Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 99 058
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
На мен пък ми се струва, че Зарко и Таня ще се напаснат. Той в момента има нужда да се покаже пред нея, че не е безполезен, да се изтъкне за това, което е постигнал в живота си - абе да покаже малко перки. Не ми хареса това, че се опитва да го прави като подценява постиженията на Таня. Постъпва наумело и малко е като слон в стъкларски магазин. Но пък донякъде го разбирам. Иска да живеят тук и сега, да се радват на всеки ден заедно. Загубите, които са преживели, болестта на Таня - това никак не е малко, за да накара човек да живее за мига. Харесвам спонтанността му и ако успее да отпусне организираната и мобилизирана Таня, ще им се получи много добре.
             Сигурни ли сте, че Юлка е аут от брака? /Четох част от предишната тема, не съм много в час с дебатите тук/
Аз лично се съмнявам, че на Зарко и Таня ще им се получи.... Хрантутник малко ми е той! Първо мама, после първата жена, после втората, а сега и третата, като лепка е - щом се хване и не пуска! Омайник се опитва да го раздава, но Таня не е глупава! За какво й е този воденичен камък?

# 91
Не го възприемам като хрантутник. Не знам причината за раздялата с първата му съпруга, но не бих нарекла хрантутник човек, който се е грижил за втората си съпруга с това й заболяване. За съжаление, знам за дезертирали при новината за лошата диагноза.

# 92
За мен Зарко е класик. Тоест от типа мъже, които искат да принизят жената, за да бъдат забелязани те. И, обикновено противодействието му е като не му се позволява това поведение.
Не го възприемам като хрантутник. Не знам причината за раздялата с първата му съпруга, но не бих нарекла хрантутник човек, който се е грижил за втората си съпруга с това й заболяване. За съжаление, знам за дезертирали при новината за лошата диагноза.

Според мен едното не изключва другото. Никой не е само положителен или отрицателен герой. Само в латино сериалите
Grinning И тук според мен се захващаме с негативните им качества, защото по някаква тъпа причина повече изпъкват

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 23:00 от Denicius

# 93
Да, и на мен не ми хареса това му поведение в тренировъчната зала...

# 94
За мен Зарко е класик. Тоест от типа мъже, които искат да принизят жената, за да бъдат забелязани те. И, обикновено противодействието му е като не му се позволява това поведение.

Е, в такъв случай е сбъркал адреса. Не мисля, че Таня е жена, която би търпяла подобно отношение, след всичко, което е постигнала и през което е преминала. Желязна ръка в кадифена ръкавица - това е тя. Затова е по-добре Зарко да си продължава с "остроумните" шеги и да не се бута между шамарите. Достатъчно изпъква и така.

# 95
Таня си мисля, че има някаква причина да го търпи.  Въпреки че, му забелязва "шегите". Или е самотна, или акцентуира на положит му качества, или не иска да се излага докато я снимат. Но си мисля, че няма да му позволи да и се качи на главата

# 96
На мен пък ми се струва, че Зарко и Таня ще се напаснат.
Абсурд е жена като Таня да остане с подобен екземпляр!

# 97
Всеки от участниците си има доста трески за дялане очевидно ,щом са сами.
Всички ги имаме , знам...повече или по-малко.
И те си го знаят сигурно , усещат ,че нещо куца , сами не се справят успешно и търсят помощ (с изключение на Ивана ).
Помоща обаче е по "телевизора" и е компрометирана заради търсенето на сеир.
Имали са уроци да вземат , дано си извадят изводи.

# 98
Пък и сори, че пак ще се включа със същото, обаче мадамите търсят принцове, а те самите се държат като пепеляшки. И друго Василена и Юлия се държаха лошо с мъжете, все едно те самите са виновни, че на са им отговорили на очакванията.
Сори за логореята Simple Smile

# 99
  • Sofia
Мисля, че Таня го търпи само заради предаването. Не иска да се излага, а сигурно й се иска да го лупне с тигана по главата за да млъкне! Та на него и говорът му е лигав, не го приемам за мъж на 56 години. За да не кажете, че търся само кусури, Мерал и Мишо не ги коментирам, даже Мерал ме кефи, като сладък Мечо ми е той! Но не са му подбрали жената!

# 100
Интересно ми е, защо захапахте точно Юлия, че била инертна и не искала да се развива? Аз в това предаване участник постигнал нещо в живота си, може би донякъде с изключение на Таня, не видях. Мерал живее под наем на таван на 30 и така и не казаха какво точно работи, само "във финансовата сфера". Форко живее със сестра си и работи обикновена работа. Зарко на 56 няма жилище, а съмнява ме и постоянна работа. Василена си играе с фейсбук магазин и си живурка в апартамент от мама и тате, а вероятно я подпомагат и финансово. Мишо също живее с мама и тате на 42, само дето има една, две стаи повече от Юлия. И на бас, че още се надява това с масажите да е временно и да пробие с музиката...

