Професионални серии за коса 126

• 56 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, попадали ли сте на ментета Керастаз?  Разгледах снимки в интернет и на някой опаковки пише Лореал в долната част, при други този надпис липсва... Как мога да позная кой продукт е фалшив?

# 601
Моля да ми помогнете, тези от Вас които имат пресата на Лореал Steampod 2.0 да ми кажете с каква вода работи?

Ред.намерих, сложили са листовка, пише деминерализирана

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 15:06 от tontoneva

# 602
Момичета, препоръчайте хубава пяна за коса с цел оформяне на еластични къдрици.Цената няма значение, но предпочитам да я намеря в Рибката или Арлен.Благодаря предварително!:hibiscus:

# 603
Момичета, попадали ли сте на ментета Керастаз?  Разгледах снимки в интернет и на някой опаковки пише Лореал в долната част, при други този надпис липсва... Как мога да позная кой продукт е фалшив?
Аз съм сигурна, че една маска архитект цимента беше менте. Писах и коментари на Златна Рибка, но така и не ми отговориха, а само триеха.  От тогава само от Арлен.

# 604
Здравейте, момичета.

Моля за съвет, четох четох, но изобщо не мога да се ориентирам. Все не намирам точно моя казус.

Имам ужасно суха коса, дълга, боядисана, чупеща се. Като казвам суха, имам предвид толкова суха, че примерно нанасям цяла супена лъжица (!) професионално арганово масло по нея и тя ама изобщо не се омазнява, маслото попива, изчезва и пак като слама. Задължително ползвам балсам на всяко къпане, и задължително след това я мажа с нещо мазно (арганово, кристали, серуми), но чак сега си купих сефте професионален продукт, обаче полза не виждам. По принцип не се омазнява никога, имам чувството, че цял месец ако не я измия, все ще си е суха...
Та, има ли някой, който да се е справил с такова чудо и как?

# 605
  • София
Трябва ти нещо по-силно като ампули и терапии.

# 606
Здравейте, момичета.

Моля за съвет, четох четох, но изобщо не мога да се ориентирам. Все не намирам точно моя казус.

Имам ужасно суха коса, дълга, боядисана, чупеща се. Като казвам суха, имам предвид толкова суха, че примерно нанасям цяла супена лъжица (!) професионално арганово масло по нея и тя ама изобщо не се омазнява, маслото попива, изчезва и пак като слама. Задължително ползвам балсам на всяко къпане, и задължително след това я мажа с нещо мазно (арганово, кристали, серуми), но чак сега си купих сефте професионален продукт, обаче полза не виждам. По принцип не се омазнява никога, имам чувството, че цял месец ако не я измия, все ще си е суха...
Та, има ли някой, който да се е справил с такова чудо и как?
Аз бих заложила на по-често миене, преуош преди това, смяна на балсама с някоя силна маска - Absolut Repair на Loreal, Macadamia или Lanza Moi Moi. След миене може L2 на Lakme или друг хидратиращ спрей-балсам + олио.

# 607
  • Варна
 nadinka Маслата сами по себе си НЕ хидратират. Както са ти казали вече хидратация се постига с богат преуош и богати маски. Щом си фен на маслата вземи един глицерин от аптеката и смеси маслата с него. С други думи забъркай си свой домашен еластисайзър с любимите масла.

# 608
Момичета, моля за мнение за СС  крема на Керастаз, ето този:
https://www.arlen.bg/product/2326/slantsezashtiten-podhranvasht- … -cr-me-150ml.html
Върши ли това, което обещава или е поредната глезотия?Blush

# 609
  • Варна
Здравейте, момичета!
И аз като повечето от вас купувам като луда продукти за коса с цел да открия "моите" и после раздавам или хвърлям Sad
Поизчетох доста из темите тук, научих и за нови продукти(направо ме изненадахте Wink ), но ми се иска някой да помогне с препоръка/отзив, за да стесня кръга и този път евентуално да си взема нещо, от което да съм доволна
Косата ми е със средна плътност, леко чуплива, бързо омазняваща се в корените и суха в краищата (след като родих не мога да си я позная!) Ооо, пропуснах и чувствителния скалп Simple Smile
Та... помагайте!
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 610
Момичета, моля за мнение за СС  крема на Керастаз, ето този:
https://www.arlen.bg/product/2326/slantsezashtiten-podhranvasht- … -cr-me-150ml.html
Върши ли това, което обещава или е поредната глезотия?Blush
Никак не е лош СС крема. Подхранваше задоволително има лек, дискретен аромат и страхотни златни частици, които се отразяват от слънцето. По повод дали е глезотия... зависи. Скоро ми се мерна за към 40лв. За мен е задоволително като цена Wink

# 611
След ДПШ какво е по-подходящо? Протеин или хидратация?

# 612
След ДПШ какво е по-подходящо? Протеин или хидратация?
Всичко. Той рестартира косата.

# 613
Благодаря ще използвам за първи път и се притеснявах да не го комбинирам грешно.

# 614
  • Велико Търново
И аз съм доволна от СС на Керастаз, всяка година го ползвам лятото.

Общи условия

Активация на акаунт