Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 157
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 525
То пък, ако има на какво отгоре да се надува...тогава ще я емнете, че интелигентните хора, постигнали значими неща - не се надуват Joy  Няма форумна угодия. Но общо взето се очертава тенденцията - &quot;ако си никой - трябва да стоиш тихо в ъгъла като мишка, да мълчиш, да нямаш претенции, да не се показваш&quot; Joy
Ммда, и нямаш право да те показват по телевизията и да търсиш щастието....

# 526
  • густо майна Филибето
Чакам с нетърпение да дойде утре вечер, и да дъвчем някакви други недостатъци на горката Юлия.

# 527
Кожата на Юлия на мен ми направи впечатление още в началото, може би единственото нещо, което ми хареса в нея. И май зъбите са хубави също.
Колкото до хъркането - мисля, че една от основните причини е напълняването. Аз самата хъркам като напълнея, а като отслабна - спирам. Същото с майка ми, бившия ми приятел. Това, че Мишо и Фори примерно изглеждат стройни не значи, че нямат излишни мазнини. Щом имат коремчета значи е много вероятно да имат затлъстели органи/черен дроб. Затлъстяването не винаги се вижда с просто око.
А това дали хъркането може да е причина за раздяла - ако се обичате разбира се, че няма това да ви раздели. Само дето това са непознати хора, които не са длъжни да правят компромиси, няма чувства между тях, няма нищо друго освен една подписана хартийка и камера, която ги следва. В такъв случай малките недостатъци могат много да дразнят другия и да се изнервяш от дреболии, които не биха били проблем с любим човек. Реално те не са длъжни да приемат безропотно да останат в тоя брак при положение, че не се харесват например. В тая ситуация можеш на базата на хъркане, хигиенни навици и т.н. да решиш рационално дали го харесваш тоя човек или не, дали искаш да пробваш да си с него или не, защото чувствата не ти замъгляват ума. На мен ако ми представят мъж, който не ме привлича, не ми е интересен с нищо, че отгоре на всичко и има недостатъци, които за мен са дразнещи, защо да се напъвам да му давам шанс? Не знам при вас как е, но аз в рамките на няколко минути около един човек мога да разбера дали можем да мелим брашно заедно или не, дали мога да го харесам или не... Разбирам, че са се записали в това шоу и трябва да останат на хорото докрай, но защото форматът така е направен, че дори когато виждат как няма да се получат нещата между тях, са длъжни да избутат до финала. Това не значи, че трябва да се насилват да харесат човека, а че просто му дължат уважение и безболезнено преминаване през това приключение.
Възпитанието вече е съвсем друга тема, защото да се опитваш да уязвиш другия човек чрез такива недостатъци пред цяла България вече е малко злобничко.

# 528
То пък, ако има на какво отгоре да се надува...тогава ще я емнете, че интелигентните хора, постигнали значими неща - не се надуват Joy  Няма форумна угодия. Но общо взето се очертава тенденцията - &quot;ако си никой - трябва да стоиш тихо в ъгъла като мишка, да мълчиш, да нямаш претенции, да не се показваш&quot; Joy
Ммда, и нямаш право да те показват по телевизията и да търсиш щастието....
🙂Имаш право ,но всеки ще те дъвче в удобно за него време.

# 529
Общо взето предаването е доволно развлачено и глупаво, чак и коментарите затъпяха. Затова и ги разнищихме до зъби и кожи. За мен на нито един там, проблема не му е външния вид, за да е сам , вероятно е комбинация от фактори. Общо взето да си намериш готин партньор си е Божа работа. Може да си много красив и добър и да си сам, както и обратното.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 14:55 от Denicius

# 530
  • София /Абсурдистан
Момичета, може ли линк към сръбското предаване моля.

# 531
  • София
fanfanito, ако ти си единствения свидетел при осъждането на някого, гарантирам, че ще го осъдят на смърт три пъти! Равна нямаш...
Joy
Ей тва ми оправи вечерта... Joy

# 532
fanfanito, ако ти си единствения свидетел при осъждането на някого, гарантирам, че ще го осъдят на смърт три пъти! Равна нямаш...
Joy
Ми какво? Таз ми изтормози Мишето, някаква проскубана сврака. Утре ще плашува лебедите, ама откъде я взеха не знам. Ми не ми харесва и туй-то.

