"Слънцето дарява ни със топли дни, а нека нас със бебче да дари"-бъдещи мами 35+

• 33 247
  • 660
  •   1
Отговори
# 330
За много и благи години,момичета! И много бебоци!
Верабел,съжалявам!
Днес мислех да правя тест(въпреки че нямам никакъв шанс да е +),а то лелката дойде.Не ми се иска Ц да расте сам.Баща му вече не иска да осиновим и съм разтроена.Иначе Ц втора година е джокок (доктор) ;заиграва се и с кукли-храни,преоблича,сменя памперси,приспива;от време на време е пожарникар. Много често си играе на "госпожа" и така разбирам какво се случва в детската градина.Много е интересен,но има и притеснителни сценки.

Прегръдки на всички!

# 331
Добро утро!
Честита Нова 2020 Година!
Честит Имен Ден на всички Ивчета!

# 332
  • Пловдив
Хей, къде сте? Simple Smile
Да ви почерпя виртуално, че днес помъдрявам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 333
  • Варна
Честита да си, Мистик!

# 334
  • Пловдив
Честита да си, Мистик!
Kissing Heart
Мерси!

# 335
  • гр.София
Мистик бъди много обичана и уважавана жена и майка, и много глезена Heart Flowers Bouquet
Веребел, много жалко! Надявам се никога повече да не го изживяваш и скоро с успешен финал!
Лени, как сте?
Перу и аз съм спряла спорта от доста време, и дупето което бях изваяла отиде на кино Joy Истината е, че не ми се ходи на фитнес, но реших да започна с йога. Чакам да се сформира група за начинаещи и стартирам с това. Мисля, че ще ми хареса.

# 336
Честит Рожден Ден, Мистик! Пожелавам търсещата ти душа
да намери удовлетворение!
Мария, добре сме. Каката ще има бал тази година и вече купихме
черна дантела. Ще шием рокля.
Верабел, съжалявам за загубата ти. С нови надежди напред.

# 337
Снощи уж писах, ама го няма.
Честита да си Мистик.

# 338
  • Пловдив
Благодаряяяя! Revolving Hearts

Всички да сте здрави!

# 339
  • В градината...
Мистик, бъди здрава и да се сбъдне пожеланието на късмета, който си изтеглила!

Миме, на мен никъде не ми се ходи. Обаче имам една позната, която ей така, от нищото, взе че започна да се занимава с йога. Даже нае зала. И само какво тяло направи ... /а какви пари пък изкарва.../.

Вчера ММ води И. на хомеопат за ново интервю. Много е нервна напоследък, постоянно реве, крещи, щом някой започне да говори и да не и обръща внимание, изпада в истерия ... много ми е мъчно. Вечер като я сложим да спи сама /от 2 дни/ и крещи час и реве. Накрая се уморява и заспива. Та, хомеопатичката каза /тя е и педиатър/ да й изследваме Б12. На едно дете така направила и се оправило. Преди това го влачили по невролози, чак в София ходили. Имало дори епилептични припадъци. А тя се сетила да му пусне витамина и - няма нерви, няма вече напрежение.

# 340
Мистик, честита да си, много здраве, късмет и успехи!
Мария, ММ почна да ходи на една йога за начинаещи, май е единствения мъж в групата, но е много ентусиазиран, само, че е сутрин от 8 до 9ч. и е неудобно като време.
Перу, не пречи да го изследвате витамин В, но това поведение свързано ли е с промяна, казваш слагате я да спи сама, може би не е свикнала и затова е така. Дайте й време.

# 341
Мистик, и от мен да си жива и здрава 🍀
Перу, дано да се оправят нещата с И., според мен има голяма доза ревност. Те с Я. в една стая ли са?

# 342
  • Пловдив
Отново благодаря!

Перу, крайно време е да намерите решение...пиши какво е казал хомеопата.

# 343
Здравейте,момичета! Simple Smile разгледах набързо някои странички по-стари от което разбрах,че има такива които вече имат  деца Heart  та въпроса ми е - преди установяване на бременност имали ли сте зацапване  седмица след овулация
Понеже правим опити и днес (7дни след ову.) от сутринта имам зацапване . В интернет четох,че или е имплантиране или е киста..

# 344
  • В градината...
Ясен спи в отделна стая сам. Слагаме го сам, затваряме вратата. Ида я слагахме сама миналата година, пак крещеше като луда. Някои пъти си пееше половин час и заспиваше. Сега обаче пак правим опити да заспива сама, но повечето изпробва всичко, на което е способна, за да слезем долу при нея. За една минута поне 20 пъти успява да изкрещи мамо или тате. И така час.

Общи условия

Активация на акаунт