GOTH 36 - кой каза че ще има после? (29.04-06.05)

• 66 126
  • 2 621
  •   1
Отговори
# 450
Джони стига с тоя реализъм, Това не е исторически филм.
Ако го бяха направили реално Дани щеше да си има 3 дракона а Церсей одавна да е мъртва.
Скрит текст:
Тактиката им беше да подмамят нощния крал при Бран, ако бяха струпали там 10к неопетнени едва ли щеше да отиде.
Дани и Джон се опитаха да убият бродниците, но бяха неприятно изненадани от ледената мъгла/вихрушка или каквото там беше
Битката я приеха когато ги нападнаха, да не би да са имали избор кога точно да започне!
Единствено дотраките заминаха нелогично, но пък изцяло в тяхната природа, право напред и каквото стане,

# 451
Добре тогава. Ще сложа направо screenshot. Внимание! Голям спойлер!
Скрит текст:

Новото е, че Джон убива Дани. С Церси не е ясно какво се случва.

Хубаво, но както коментират по-нататък в редит,
Скрит текст:
то източникът на информацията е човек, работил на снимките в Ирландия, така че ако има да става нещо такова, на север трябва да е. А все си мисля, че Дани ще стигне до  КЧ. Защо бяха иначе тези нейни видения? Освен ако не й показват, че със стремежа си за трона може да унищожи всичко. Не знам, на знам... Същият потребител е пускал и други лийкове и в един от тях пише, че в епизод 5 или 6 умира главен герой и всички били толкова разстроени, че се наложило да снимат отначало.

А, и още нещо относно виденията на Дани и Бран с разрушения КЧ - сега вече е ясно, че заплахата не идва от КН, а само Денерис с нейните дракони би могла да го направи. Така че може и да има някакъв обрат в отношенията им с Джон.

# 452
Бледолилава,
Скрит текст:
не знам, дали е верен спойлера, но определено мисля, че ще има интриги по нататък. Край, от сорта на : и заживели щастливо Дани и Джон и си направили много Таргчета, със сигурност не очаквам.

# 453
Добре де, от това, което видях и втория път:

Скрит текст:
Неопетнени - аут
Дотраки - аут
Рицарите на Долината - аут
Свободните хора - аут.....

С кого точно смятат да сразят армията на Церсей? С 200 останали души, 1 вълчище и 2 дракона?

За мен и двата дракона са напълно достатъчни да убият армията и Церсей. Не ги подценявайте така. Голяма работа са те ! Точно това им харесвам.

# 454
Въпрос в  57 минута
Скрит текст:
като съживяват  Лияна Мормон, кой третият съживен, (Вторият след нея) Не е ли точно Тормунд?

15 минута
Скрит текст:
Убиха ли Бриен?

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 20:40 от Лорд Сняг

# 455
Скрит текст:
Той си е жив, аз нали втори път го гледах - съвсем си е жив

# 456
Въпрос в  57 минута
Скрит текст:
като съживяват  Лияна Мормон, кой третият съживен, (Вторият след нея) Не е ли точно Тормунд?
Скрит текст:
Лиана
Хал Поно или Коно или някой си там дотрак
Ед Скръбния

# 457
Въпрос в  57 минута
Скрит текст:
като съживяват  Лияна Мормон, кой третият съживен, (Вторият след нея) Не е ли точно Тормунд?
Скрит текст:
Ед Толет?

# 458
Скрит текст:

Скрит текст:
то източникът на информацията е човек, работил на снимките в Ирландия, така че ако има да става нещо такова, на север трябва да е. А все си мисля, че Дани ще стигне до  КЧ. Защо бяха иначе тези нейни видения? Освен ако не й показват, че със стремежа си за трона може да унищожи всичко. Не знам, на знам... Същият потребител е пускал и други лийкове и в един от тях пише, че в епизод 5 или 6 умира главен герой и всички били толкова разстроени, че се наложило да снимат отначало.

А, и още нещо относно виденията на Дани и Бран с разрушения КЧ - сега вече е ясно, че заплахата не идва от КН, а само Денерис с нейните дракони би могла да го направи. Така че може и да има някакъв обрат в отношенията им с Джон.

Снимките от КЧ за 8 сезон са почти изцяло правени в Ирландия..

# 459
Скрит текст:

Скрит текст:

Снимките от КЧ за 8 сезон са почти изцяло правени в Ирландия..
Ирландия ли? Ох, аз съм го прочела Исландия.
В такъв случай спойлерът:
Скрит текст:
за смъртта на Дани може и да е верен.

# 460
  • HH

Скрит текст:
Джони, ти не си внимавал. Съживих умрелите. Тормунд не е умирал. Бриен също. Биеха се с Джейми гръб в гръб на нещо като тераса.

А в криптите гледах, че и други са коментирали, че старият майстер на старките стана “бродник”

# 461
Балерионе, ако се откажем от реализма се отказваме от Мартин. Той е основоположник на цял нов поджанр - историческо фентъзи. Дават го за пример даже в учебниците.

# 462
Относно Тормунд:

Скрит текст:

Ей ги нашите хора СЛЕД като паднаха Мъртвите. Яснос е виждат кои са оцелелите от тази група - Тормунд, Джендри и Сив Червей. Съвсем жив си е.

Аз по-скоро в началото след първата атака като се връщаха поразени, бая се взирах в очите на Джора докато яздеше коня и гледаше Тормунд, дали не са сини Simple Smile  Е, не бяха Simple Smile

# 463
Змимка, аз на тая снимка не различавам ни един, но щом казваш че са те, ти имиам доверие. За мен снимката която си пуснала е "бой на негри в тъмна нощ"

# 464
  • Вестерос
Не искам тъй да се убиват като в спойлера Sad((((

Джони сложи си очила. И другите се виждат на заден фон.

Общи условия

Активация на акаунт