# 533
Момичета, може ли линк към сръбското предаване моля.

https://www.youtube.com/watch?v=m2uYjTB_pjM&t=122s

# 534

Не го бях гледала, въпреки, че отдавна го коментирате, останах впечатлена. Бюджета със сигурност не им е повече,  но е направено толкова свежо, интересно и  приятно - нашия екип ряпа да яде. Много ми хареса тази двойка - бяха естествени и съвсем нормални хора. Дано наистина да са щастливи.

# 535
И в сръбското има много ненормални Simple Smile Но поне някои се събраха и изглеждат добре заедно. Може после да не им се е получило, но са опитали и са имали желание да стане...

# 536
Joy
Ми какво? Таз ми изтормози Мишето, някаква проскубана сврака. Утре ще плашува лебедите, ама откъде я взеха не знам. Ми не ми харесва и туй-то.
Добре, че не си хареса Форито, че тогава какво ли щеше да е.....

# 537
Вие се подигравате на Форито, ама не му е лесно и на него.
Не ми е приятен, отпуснат, ленив, отнесен, без амбиции и изобщо... Но пък не съм видяла да обиди Василена, да се големее, дори уплашен изглеждаше от нея. Беше съгласен да приеме дете от друга жена (поне така е заявил), имаше желание да създаде семейство (някои не участват с тази цел в предаването), съгласен беше на жена обикновена (има други критерии, не материални) Сега какъв е по характер не мога да знам. Че се изежи, на 3-та среща не лягат ли с него и аут, то повечето се фукат мъже.
На Фори не му е лесно, защото живее със сестра си. Може и да няма желание да е самостоятелен, ама може и така да се налага и да се грижи за нея и наглежда. Майка им е в Италия и май е женена за италианец или поне живее с него (не е грозен хич)
Като се замисля Форо и Васа са ги събрали на принципа
1 Васа има дете и Форо няма нищо против
2 Двамата разнасят пакети и могат да са си полезни))
3 Двамата са от един град
друго май не са гледали, но и това като начало е достатъчно, ако Васа не е писала, че иска милионер с кола последен модел и къща на няколко етажа в Бояна.
Форо работи поне и получава някаква заплата, а тази на Заро още не мога да преценя (вероятно не е малък дохода щом има фондация, а всички църкви са в плачевно положение в малките села, както и от инспекция на ресторанти знам почти как става )
И още нещо за Форо и Васа. На Форо майката щом е в Италия не се знае какво работи или какъв е мъжът с който живее. Повече вероятно да е на ниска позиция, но пък може и да не е точно така и да може да помага на Васа за продажбата на дреги -изпращането и договори за доставка или знам ли , все пак е някаква пътечка. Може и да си въобразявам, но има и такава възможност.
Сестрата на Форо дето я майтапите тук е наистина с проблем за мен. Има някакво малко отклонение не мога да преценя, но е непораснало дете -вижда се в излъчването и тази играчка дето разхожда. Тя не може вероятно сама да живее, не е добре. Поне така си мисля. Та и Форо си има багаж, но не се спомена.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 09:45 от Анонимен

# 538
Във Фб я обиди много цветисто, а според майката на Василена, зад кадър също са се случвали интересни неща.
Не съм чак толкова деликатна и една обикновена обида не би ме впечатлила, но идиотщините, които Никифор беше написал, си бяха за съд (знам, че се повтарям).

# 539
Това което казва майката на Василена хич не го взимам под внимание. Достатъчно ми беше което видях и чух, може и монтаж да е, ама ми е достатъчно. За парите от сватбата също имам мнение различно на вашето донякъде. Не го оправдавам Форо, не го и харесвам, но не е така точно за мен при него.
А майката на Васа по-добре да не я почвам, че няма смисъл просто. Проблемите на Васа идват от майка и за мен.
Ама вие наистина ли смятате и не правите разлика от състояние на афект и планирано или запланувано евентуално действие.
Какъв съд за това изказване за Витоша? Да, грубо и невъздържано, ама той пред нея не можа да гъкне, тук е набрал смелост виртуално. Даже за съд е Васа, че се пише някъде, обещава да пробва нещо си и накрая се държи като кифла (то и си го каза) Че аз ако бях мъж, направо бих я смачкал и се чудя дали и физически бих издържал да не я шамаросам. Може и да ви шокирам, ама то се не търпеше това. Та набираше, набираше и направо тъпчеше. Не ти харесва-ок. Дръж се на дистанция и любезно, намери начин и му кажи в прав текст и играйте играта. Дори и пряко и директно пред камерите го кажи, но не обиждай и не унижавай. Има голяма разлика, нали? Ами ако Форо е вашият син и такава го мачка?

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 09:52 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт