Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 017
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 390
след предаването ще си намери свястна булка, сигурна съм.
Защо мислиш така Лъки?
Защотот не се е изложил (до момента), има професия, жилище, кротък мъж. Разбрахме, че се подвизава по сайтовете, все някоя ще го забърше. Какво му е? И за Мерал съм на същотот мнение. Виж Лисан ще си умре сам.

# 391
И аз мисля,че Мишо ще си намери девойка, според мен е един нормален мъж, готов за семейство, за мен е хубав, чаровен е ,( знам че това е субективно) , кавалер е оправен е , и с малкото си английски, няма да се явява на изпит Simple Smile.Има добра професия, може да се грижи за жена и деца, има си хубаво хоби, къща , това за мен са плюсове. Като изключим това,че му е нервно пред камерата, си е супер.Всеки може да сподели с какви индивиди се е запознавал, на тази база сравнявам аз, а не на това ,което съм видяла или чула, истините са други

# 392
Мишо изглежда добре (на колелото), както писах, висок, строен и с къса коса - много добре. Има обаче нещо в него, което ме отблъсква, когато проговори. Нещо като гъгнене. Нямам предвид диалекта, имам роднини в Пловдив и са много сладки с постоянното и-кане, където е "е".  Simple Smile   Та, Мишо няма вина, че говори така, но за мен е неприятно. На снимки, без да говори - добре. Smile

При Мишо не забелязвам на преден план никакви недостатъци. Представителна фигура, косата се оправя, гъгненето го отдадох на притеснението. Обран и ненатраплив.

Обаче тръгна да ме загубва като заобяснява какъв съвет му дал кумът, за да предразположи булката -  с масажче, тн.
Мъж на 40+ да не знае как да предразположи една жена към сех, че  чак тривиални  съвети огласи публично, айде де..Дразнещо ми подейства.
Явно основният проблем на Мишо е в проявленията на характера му в една връзка, защото досега да е бил похарчен при това му засядане по сайтовете.
Овен- мъж, мнооого труден знак за съжителство.Ни се води,ни се кара. Който не е имал връзка с овен,  нищо не знае за тая огнена стихия. Направо сами работят срещу себе си.
Въпреки че тук нямаше как да покаже себе си в тая посока.

# 393
Според това, което излъчват в предаването, не съм много сигурна кой е готов и кой не е готов за деца.
Всички ми изглеждат абсолютно неготови.Дори и някои от тези, които вече имат Simple Smile))

# 394
след предаването ще си намери свястна булка, сигурна съм.
Защо мислиш така Лъки?
Защотот не се е изложил (до момента), има професия, жилище, кротък мъж. Разбрахме, че се подвизава по сайтовете, все някоя ще го забърше. Какво му е?
Ама той и до преди предаването е бил така, пък нищо.

# 395
Това със сайтовете е някаква зависимост.
Има хора, които цял живот откарват там в търсене на идеала си ( или на неангажиращи флиртове). И наистина ми е чудно какво търси в такъв сайт един музикант, който се очаква да е обграден редовно от фенки със ходни интереси. На тях ако им липсва женско внимание, не знам...

# 396
Това със сайтовете е някаква зависимост.
Има хора, които цял живот откарват там в търсене на идеала си ( или на неангажиращи флиртове). И наистина ми е чудно какво търси в такъв сайт един музикант, който се очаква да е обграден редовно от фенки със ходни интереси. На тях ако им липсва женско внимание, не знам...
Точно.
И професията и хобито са такива, че все е сред хора, пък и сайтовете, не е като да няма жени около него.

# 397
  • София
Не го разбирам това със сайтовете аз. Иначе го харесвам Мишо и мисля, че е отговорен човек и не е тежък характер, поне така изглежда.

# 398
  • густо майна Филибето
Може би се бори за участия? Или да развие масажното студио.
Сега поне има различни възможности сам да си търсиш булка. Едно време имаше само обяви по вестници и Адрес 4000 Simple Smile

# 399
И по какъв начин ще му помогне писането в разните му там сайтове за запознаства с участията?
Виж, за масажите по-може Simple Smile))

# 400
  • густо майна Филибето
Имах предвид участието му в предаването.
То и за сайтовете ще помогне Simple Smile

# 401
Приключение си е съжителството с мъж-овен, те са своенравни и общо взето не искат да пораснат. Няма да и е скучен живота на тази, която го вземе, нищо че има вид на кротък мъж. Просто не е... Обаче са добри до обожание с жената, която обичат. Готови са на всичко за семейството си. Амбициозни и целеустремени, те сбъдват мечтите си, които са абсолютно реални и земни. За да и е лесно на една жена да ги контролира, трябва да му готви вкусни неща, защото е чревоугодник, да се грижи да е спретнат и красив, защото са суетни и от време на време да му казва, че е най-прекрасният мъж на света. О и да се гордее с него!

# 402
Писането в сайтовете може да е просто за убиване не време, при положение че е свободен мъж, може да му служи за разговори и срещи, с тези технологии как всеки върви и пише в телефона.Сам е свободен е,от една задача до друга запълва време

# 403
  • София
Писането в сайтовете може да е просто за убиване не време, при положение че е свободен мъж, може да му служи за разговори и срещи, с тези технологии как всеки върви и пише в телефона.Сам е свободен е,от една задача до друга запълва време
Не го ли ползваме фейсбук за тази цел?

# 404
в ритуалната зала жените казаха - не, а после се аргументираха защо така са решили.
С това, което видях, сръбският вариант ми допадна съвсем. Защото на базата на някакви нелепи неустойки да влизаш пряко волята си в един нежелан брак, вече ми идва прекалено.
Това е може би най нелепото в нашия формат, задължително "да".
Сръбският вариант е много по добър и наистина целта е да събере двама души, а не да направи просто шоу.

Общи условия

Активация на акаунт