Кралски работи и клюки - май 2019

• 180 928
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 525
Цитат
Излезе информация, че е родила в болница..

Nature Zap Да,във възможно най-скъпата,но преди това искаше да ражда в къщи с дула..

# 3 526
  • Някъде там
Красива рокля има Летисия.
Малеее Масако в костюм и то не бял.Добре изглежда така.
Княгиня Мириям на корицата на Ева.
Много красива изглежда тази жена.Ще ми е интересно да прочета списанието.

# 3 527
Княгиня Мириам наистина изглежда чудесно

# 3 528
Да от раждане вкъщи до раждане в най-скъпата болница, от отглеждане на детето сами до бавачка на втората седмица. Още не сме я видели никъде, пък твърдеше, че няма да взима майчинство. Изобщо държи си на думата по кралски.

# 3 529
Страхотна Мириам (идея нямам княгиня на какво е). Летисия ми е лелска тук. С тая драперийка долу на роклята...Rolling Eyes
Майка ми (70 г.) скоро ходи с една такава рокля на среща на випуска си и беше хит. Ама тя си е бабетка вече, а на Летисия не и приляга. 

# 3 530
  • Някъде там
Да от раждане вкъщи до раждане в най-скъпата болница, от отглеждане на детето сами до бавачка на втората седмица. Още не сме я видели никъде, пък твърдеше, че няма да взима майчинство. Изобщо държи си на думата по кралски.
Всичко това тя ли го е казвала, в интервюта, или на "жълтите" и приятели го е споделяла и те са го споделили публично?
Може ли линкове къде е твърдяла че няма да взима майчинство и към другите и твърдения,но такива които тя самата казва?

# 3 531
  • На топло
Trump tells The Sun: Meghan Markle is 'nasty,' Boris Johnson would do a 'very good job' as Prime Minister.
😂😂😂
Браво на Уилям и Кейт, че махнат Мегън от кампанията си за психично здраве.
Тя беше тръгнала да рекламира бизнеса на приятелката си покрай тази кампания 🙄.
Всичко се следи под лупа и няма как да и мине номера.

# 3 532
daviz, никъде няма нейни твърдения нито за дулата, нито за домашното раждане. Единственото реално твърдение беше, че няма да позира на стълбите часове след раждането, а след като имат възможност първо да отпразнуват събитието като ново семейство, както и стана. И...дотук с твърденията, останалото бяха премислици (от ,,достоверни,, източници някои от тях Simple Smile )

# 3 533
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тръмп е абсолютен идиот Simple Smile това по повод твърдението му за Борис Джонсън - лично мнение Simple Smile, Меган не я познавам лично за да изкажа мнение.

# 3 534
  • Някъде там
Аз да питам все пак, Ани.Питам защото тук тези неща се твърдят с такава сигурност, че все едно самата Меган го е споделяла на потребителите лично.Ако не лично,то поне са го чули от нея или Хари в интервю.Може и намеренията им да са споделяни в официални документи в кралските официални профили.
Не съм прочела всички тези неща и ми е любопитно къде и кога двамата са споделили това?

# 3 535
Снимка от сватбата на Шарлот Казираги https://www.instagram.com/p/ByLC0cuHYkR/?hl=bg Доста странна рокля за булка, но тя и самата сватба не е била типичната такава. Младоженецът е бил хвърлен в басейн от братята на Шарлот https://www.instagram.com/p/ByLEkgZHQ-z/?hl=bg

# 3 536
  • Някъде там
Снимка от сватбата на Шарлот Казираги https://www.instagram.com/p/ByLC0cuHYkR/?hl=bg Доста странна рокля за булка, но тя и самата сватба не е била типичната такава. Младоженецът е бил хвърлен в басейн от братята на Шарлот https://www.instagram.com/p/ByLEkgZHQ-z/?hl=bg
Ще има и църковна церемония към края на юни.
Тогава може да е с истинска булчинска рокля,сега е била само гражданска церемония.
Иначе роклята ми харесва,стои и добре.
Добре са се забавлявали.

# 3 537
Кралски работи и клюки се казва темата. Wink Няма ли някой да прави нова тема?

# 3 538
По какъв начин е рекламирала Меган бизнеса на приятелката си? Чрез съвместната фондация с Кеймбридж? Стана ми интересно, може ли линк?

# 3 539
ох, как не се сетих!  Joy Joy Joy
Вчера ми попадна някаква статийка, че си взели бавачка за бебето, но тя напуснала цели 2 седмици след постъпването си и сега си гледали сами детето.Явно бавачката е била със здрави нерви, щом е останала толкова дълго, но все пак не достатъчно, за да поотгледа малкия Арчи. Laughing
Nature Zap Охх,след като роди в къщи,сега ще си гледа сама и детето,сериозна жена,каквото каже го прави..Joy
Излезе информация, че е родила в болница.

Имаше една бавачка американка, която е гледала много звездни деца и за нея се спрягаше, че ще гледа и Хариното бебе. Тя ли е напуснала или някоя друга?

Намерих статията, не знам дали е същата бавачка  Rolling Eyes
https://life.regiona.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0% … B0-%D0%B5-%D0%BC/

Цитат
От доста време се пише, че между двете семейства има напрежение. Да, основно по жълтите медии, но аз мисля, че няма дим без огън. Обикновено, когато дълго и упорито се пише за нещо, накрая се оказва вярно, колкото и да е отричано преди това. Та моето лично мнение е, че най-вероятно наистина има нещо мътно в тази история. Възможно е наистина да има проблеми, но да се прави всичко възможно да се покриват нещата, поне за пред хората. Дали проблема е между Кейт и Меган, дали е между Уилям и Хари, дали е между Уилям и Меган или баба се дразни заради прекалено голямото внимание към Меган и по-малкото към Кейт не знам, но съм сигурна, че става нещо. И е въпрос на време да се разбере какво точно.

Гледах сватбата на Хари по тв, по-точно в църквата само. Еми, Уилям не се държа никак добре. Направо му личеше презрението към избора на брат му. Разбирам го, че е бил разочарован, мисля, че те бяха много близки и го е заболяло брат му да вземе такова нещо,но все пак не беше хубава гледка. От Уилям според мен идва всичко.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 20:21 от Ън

Общи условия

Активация на акаунт