# 101
От една страна, и аз смятам, че сериозен човек като Таня не би изтърпял Зарко. Обаче от друга, щом е допряла до предаването, значи не среща подходящ за нея. Като се замисля, познатите ми мъже - 50-55 годишни, се имат все още за твърде млади и се оглеждат и надяват едва ли не за жени, по-млади с 10-15 години от тях. Така че Таня явно е осъзнала, че изборът й на свободни, свестни, отговорни мъже 50+ е твърде ограничен и може и да размисли. Зарко има нужда от твърда ръка, сигурно предишните му жени са били такива, пък може и да стане нещо.

# 102
Пък и сори, че пак ще се включа със същото, обаче мадамите търсят принцове, а те самите се държат като пепеляшки. И друго Василена и Юлия се държаха лошо с мъжете, все едно те самите са виновни, че на са им отговорили на очакванията.
Сори за логореята Simple Smile

Василена и Юлия всъщност нямаха/нямат кой знае какви други варианти за действие, предвид демонстрираните характери. Нямат право да дезертират и затова автоматично минават в режим "масово унищожение". Лоша тактика...
Ей така се раждат вицовете за женската глупост. Simple Smile

От една страна, и аз смятам, че сериозен човек като Таня не би изтърпял Зарко. Обаче от друга, щом е допряла до предаването, значи не среща подходящ за нея. Като се замисля, познатите ми мъже - 50-55 годишни, се имат все още за твърде млади и се оглеждат и надяват едва ли не за жени, по-млади с 10-15 години от тях. Така че Таня явно е осъзнала, че изборът й на свободни, свестни, отговорни мъже 50+ е твърде ограничен и може и да размисли. Зарко има нужда от твърда ръка, сигурно предишните му жени са били такива, пък може и да стане нещо.

Не съм убедена, че е "допряла" до предаването по тази причина. Не отхвърлям тази възможност, но по-скоро смятам, че го е направила, за да рестартира живота си и да сложи символичен "X" на всички проблеми, които са се стоварили върху нея през последните години. Можеше да го направи и без помощта на предаването, но предимството тук е скоростта, с която се случват събитията. Мисля, че е имала нужда именно от бърза промяна.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 23:45 от tidaflyr

# 103
Но Юлия, Василена, Треднафор, Мишо, Ивана и Мерал... да ги дават по телевизията и да ми викат Уан Бира и да сочат с показалчето нагоре,.... ами... сори, ама не бих искала да съм като тях.

Василена е завършила Англицистика според думите на майка ѝ, та навярно владее езика на доста добро ниво.

# 104
Момичета Здравейте ,

От известно време не ми дава мира и покой мисълта да се включа и да споделя неща, за които ако съпруга ми разбере ще си имам много неприятности ... но се надявам на женската ни солидарност - ако има въобще такава. С голям риск споделям, няколко факта за Ивана и Мери, който е много близък със съпруга ми .. дори снощи си пиха на верандата от любимото им - Коняк.
Със съпругът ми  руснак имаме две прекрасни деца и в годините се доказа много либерален в много отношения и винаги е имал подкрепата на Мерал и повярвайте ми това момче е много над нещата и ревността, в която искат да го набедят- неприсъща му е, широко скроен е. Последната му връзка за която гарантирам беше с много зряла жена, за нея пластиката не беше чужда нямаха никакви проблеми с нейните отсъствия по командировки но нещата им не се получиха. Снощи дойде за празника сам на ръката си носеше халката и когато стана въпрос за Ивана му светнаха очичките  още не бяха си сипали ... по-скоро е влюбен. Когато го попитахме за нея нищо не каза само спомена, че е ангажирана професионално но не каза дали все още са заедно.
Както вече споменах мъжа ми е от Русия -Екатеринбург и двамата си говорят само на Руски език, за Английският му знам, че е на много високо ниво - помага на децата с домашните и знам, че и в работата основно го ползва а за Турския сами се досещате.
 Аз лично се запознах с него покрай командировките му, когато се налагаше да нощува в София винаги ни е идвал на гости и това с подаръците , с които посети дома на Ивана никак не е чуждо за него - винаги е носил нещо за децата а за нас сувенири.
След второто Мери проговори  и каза, че в Испания Ивана била много активна с английския и в много отношения е очарован от нея но професията, средата и амбициите и са я погълнали  и нито дума за развитието на брака и връзката им.
Преди години Мерал получи тежка травма в областта на врата и му бяха забранили всякакви спортни активности  освен плуване и с мъжа ми редовно си ходят да плуват, сега отново се е захванал със спорт и в типичен шеговит тон в негов стил - " Жена ми е Каката ...трябва да съм Батка " после ги оставих насаме по мъжки  и мъжа ми след това дълго време се въртя в леглото каза, че е притеснен за Мерал, нищо не каза но ... типично по Руска БРАТВА  Simple Smile щял да го подкрепи ... Каквото и да значи това, ще следя развоя явно само през екрана!

Общи условия

Активация на акаунт