Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 99 067
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 120
Ами аз пък мисля, че има лоша реклама, особено ако бизнесът ти е насочен към дамската аудитория. В случая жените бяха по-крайни към нейното поведение, а те са ѝ основната клиентела.
Ако продаваше детски стоки можеше и друго да е..

# 121
Сис е избухнала
Цитат
Що Никифор не се е развел с Василка ми харесват се хората защо да се развеждат😁 дадоха ли ни по твито , и аз де 😁 и още ме спират и питат , Начи 3 ти сезон там съм 😁 а и вече се опознахме с разни , прихология 😂 тва предаване е едно недоразумение 😏

# 122
Ами аз пък мисля, че има лоша реклама, особено ако бизнесът ти е насочен към дамската аудитория. В случая жените бяха по-крайни към нейното поведение, а те са ѝ основната клиентела.
Ако продаваше детски стоки можеше и друго да е..

Аз на нейно място бих рискувала, въпреки огромния шанс да не издържа и да "катастрофирам" в кратък срок.
Но аз не разбирам от бизнес стратегии, както се вижда. Grinning Просто съм авантюрист.

# 123
За мен от това предаване най- много изгуби Васа. Страницата и за дрехи вече не съществува, няма да се учудя фенките на Форко да са я докладвали.
http://www.kliuki.net/%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D1%82 … 0%BB%D0%B8%D1%80/

Откъде сме сигурни, че е изгубила? Simple Smile
Затворила е онлайн бутика, добре, но да си представим, че следващата седмица открие физически такъв на Витошка (например)? Grinning Не е като да няма средства, не знам обаче дали се е досетила за възможността. Няма лоша реклама и със сигурност не би останала без клиенти. 

Повярвай ми изгубила е. Да минеш от сивата икономика към физически магазин свързан с един куп изисквания и разходи...Да не говорим, че покрай моловете повече е малките магазинчета се затриха.

# 124
Василена не е престанала да продава, щом още поръчва стоки и ги приема в Еконт. Такъв магазин може да се отвори с всякакво име - особено пък във фейса; според Фб е забранено да имаш повече от един профил, но това е абсолютно празна забрана - преди години аз имах 5 (играех фб игри и си помагах с многото профили, които бяха с напълно измислени имена, дати на раждане  и т.н. - даже имаше с имена на персонажи от книги; после ги изтрих, защото престанах да играя).
Адресът от който пристигат пратките може да си остане същият. Никой няма да направи разследване, така че няма пречки.

# 125
Повярвай ми изгубила е. Да минеш от сивата икономика към физически магазин свързан с един куп изисквания и разходи...Да не говорим, че покрай моловете повече е малките магазинчета се затриха.

Никрис, най-вероятно си права. Упражнявам си въображението. Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 11:31 от tidaflyr

# 126
Сис е избухнала
Цитат
Що Никифор не се е развел с Василка ми харесват се хората защо да се развеждат😁 дадоха ли ни по твито , и аз де 😁 и още ме спират и питат , Начи 3 ти сезон там съм 😁 а и вече се опознахме с разни , прихология 😂 тва предаване е едно недоразумение 😏
Тази трябва да я затворят.

# 127
Е, не така де, Лъки. Simple Smile Аз пък много искам да я видя в предаването. Точно на нея разчитам да сложи "специалистите" на мястото им. Не те на нея, а тя на тях ще измисли сценарий.

# 128
  • София
От края на март с изменение на една наредба се въведе регистрация на електронните магазини в НАП. Много хора продават през интернет без да плащат данъци - целта е тази практика да бъде ограничена по някакъв начин.
ФБ страницата на Василена не е съвсем електронен магазин - има дефиниция на понятието в самата наредба - но някой може и да я е посъветвал да престане да търгува по този начин, защото режимът е затегнат.
Допускам, че това е причината за закриването на страницата й.

# 129
То добре, че е фейсбук, че такива елементи като Форко и сестра му да имат трибуна за своите словоизлияния .
На тоя сопол Форито сигурно никога няма да му забравя физиономията Joy

# 130
Той Форко явно си живее в неговия си измислен свят.

# 131
  • София
Кажете за новата булка на Никифор... Сериозно ли се е появила такава?

# 132
Не, видян е с жена в манастир, която се шегувала. Не се знае каква му е.

# 133
Кажете за новата булка на Никифор... Сериозно ли се е появила такава?

Ако изобщо има такава, след края на предаването ще побърза да я изтипоса във фейсбук и да погали мъжкото си его, което Васа накърни и то жестоко. Така да отхвърли, тоз мамин златен "хубавец".

# 134
Не, видян е с жена в манастир, която се шегувала. Не се знае каква му е.
Moже би жената дето продава свещите го упътвала къде са иконите. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт