"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 248
  • 660
  •   1
Отговори
# 315
  • гр.София
Разкажете как мина отварянето на подаръците Joy
При нас голяма радост, защото получи комплект за магии и телескоп. Обожава да гледа филми за космоса, научил е няколко съзвездия и е за такива неща мечтае сега. Но неможе да го изпробва, все облачно 😂
Аз получих гривна, един бюти комплект, и май едни процедури ще си резервирам януари. Усещам се доста сбабичосала Confounded
Мм си пожела ел.четец на книги и други дребни нещица .

# 316
хахахха  сбабичосала се била

# 317
  • В градината...
При нас дойде не истински дядо Коледа, а жив (според Ида), явно живият е друга работа. Едва му се побраха подаръците в чувала. Днес хвърлихме един чувал опаковки. Вече не се радват на нищо. ММ затова и иска да ограничим подаръците. Сега се чудим къде да хвърляме старите играчки. Аз пък изненадах дядо Коледа, защото си бях бутнала в чувала подарък и за мен, да не стана резил само аз без подарък.

# 318
  • Пловдив
При нас нищо интересно Simple Smile трябваше да си купувам телефон, ама в тая лудница по магазините отложих за утре или преди НГ. Отиваме заедно с мм и си избирам...не мога да седя и чакам и после да се правя на изненадана Stuck Out Tongue Winking Eye  А и той не е по изненадите, та съм свикнала.
Наско и той вече нищо не иска, понеже получи скъпи неща за РД и си изчерпа лимита, обаче близки му подариха екшън камера, та пак не е валат Wink Та така..скууука! Blush

Къде ще празнувате НГ?
Ние ще сме у зълва ми...много криво с толкова малко почивки.

# 319
И аз бутнах подарък за себе си 😉 ние бяхме при сестра ми и чувал не може да побере пакетите за всички. Децата се радват на всяка джунджурия, но ние не купуваме много  по принцип. Най- много се зарадваха на едни коли с кучета от Пес патрул.

# 320
  • В градината...
Ида е фен на Пес патрул и Пламъчко. В градината дружките не й вярвали, защото е момиче. Ама техниката я влече...

# 321
И мойто премина през кучетата. Не разбирам защо трябва да е строго момчешко това?

# 322
  • В градината...
Повечето момиченца от малки го лигавят с принцеси и разни героини, дето не ги бяхме чували до съвсем скоро. Но понеже в градината приятелката ни е баш от тези, та и ние се просветихме. Иначе не бяхме чували за замръзнали кралства, разни Искрици и други персонажи от детско-индийски сериали Wink

# 323
  • гр.София
За много години лейдис! Нека новото десетилетие ни донесе това, от което имаме нужда, за да си повтаряме всеки ден, че животът е нещо прекрасно!
Лов ю Heart

# 324
  • Пловдив
За много години!
Да сте здрави и усмихнати!!! Kissing Heart

Да ви споделя, че късметът в баницата на НГ ми беше бебе Hushed така онемях! Вярно съм се отказала вече и ако вземе, че се случи...ще е олелемайкоу!!!! Simple Smile

# 325
  • В градината...
Мистик, да ти е здраво Д-то!
На мен сега да.ми дадат бебе, след двете, няма да се ошашкам така като първия път. Вече съм дърво и остаряла.

# 326
  • София
За много години - живи и здрави!
При нас само детето получи подаръци. От нас /дядо Коледа/ шейна, много й се зарадва. По Коледа бяхме пет нощи в Братислава и за ден до Виена.
Аз на 04.12 имах зацапване след преглед на 03.12 за установяване на бременност и после прокървих. Приеха ме в Тина Киркова. Оказа се, че плода не се развива, беше голям колкота за четвърта-пета седмица, а аз бях в седма. Организмът се опитваше да го изхвърли и направих спонтанен аборт. Още не съм си взела епикризата. Да видя резултата от хистологията.

# 327
  • Пловдив
Съжалявам...

# 328
За много години момичета! Да ни е по-успешна и спорна новата година!
Верабел, много съжалявам!

# 329
  • В градината...
Верабел, съжалявам и аз!
Аз вече се намъквам в панталон, който носех в петия месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт