Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 144
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 330
Не гледам сръбското. На мен ми допаднаха препратките към австралийците.

# 331
  • София
Ще ми е интересно да видя как сърбите коментират българката в техен форум.
За "нашите", в миналия епизод споменаха, че е минала само една седмица от сватбата. Като се има предвид,
че ги събират проформа за снимките, наистина не знам как са се опознали, че да преценят ще ги бива ли заедно.

# 332
Изгледах сръбския епизод - не е лош, изглежда, че не се търси скандалният елемент, но може и да греша; във форума ли има тема за това предаване?

Да, ето я темата.

# 333
  • София
Изгледах сръбското с българката. Сръбските продуценти не създават изкуствени безсмислени сценки, защото основната им цел е реклама. Имат доста рекламодатели - на дрехите, халките, дори лекарства, хотела... Всяко показване на марка им носи пари. Нашите очевидно не са били добри в маркетинга, няма какво да рекламират, нямат бюджет и затова изглеждат по този начин.
Даже и като казват "Да", държат реклама. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 11:17 от Монако

# 334
  • София
Аз да зачекна пак мачмейкърите. Много ги плюем как ги събират, обаче то не е лесно това. Ето, попълват се въпроси - приемате ли партньор с дете, приемате ли да се местите, сигурно има още един куп такива. Те обаче също са адски подвеждащи за това дали ще си паснат двама човека, да не кажа, че нямат нищо общо с химията. Това си говорихме даже с мъжа ми - преди да се срещенем той твърдо е искал жена без дете, аз твърдо исках мъж, който вече има дете. Той - поради кофти опит, аз поради това, че не ми се раждаше трети път. Ами...вече втора година си живеем прекрасно с моите две деца и нашето трето общо. Оказа се, че когато човекът е правилният, всички тия предварителни неща, които УЖ са ти много важни, нямат никакво значение. И друго си мислех - като правят Биг Брадър все има поне една двойка, която се събира там. От 20-тина човека. И мисля, че това също е цел, не е случайно. Да хванат следващия път психолозите от Буг Брадър, може пък да им свършат работа.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 12:16 от Klemy

# 335
  • Варна
Погледнах сръбското предаване. Наистина има съвсем друга атмосфера. А хората са обикновени, не са красавци, богаташи и т.н. Чудя се, ако техните участници бяха в нашето предаване, сигурно щяха да ги разкостят... Smile
Интересно е да ги показват в ежедневието, не само да им ровят в гардероба и стаите. Дано, ако има трети сезон в България, да направят нещата по различен начин - повече спонсори, с по-добро представяне на участниците. Тези анализи на специалистите не дават добра представа за хората.

# 336

подариха на булката крем "менструал" а на младоженеца крем за първата брачна нощ - XXL - нещо за полова потентност беше, въобще не се притесниха от интимния характер на рекламираните стоки, но пък и не ги трупнаха на самата церемония, там подариха лекарство за нерви и чай за отслабване....
[/quote]
Плача TrollfaceLaughing

# 337
# 338
Ще ми е интересно да видя как сърбите коментират българката в техен форум.
За "нашите", в миналия епизод споменаха, че е минала само една седмица от сватбата. Като се има предвид,
че ги събират проформа за снимките, наистина не знам как са се опознали, че да преценят ще ги бива ли заедно.

От това, което прочетох като коментари под видеото в тубата, много я харесват. Все хубави думи има и за нея, и за двамата като двойка.

# 339
"Искала палат и пица полента" Laughing

# 340
Грозен коментар за Ивана - дали е от някой бивш?..

В Биг Брадър вярно все се събират, обаче там е друго - скуката е голям фактор. Седят на затворено няколко седмици и почват да се оглеждат кой ще им се върже)) На някои хора толкова им е акъла.
Не ми се вярва да има и една връзка, започнала в Къщата, която да е оцеляла повече от месец. Може би само тази на Тишо и Венета Райкова, но той май й е бил суперфен, преди да я опознае Wink

# 341
Тишо и Венета не са се запознали в къщата, а след предаването.

# 342
Тя не влезе ли за малко да го види? И му подари използван чорапогащник...

# 343
Това съм го забравила. Много стилно, типично като за тях. Но не са били заедно в къщата.

# 344
Влезе, да я представят на най-големия и почитател. Подари му чорапи с ръб, чорапите от фотосесията ѝ в Плейбой.

Общи условия

Активация на акаунт