.
Първо поливали градината,после кучетата стъпали там и после хубаво си поиграли...
И той ме гледа недоумяващ  защо съм сърдита и ми казва,,Ама такава беше играта...,,

Общи условия

Активация на акаунт