Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 001
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 435
Аз имам усещането, че Форко ще се задоми след предаването, но Мише едва ли. На Форито по-сериозно му се иска, докато Мише вероятно все още си намира мацки насам натам и си мисли, че не е толкова на зор работата.

Форко набра скорост с предаването.
Хем не е атрактивен душицата , хем непохватен, нулев тренинг в общуването с дами, либидото му обаче на висота и то го бухна във филма с женитбите, та белким някоя се върже. Жени му се, та две не види. Пък баш случи на жена.
Вероятно историята с Василена го е сдухала доста и сега ще е по-внимателен.                                                                           За сметка на всичко това обаче си отвори фенклуб и скоро ще го отнесе някой аналог на сестра му.

А Мишо хем си има  обширната женска аудитория навсякъде, хем и нуждата да добавя и търси още. Преситен и презадоволен откъм девойки.                                                                                                                                                 Откликнал е на зова на родителското тяло да се бракува, не, че му е  толкоз зор на самия него. Юлия идеално си  изпълни ролята на събирателен  образ на лошите жени и Мишето оправдан пред мама и тате,че е направил опит за жертва, вече на воля ще шпори необятните дебри на сайтовете за кибичене.

# 436
  • София
Мишо според мен изобщо не му е зор да се жени.
Имам в обкръжението си подобен тип човек, иху , аху, и хич не му е , както се казва.
Сега, заради мама и тате този цирк мина и толкова.

А и мое лично мнение, е че човек след определена възраст трудно ще се влюби и обвърже.

# 437
Аз Мишо пък, незнам защо си мисля, че е малко тип романтик и му се падат по-глуповати от него.

И моето мнение е такова.

Още не са ни показали достатъчно (аз започнах да забравям и показаното вече, направо прекалиха с тази пауза), но си мисля, че точно заради това, което си написала, се държи на ниво със съпругата си, вместо да избухне.
Гафовете са си гафове, видяхме, каквото видяхме, чухме, каквото чухме, но на мен ми направи впечатление какво феноменално спокойствие излъчва той. Но не темерутестото спокойствие на Никифор например, който си мълчеше и само изчакваше удобен момент, за да клъвне Василена. Мишо до момента е центриран, адекватен чисто емоционално спрямо ситуациите, дори малко "виждащ отвъд", типично за романтиците. Браво за търпението към проявите на Юлия. Може би изпъква именно на фона на нейното поведение, но си мисля, че не е плитък човек.

Как това се връзва с активността му в сайтовете за запознанства не мога да обясня като за шестица, но със сигурност там се подвизават и такива хора. Ако наистина измисля на разни непознати жени грозни сценарии за бъдещето, горя с горното описание... 🙂 Но абстрахирайки се от тази хипотеза, в моите очи е такъв. Описаното никак не се бие с образа му на бонвиван, да отбележа, напротив. 🙂

# 438
Е как пък "му се падат", не си ли ги избира той, изключвам Юлия, която наистина му се падна.
Не го виждам като някой кой знае колко интелигентен, иначе.

# 439
Аз пък мисля, че е попадал на непокорни, вятърничави, глупави и претенциозни жени. Сигурно е уморен от такива. Може би реакцията му към Юлия е не само добро възпитание, а просто е обръгнал на такива и вече не реагира. Той търси мила жена, според мен, която да има неговата представа за живота, да иска нормален дом и семейство, без да лети в облаците и да има нереални очаквания. С впечатление съм, че жените сме по-склонни на нереални изисквания срещу това, което даваме. Също така, жените си въобразяват, че мъжете много държат да са атрактивни мадами, да са с перфектна фигура и се отнасят в тази посока. А мъжете просто искат добра жена, която да ги обича и да се грижи за тях и за дома им със спокойствие, и любов.

# 440
  • София
Ама как до 41годишна възраст не си срещнал жена?
Срещнал я е , ама друго е ергенския живот.
Щото Мишо не е Никифор.
Не му изнася, е това е.

# 441
А мъжете просто искат добра жена, която да ги обича и да се грижи за тях и за дома им със спокойствие, и любов.
Мхм, и като я срещат и правят 2 деца. Обаче тя добринка надебелява и става скучна и започват да се оглеждат за "кака в бяло".

