Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 95 856
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 1 890
Винаги като видя това акцентирано шкембе ме напушва на смях.

# 1 891
Шкембето му е силно еротична част. Представяш си под него гащи парашутки и дълги черни чорапи и еротиката те завладява

# 1 892
Абе аз не зная коя е Аня Филипова, но браво на жената! Освен това забелязвата ли че зарчето не влиза в диалог с нея, не пуска гадни шеги, въобще се снишава, а тя го храни ли храни....Явно знае коя е и защо му е толкова бясна и като че ли се страхува от нея.

Явно има доста инфо Аня, от което Фазомер се бои и не се осмелява да и опонира директно. Иначе и за нея щеше да има поредното клише [като трактор Беларус се разфучала. Тая жена има козове и на Безгащев му припарва - хем се налага да мълчи като кютук, хем да поддържа мита за мъжествеността си пред фенската маса.

# 1 893
А, защо никой не съчувства за секса на Таня. Да те налази тази съвестска секс машина и да пръхти върху теб, с пръст в ухото..аааа.

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 21:33 от Denicius

# 1 894
Ох, "от високо го изпускат" ми оправи вечерта. Чета ви и си се смея сама.....

# 1 895

И все на главата си пада.

# 1 896
Сега си го представи гол и ще се разплачеш за равновесие. 😂

# 1 897
  • Sofia
И все на главата си пада.
И резултатът от паданията всички го виждаме!

# 1 898
Сега си го представи гол и ще се разплачеш за равновесие. 😂

Психопатският поглед изначално стопира идеята да го пожелаеш като гола гледка.

# 1 899
Акцентирано и карирано. Забелязах, че има точно ДВЕ ризи и един панталон в гардероба си /пардон, сандъка си/. И двете ризи са карирани, а вече панталонът с цвят на бебешко ако както удачно забеляза някой преди мен ви е добре известен. Предполагам че бельо не може да си позволи, но пък нали го искат без гащи фенките.....

# 1 900
Нима само погледа? Иначе викаш, ако е със затворени очи е мега секси парче?
Аз ще върна поръчката... 🤮🤮🤮

# 1 901
Акцентирано и карирано. Забелязах, че има точно ДВЕ ризи и един панталон в гардероба си /пардон, сандъка си/. И двете ризи са карирани, а вече панталонът с цвят на бебешко ако както удачно забеляза някой преди мен ви е добре известен. Предполагам че бельо не може да си позволи, но пък нали го искат без гащи фенките.....

Какъв ти сандък,, мешка има баретата, колко багаж пък да поеме тя?!
И като си представя, че Таня му и гладеше парцалите...

# 1 902
  • Варна
Дървения сандък, който помъкна от къщата.

# 1 903
Аааа, тихо нали трябвало да търпи жената. Боже, добре, че имам мъж, че в такова предаване не мога да се омъжа. Като ти се падне един Фори невестулката, Мерал Ага ефенди и изгорях със 100 000 както каза колежката по писмена самодейност. Балу изобщо не го броя

# 1 904
Предлагам на страницата на предаването да се пусне анкета
"Кой иска Светлозар без гащи". Да ги видим тези напористи любовници, дето към тях го е тласнала Танчето.

Общи условия

Активация на акаунт