Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 190
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 555
И за мен хъркането е огромен проблем, но ако беше малко по-прозорлива щеше да знае, че мъжете консумирали прилични количества алкохол хъркат..
И можеше просто от куртоазия най-малкото да си премълчи.
Една Ивана излезе по-възпитана в това отношение от нея, а е чалгарка и незряла.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 14:51 от Не се сърди, човече

# 556
След всички недостатъци на Юлия, които открихме и обсъдихме подобаващо, от промото за епизода довечера се вижда, че тя ще покаже и някои "достатъци" все пак. Една-две усмивки поне, като начало. Simple Smile
Какъв е шансът меденият им "месец" да не е тотално провален? Simple Smile Бих се радвала да видя някакво раздвижване при тях, пък каквото ще да се е случило на по-късен етап.

Ивана и Мерал ги очакват драматични моменти, докато в дома на Таня и Светозар ще се настани романтиката, в лицето на чичкото с китарата. Притеснителното е, че Светозар е на необяснимо голямо разстояние от съпругата си и опасно близко до госта, а и изглежда толкова въодушевен и запленен от изпълнението, че е силно вероятно да не издържи до края на песента и да започне да мачка ушите на чичкото... Или да го покани на танц поне. Явно най-накрая се сетиха, че може да ни покажат нещо от ежедневието на двойката, което отива на годините им, за разлика от детскоградинските забавления.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 14:52 от Не се сърди, човече

# 557
# 558
Какъв е шансът меденият им "месец" да не е тотално провален?
Може би, ако са им дали по-голямо легло?Nerd

# 559
Ужас, направо опорочи хубавата песен Зарко...
Този искрен и дълбок текст на фона на неговите лиготии...нямам думи.

# 560
Пхаха , наш Форчо и Васа и в Господарите са ги давали.
https://gospodari.com/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82 … -video168599.html

# 561
Какъв е шансът меденият им "месец" да не е тотално провален?
Може би, ако са им дали по-голямо легло? Nerd

Ти пък! Леглото... Simple Smile Вярно, че булката се оказа капризна, но в името на обективността - от това, което демонстрира по време на сватбеното тържество, мислиш ли, че леглото има значение?
Другаде е проблемът и дано са си го решили до 'довечера'. На никого от нас не му се гледат тягостни сцени отново, особено след две седмици чакане. Достатъчен ще ни бъде драматизмът, осигурен от Мерал и Ивана.

# 562
Ужас, направо опорочи хубавата песен Зарко...
Този искрен и дълбок текст на фона на неговите лиготии...нямам думи.
Събирането с тези възрастни на вид хора, прави Таня да изглежда по-стара. Та тя е само на 51. Чичовците просто имат вид на старци. Въобще не ми се връзва изпълнението на псента от този бонвиван с бомбето, на когото биха подхождали повече стари градски песни.

# 563

Един от въпросите е:

Ако можехте да избирате, кой от участниците в първия сезон на „Женени от пръв поглед” бихте избрали за свой партньор? (Георги, Стефан,Атанас) (Гергана,Светла, Антония) Защо?

Чудно ми е w00x какъв отговор е дал на този въпрос...

# 564
Не мога да повярвам, че са избрали участниците на база онлайн анкета.

# 565
Не мога да повярвам, че са избрали участниците на база онлайн анкета.

Меmento, не съм сигурна какво точно имаш предвид, но може да се каже, че това е единственият начин тук, в нашата действителност.
Американците имат други способи, може би някои от вас са се интересували и са запознати. Предвид големите мащаби на САЩ (като територия), за всеки нов сезон на предаването се определя предварително локацията, където ще се развива действието и екипът се впуска в един интензивен процес на издирване на потенциални участници. Посещават нощни заведения, църкви дори... Не разчитат само на кандидатствалите онлайн.
Нашите са по-мързеливички явно. Simple Smile

Паулина, няма за какво да се оправдаваш, така е.
Темата наистина е по-вълнуваща от предаването. Особено когато се включват нови попълнения, както се вижда. Grinning
Желая ти хубави емоции тук! Hug

# 566
Скрит текст:
Тя, Юлия, спа месеци наред с Мишо и хъркането беше единственото впечатляващо нещо, което можеше да сподели.
Никой не отрича проблема, просто има толкова други неща, които могат да те отблъснат/задържат при един човек.

Къде е казала, че това я отблъсква не ми е ясно? Голяма вина носи на плещите си, че го е отбелязала, голяма храна за критика.
Много тук отрекоха това да е проблем, принизявайки го до глупост и прищявка.
Тя не каза нищо смислено. Това, че Мишо хърка беше началото на серия от недоволство от нейна страна. Не стана ясно нито какво иска, нито какво не иска.
Надявах се, че ще има една симпатична двойка /на визия общо взето го докарват добре и двамата/, а то поредната пародия.

# 567
Тя не каза нищо смислено. Това, че Мишо хърка беше началото на серия от недоволство от нейна страна. Не стана ясно нито какво иска, нито какво не иска.
Надявах се, че ще има една симпатична двойка /на визия общо взето го докарват добре и двамата/, а то поредната пародия.
Вие за монтаж не сте ли чували? Laughing
Началото на предаването било, ужас. Ми така са го сложили. Лесно се манипулират хората по принцип, не говоря специално в този случай.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 14:55 от Не се сърди, човече

# 568
Един от въпросите е:

Ако можехте да избирате, кой от участниците в първия сезон на „Женени от пръв поглед” бихте избрали за свой партньор? (Георги, Стефан,Атанас) (Гергана,Светла, Антония) Защо?

Антония.

# 569
  • София
Един от въпросите е:

Антония.
Шегуваш се!

Общи условия

Активация на акаунт