Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 252
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 240
Помислил си е She is out of my league..

# 241
  • София
Класации, базирани единствено на външен вид са меко казано несериозни и доказателство за това е, че за някои Ивана е номер едно, нещо, което за мен е напълно непонятно.
За мен тя, наравно с Василена са на дъното, изпреварвайки всички останали жени И мъже. Просто като видя корекции от такъв тип, изпитвам само отвращение.

За щастие, човек никога не оценява само и единствено външния вид. Поради това, Ивана ми е в графа "посредствена и безразлична", но не и неприятна, въпреки обезобразяването, което си е причинила.

# 242
Много разочароващ коментар на Мишо за старата мома. Той какво ли си вика " всичко под ножаааа"

# 243
Чудно ми е, защо се коментира това, че живее на квартира при тези цени на имотите в София е напълно оправдано.
Защото толкова, колкото му е наема там, където живее, ще му е вноската за ипотеката. Все пак финансов консултант е...

# 244
Аз честно казано не видях нищо бащинско в поведението на Мерал
 Видях мъж, който си пада по жената и се чуди как да и привлече вниманието. И понеже не може, я провокира по всички възможни начини. А тя дори и в началото да се е впечатлявала, в последната серия гледаше тотално отегчено

# 245
В предния сезон Георги беше обвиняван за същото , че въпреки добрия си доход още живее под наем. Ами може пък да са чакали да се задомят и заедно с половинката да си изберат мечтания дом.

# 246
Ние много съжалявахме, че не успяхме да присъстваме нито на сватбата нито на ергенското му парти. Но определено е бил изненадан и сподели, че това е бил един от най-щастливите му дни. Усещам, че Ивана му е завъртяла главата, въпреки , че са много различни и лично мое мнение - при равни други условия той би стоял далече от такъв тип момиче.

# 247
  • SF
Ние много съжалявахме, че не успяхме да присъстваме нито на сватбата нито на ергенското му парти. Но определено е бил изненадан и сподели, че това е бил един от най-щастливите му дни. Усещам, че Ивана му е завъртяла главата, въпреки , че са много различни и лично мое мнение - при равни други условия той би стоял далече от такъв тип момиче.

Да, от страх, че такова момиче не би му обърнало внимание.

Но сега шансът направо го ожени за такова момиче и дано да успее да си го запази, защото сам не вярва, че следващата ще изглежда като Ивана.

Тук много коментираха скромните сватби. Вие бяхте ли поканени? Защо не отидохте?
Аз съм на мнение, че младоженците нямат възможност да съберат в тв проект всичките си роднини и приятели. Притиснати са от времето и от обстоятелствата.

# 248
В предния сезон Георги беше обвиняван за същото , че въпреки добрия си доход още живее под наем. Ами може пък да са чакали да се задомят и заедно с половинката да си изберат мечтания дом.

Това е  право в целта но мисли, че и инвестиция в бизнес би бил удачен вариант.

# 249
Много разочароващ коментар на Мишо за старата мома. Той какво ли си вика " всичко под ножаааа"
А откъде сме сигурни, че е вярно? ЕЖК? Или че изобщо е той? Много ми е смешно как тук всичко се приема за чиста монета.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 250
Офф аз по принцип винаги всичко приемам така, колкото и да е тъпо

# 251
Да, и после пак ми се включи, за да ми обясни, че много подбирам и ще стана стара мома.
Не искам дори да си представям какво са чули ушите на Юлия в такъв случай...

Не че няма един рядък тип герои, които ръсят подобни умности за всяка, осмелила се да ги отблъсне, но Мишо не се показва/не ни го показват като такъв до момента. В този ред на мисли, Деси, ние как да сме сигурни, че казваш истината? Ще те затрудни ли да направиш един скрийншот?

Помислил си е She is out of my league..

Не мисля. Поправете ме, ако греша, но тук се писа, че и преди е имал връзки с красиви жени. (Jeanne.d.Arc?)
Ние не знаем дали това е така, но от видяното не мога да приравня Мерал с мъжете, които губят ума и дума в присъствието на хубава жена и се правят на палячовци заради комплекси и неадекватност. Имаше своите малки издънки, не му липсват минуси, но в повечето случаи демонстрира уверено поведение. Понякога е по-пасивен, отколкото трябва да бъде с момиче като Ивана, но ако е конформист по природа, и това е обяснимо. Не виждам да е респектиран от нея, по-скоро е резервиран и не може да ѝ се довери все още.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 01:23 от tidaflyr

# 252
  • густо майна Филибето
За някакъв сайт за запознанства ли става въпрос?
Тук всеки може да си пише каквото си поиска, купон да става.
Защо пък да не се влюби в Ивана? Тя е млада, енергична, пряма. Носи една екзотична хубост. А и привличането се осъществява и на друго ниво. Не случайно при влюбване се говори за феромони, за съдба....А какво се случва под завивките, изобщо не знаем. Wink

# 253
Написано е след моето мнение за първия поглед на Мерал и Ивана.
Но, добре, не е към мене. Просто съвпадение в един и същи момент и двете да пишем за атрактивната външност на Ивана - на тебе не ти харесва, аз и Мерал я намираме за готина.

Аз много я харесвам Ивана но ако съдя само по външен вид, което е недопустим критерий за брак бих казала, че единствено с младостта си превъзхожда бившите не Мерал. Явно той е видял нещо различно отвъд опаковката. Вярно е, че нашият не е в класациите на манекен красавец, модерно жиголо но няма човек, който да не остане с усмивка на лицето и лекото на душата след среща с него. Толкова от мен !

# 254
За някакъв сайт за запознанства ли става въпрос?
Тук всеки може да си пише каквото си поиска, купон да става.
Нека става купон, но не на всяка цена. Simple Smile
Ще заспя и без да разбера написал ли го е или не, но справедливостта е важна, въпросът е принципен.
Иначе жената не е длъжна да доказва нищо на никого, разбира се. Но рискува да си помислим, че е Юлия под прикритие. Например. В най-добрия случай. Simple Smile

Jeanne.d.Arc, благодаря за задочния отговор!

Общи условия

Активация на акаунт