# 442
Е, всеки с късмета си. Естествено, че и сред мъжете, и сред жените има калпави.

# 443
Това със сайтовете е някаква зависимост.
Има хора, които цял живот откарват там в търсене на идеала си ( или на неангажиращи флиртове). И наистина ми е чудно какво търси в такъв сайт един музикант,който се очаква да е обграден редовно от фенки със ходни интереси.  На тях ако им липсва женско внимание, не знам...

Simple Smile Smile Smile
 Нека сме реалисти все пак, Мишо не е някоя рок звезда Wink
 Или ти имаш предвид фенки на масажите?

# 444
  • густо майна Филибето
Следвам във ФБ един адвокат, Eugene Chechev, това беше написал днес на стената си:
"Вие сте преотстъпили без договор на Ваш приятел или роднина жилище да го ползва, защото в момента не Ви трябва. Не се чудете, ако при опита Ви да си го вземете обратно след 10 г не успеете, а Ви се каже - излезте , жилището е мое!
И е прав....!"
Дали пък не е станало нещо такова с апартаменат на Зарко?

# 445
Следвам във ФБ един адвокат, Eugene Chechev, това беше написал днес на стената си:
"Вие сте преотстъпили без договор на Ваш приятел или роднина жилище да го ползва, защото в момента не Ви трябва. Не се чудете, ако при опита Ви да си го вземете обратно след 10 г не успеете, а Ви се каже - излезте , жилището е мое!
И е прав....!"
Дали пък не е станало нещо такова с апартаменат на Зарко?
Не, съвсем други са нещата. Пише назад в темите какъв е казуса.

# 446
  • густо майна Филибето
Пропуснала съм. Но пък по тази тема прочетох неща, които не знаех, а трябва. Пет години добросъвестно владеене, трима свидетеля, и е твое.  Разбира се, ако собственика не е направил нищо за тия години.

# 447
  • София
Момичета, моля ви! Мишо не е Брадли Купър, какви фенки, какви 5лв?!! Да, музикантите са атрактивни, обаче него никога, никой не го е чувал. Освен това не изглежда на тип, който си търси коя да я, за едното ч*кане. Да, сигурно среща повече жени от един счетоводител, обаче не е някакво невероятно количество жени, които припадат за него. Wink
Не мисля, че е пренаситен. По-скоро попада само на еднодневки, но то в тия сайтове на какви да попада? Просто трябва да излезе от там.

# 448
Момичета, моля ви! Мишо не е Брадли Купър, какви фенки, какви 5лв?!! Да, музикантите са атрактивни, обаче него никога, никой не го е чувал. Освен това не изглежда на тип, който си търси коя да я, за едното ч*кане. Да, сигурно среща повече жени от един счетоводител, обаче не е някакво невероятно количество жени, които припадат за него. Wink
Не мисля, че е пренаситен. По-скоро попада само на еднодневки, но то в тия сайтове на какви да попада? Просто трябва да излезе от там.

Процентно само да предположим, че Мишо има в реала  повече възможности за избор от един счетоводител, това е огромен шанс за човек в търсене на сериозна връзка. Сходни интереси - музика, рок, безкрайни теми за дискутиране, даже да не е Брадли Купър или Иън Пейс. А сред фенките гравитиращи към подобна музика несъмнено  има и още останали  като Смърфиетка - красиви, умни, диалогични. Като цяло групата на Мишо, която присъстваше на сватбата  му, доминираше   в интелектуално отношение над близките на Юлия. Среда не му липсва никак.

А изразът попада на еднодневки не може да е валиден за мъж над 40 години, който е наясно със себе си. Веднъж попаднал, втори път и все на него ли бе, еднодневките?! Първи път е случайност, втори път потвърждение, трети път е рецидив. Нещо аналогично на Юлиините истории - всички дотук били неудачници Попада на такива, не защото сайтовете са обитавани от едни специални времегубителки, които развращават идеите на порядъчните мъже за семейство и уют, а защото подобното привлича подобно.

# 449
Диагнозата е "стар ерген "🙂
Трудно се поддава на лечение .
С изграден характер и навици е по-трудно  да се напаснеш с някой.

Общи условия

Активация на акаунт