Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 99 060
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 105
Тоест Мерал е влюбен, колко хубаво. Дано да им се получи. Може пък и " каката" да го е харесала. Simple Smile

# 106
Зарадвах се на последната сватба.И тогава също писах,дано не ги унижават поне тези двамата.Е жалко и тях ги изложиха.Умишлено натъртиха, как са объркали терминалите,как не знаели английски.Е защо подяволите,хората да ги усмиват и да им се подиграват.Рейтинг рейтинг ама, ей на на някои им се залепиха етикетите какви били от монтирани кадри по 40 мин два пъти в седмицата.Хората ще си носят режисираните образи и в реалният им живот.Жалко за участниците!Колко по-хубаво било да се натъртва на положителните им качества.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 01:01 от Не се сърди, човече

# 107
За мен между Мерал и Ивана няма вече нищо, тя постоянно го френдзонвa, и з да бях на неговото място сигурно щях да го играя още влюбен, но човека реално няма какво да каже, накрая няма да са заедно, или ако са, ще е голям компромис, или чист интерес, но не и нещо истинско.

# 108
  • ENGLAND
Съвсем случайно попаднах на предаването, а сега и на темата тук. Чета с удоволствие коментарите ви, за мен Мерал е най-стабилен от всички.
В момента и по английската телевизия дават същото предаване, ще се напъна да го гледам, да видя как тук ги напасват.

# 109
  • София
Попаднах на коментар на приятелката на Юлия във ФБ. Още една "следа", че не се е получило.

Все повече ми се затвърждава впечатлението, че нарочно се правят неподходящи двойки с цел рейтинг. Жалко.
Не може лаици, каквито сме повечето зрители, да виждат от няколко кадъра, че хората не са един за друг, а експертите да  ни обясняват "компетентно" допирните им точки.
Много ми се искаше да видя двойка, която ще е успешна.

# 110
Вие какво очаквате от продуцент, правил основно Брадъри? Това му носи рейтинг -това прави.

Едно време , като правиха Къртицата, бившият му партньор Николов и той на сеира заложи, то не бяха сексове по кенефи, то не бяха бременни, раздели, изневери, извадени скелети ( лИбовници) от гардероба и разни такива.. Всичко гарнирано с 5 часови протяжни лайфоеве в стил Бай Брадър...
Това си знаят , това си правят..

# 111
И аз съм "За" мачмейкърите да си хвърлят дипломите.
Нито една успешна двойка...
От участниците стават единствено Мерал и Таня....другите Scream

# 112
И те са скрити лимонки, ама поне Таня каквото и да става се владее, Мерал от време на време си показва нрава...

# 113
Мишо също живее с мама и тате на 42, само дето има една, две стаи повече от Юлия. И на бас, че още се надява това с масажите да е временно и да пробие с музиката...

Всъщност Мишо е като мъжки вариант на Фийби - масажист и нереализиран музикант 😀

# 114
Интересно ми е, защо захапахте точно Юлия, че била инертна и не искала да се развива? Аз в това предаване участник постигнал нещо в живота си, може би донякъде с изключение на Таня, не видях. Мерал живее под наем на таван на 30 и така и не казаха какво точно работи, само "във финансовата сфера". Форко живее със сестра си и работи обикновена работа. Зарко на 56 няма жилище, а съмнява ме и постоянна работа. Василена си играе с фейсбук магазин и си живурка в апартамент от мама и тате, а вероятно я подпомагат и финансово. Мишо също живее с мама и тате на 42, само дето има една, две стаи повече от Юлия. И на бас, че още се надява това с масажите да е временно и да пробие с музиката...

Може да не са ни дали всички подробности за Мерал, но определено се е развил нормално момчето. Дори да е под наем - какво от това? Плаща си го, не живее в дупка - устроил се е, поддържа си жилището. Работата му е хубава, има си кола, преместил се е в по-голям град, във фейса се вижда, че е пътувал - изглежда ми като млад човек, който има добри или поне средни доходи, които му позволяват да живе и се забавлява като нормален млад човек. Работи до късно - значи иска и да израства - няма и да спре до тук!

Василена може да е глезла и да е доста подпомогната от родителите си, но като гледам също се пъне да направи нещо - според нейните разбирания и си го прави донякъде. Т.е тя амбиция си има.

Форко и Зарко са наистина хора без амбиция - даже тяхната амбиция е така да живеят, че ако може пръста да не си помръдват! Simple Smile

Мишо е нещо средно -от една страна още живее безгрижно по детински, от друга си е намерил все пак и някаква по-прозаична работа да изкарва някой лев.

# 115
Мерал е стабилен мъж, то си личи. Обача тази чалгаджийка дето му натресоха ще му тежи като воденичен камък.

# 116
За мен от това предаване най- много изгуби Васа. Страницата и за дрехи вече не съществува, няма да се учудя фенките на Форко да са я докладвали.
http://www.kliuki.net/%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82 … 0%BB%D0%B8%D1%80/

# 117
Може вече да продава в ОЛХ или Базар бг - там също има "магазини".

Аз нямам нищо против да критикувам участниците тук и на страницата на предаването, но се чудя що за идиот трябва да си, за да пишеш обиди на страницата на магазина? Дали систъра не е организирала нейните последователи?

# 118
За мен от това предаване най- много изгуби Васа. Страницата и за дрехи вече не съществува, няма да се учудя фенките на Форко да са я докладвали.
http://www.kliuki.net/%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82 … 0%BB%D0%B8%D1%80/
Нож с 2 остриета си беше. Ако не си плаща данъците, може да са я подгонили.
Пак ще възкръсне, но определено не си направи реклама, а напротив. Ето Таня примерно, мълчи и търпи и не се излага.

# 119

Откъде сме сигурни, че е изгубила? Simple Smile
Затворила е онлайн бутика, добре, но да си представим, че следващата седмица открие физически такъв на Витошка (например)? Grinning Не е като да няма средства, не знам обаче дали се е досетила за възможността. Няма лоша реклама и със сигурност не би останала без клиенти. 

Общи условия

Активация на акаунт