С какво ви дразнят мъжете /тема №3/

• 46 730
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
За теб какво би се променило, ако мъжете/ мъжът ти почне/ат да ражда/т и кърми/ят?

# 736
  • Варна
Поста ми беше ироничен, Дренка.Повече ме дразнят жените, които се дразнят за глупости.😁
Искренно ненавиждам именно дресираните, изгубили свободна воля и мъжественост.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 22:15 от Viviana91

# 737
  • София
Поста ми беше ироничен.Повече ме дразнят жените, които се дразнят за глупости.😁

Явно не ме разбра.
Няма смисъл.

# 738
  • Варна
Разбрах змия, неволна грешка.

# 739
Е, де тоз късмет - законна любовница, и то тогава не мъжете, а такива жени са май рядкост. Освен ако пак не иронизираш нещо, което аз не съм разбрала.

# 740
Той може и да простира мъжествено 🙂 Но не, защото така съм го научила, а щото съм дзвер и е по-лесно да метне пет дрехи с възхищението на клюкарките, отколкото да му меля часове наред за квот се сетя от последното хилядолетие и неговата вина 😁 Засега не ме е дразнил днес 😳

# 741

Отваря хладилника и не намира нищо в него, въпреки че му е пред очите.
Важи и за мъжа, и за сина.

Когато бях ученичка, важеше и за мен. Smile
При моя това важи за цялата къща. Дълго време може да търси нещо и когато ме помоли за помощ и аз го открия буквално за секунди, започва да се кълне, че нещото го е нямало на мястото преди да дойда аз Joy А любимо ми е като ме пита "Абе аз къде съм си оставил блузата (или каквото и да е)" Ееее, полудявааам.. от къде да знам  аз Joy

# 742
Добре бе хора ...? Вашите мъже така ли пият по почти половинка ракия или водка? Сяда си моичкия правя му салата и той започва . Пие докато не я изпие или докато не останат 2пръста ... вярно е не ме бие,но пък се дразни!!!! Работата му е доста тежка и изморителна и казва,че иска да се отпусне.  С половин литър ракия????? Всеки ден се прибира с бутилка алкохол. Дава по 10 15евро .

# 743
  • София
Това е битов алкохолизъм, ти си съучастник в него.

# 744

Написала си точно моите думи. Мислех да и отговоря точно така.
Минала съм през това. Няма оправия. И винаги има оправдание и извинение, че пие.

# 745

Започва изповедта като притеснена за здравето му, но в края я заболява повече за 10-те евра. Grin

# 746
Ха ха . Дреме ми на мен за 10евра! Ако иска и 100 да даде. Въпроса изобщо не е до парите Simple Smile

# 747

Започва изповедта като притеснена за здравето му, но в края я заболява повече за 10-те евра. Grin
На нейно място повече бих се притеснявала за собственото си здраве, преди всичко психическо. А това, че намесва парите, ми права е.Такива хора в последствие и последната си стотинка дават за пиене.

# 748
Вярно, че темата е друга, но все пак... Мъж, с афинитет към алкохола, трудно се повлиява от съвети. Имала съм гадже, което оставих заради пиене, също не биеше и агресираше, но за мен беше притеснително ежедневното пиене на ракия и бира или вино. Също така имаше оправдания, че децата му еди какво си, ама на работа това и това ставало, трябвало да се отпусне от напрежението... Няма оправия!
 И, да, пречи и на семейния бюджет средствата, които се дават за алкохол!!!

# 749
Добре бе хора ...? Вашите мъже така ли пият по почти половинка ракия или водка? Сяда си моичкия правя му салата и той започва . Пие докато не я изпие или докато не останат 2пръста ... вярно е не ме бие,но пък се дразни!!!! Работата му е доста тежка и изморителна и казва,че иска да се отпусне.  С половин литър ракия????? Всеки ден се прибира с бутилка алкохол. Дава по 10 15евро .

http://www.drugsinfo-bg.org/test/skrining-vaprosnik-za-problemi- … na-alkohol-audit/  - направете заедно този тест.
  В момента, в който засегнеш темата за алкохола, ще започнат скандалите. Вярвай ми, преживяла съм  го. Най- трудното е да му докажеш, че е алкохолик. Винаги си намират оправдания, лъжи. Не си го признават дори и пред себе си. Потърси и други такива теми. Има много. И ако първата му дума е:"Не съм алкохолик!" , значи яко е затънал.
  От тук нататък - си ти. Познаваш си човека. Ако е силн и борбен, може и да успее да се откопчи. Ако е слаб, инертен, бие с юмрук по масата и се прави на мъж - спасявай се самосиндикално по най-бързия начин.
  Ще ти отнеме доста време, докато разбереш, че не иска ли сам да си помогне, ти нищо не можеш да направиш.

Общи условия

Активация на акаунт