Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 165
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 540
Това е основното за мен; майката може и да е преувеличила, но едва ли си измисля всичко: http://www.kliuki.net/%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%BC-%D0%B … 0%BF%D0%BE%D0%B3/

# 541
  • Terra incognita
За едни сватба, за други- брадва 😀

# 542
Петя, това съм го чела какво е писал Никифор и че го изтри минути след това. Бяхте го пуснали тук.
Имам друго мнение, писах вече и защо.
Майката на Васа също не е обрана откъм изрази, а на годините дето е, това е непозволено, дори неприятно.
Сравнявайки дори двете майки при срещата, шокирайки ви ще дам гласа си за майката на Никифор. Не ми се обяснява защо, няма смисъл.

# 543
Никифор е неграмотен и озлобен човек. И двамата не стават, тия оправдания за Никифор са ми много нелепи. Нито достойно постъпи нито нищо, и обиждаше и той беше неадекватен. А какъв товар имал не се знае и слабо ме интересува.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 12:07 от Паулина Атанасова 611463

# 544
  • Terra incognita
Ако ме питате мен- хвани единия, удари другия. Събраха ги Куку и Пипи 😀

# 545
Паулина, аз не оправдавам Никифор. Явно не си чела или така си пишеш. Не видях и Никифор да я обижда, както тя него. Вярно е дама, ама си има граница на търпение. Видях, че се опита да я иронизира за яхтата, видях и че иска парите от сватбата да разделят (но тук беше и монтаж за мен повече, защото не дадоха началото на спора съвсем, а почнаха от монолога на Форо за ситуацията) Видях обаче как Васа нарежда на камерата да спре да снима, щото не го издържа (не че не я разбирам, ама участието си иска малко съобразяване,че те гледат хора и си се хванал на хорото доброволно) Четох какво пише майката на Васа и как до различни предавания, чух я на сватбата какво казва за дъщеря си, сякаш се извиняваше. Видях я и на срещата с Никифор. Не ми е нужден монтаж да си направя извод. Че не е стока Никифор и не е мъжът мечта за много моми и жени -това е ясно и видно защо. Но не може така да се държиш и да тропаш с краче.
Как може тогава да прецениш един човек, когато не те интересува средата в която живее, работата му, образованието му, интересите му и т.н.

# 546
Аз пък не оправдавам Василена. Казах, че Никифор не е по-малко недостоен. И никакви сестри и майки не го оправдават. Сполай Simple Smile

# 547
 fanfanito  bouquet

Само да кажа, Василена няма твоята култура на изразяване, далновидност и вероятно поведение /казвам вероятно защото не те познавам, което не ми пречи да съм сигурна .../ и по тези причини, не вижда ползите от едно ново запознанство. Тя тръгна с рогите още от начало и нещастният Форко, който също не блести с добра комуникация, й влезе в тона. Двамата показаха възможно най - лошото от характерите си и изобщо от себе си.

# 548
Относно нападките към Юлия, в частта с хъркането(ако многото хъркане не е лъжа), ще кажа, че пресолихте манджата. Както се казва, "Не питай старило, а патило". Хъркането може дя е огромен проблем. Защото сънят е много важен за адекватното ти функциониране. Ако не вярвате, опитайте да не спите няколко месеца. После пробвайте на пода, в банята (ако сте на една спалня). Много е забавно отстрани да се присмиваш и да го наричаш лигавщина това, че не ти се полага нормален сън. Има хора, които спят леко и седмици безсънни нощи, няма да промени лекото им спане. Има и хора, които са наистина дъскорезници. Мисля натам да не коментирам.

# 549
И за мен хъркането е огромен проблем и единственото решение е друга стая.

# 550
Който има здрав и пълноценен сън където и до когото и да легне е късметлия и просто не познава другата страна на монетата.

# 551
Потвърждавам за хъркането. Бившият ми беше дъскорезница, идваше ли време за лягане и ми ставаше лошо. По едно време му правиха нещо на носа и се оправи, но определено не е за подценяване този проблем.

# 552
Тя, Юлия, спа месеци наред с Мишо и хъркането беше единственото впечатляващо нещо, което можеше да сподели.
Никой не отрича проблема, просто има толкова други неща, които могат да те отблъснат/задържат при един човек.

# 553
Тя, Юлия, спа месеци наред с Мишо и хъркането беше единственото впечатляващо нещо, което можеше да сподели.
Никой не отрича проблема, просто има толкова други неща, които могат да те отблъснат/задържат при един човек.

Къде е казала, че това я отблъсква не ми е ясно? Голяма вина носи на плещите си, че го е отбелязала, голяма храна за критика.
Много тук отрекоха това да е проблем, принизявайки го до глупост и прищявка.

# 554
Айде да идват новите епизоди викам аз, че 2 седмици вече се чудим какво да си клюкаме.

Общи условия

Активация на акаунт