А Лора беше определена като човек, който внесъл "нов стил".
И вместо Мастършеф да е наистина уважавана титла, остава горчивината, че по-скоро целите са други, както и средствата, с които се постигат.
Не съм доволна, че стигна до финала това момиче, а както подразбирам от вас, нищо чудно и победител да я направят.
Не съм доволна, че стигна до финала това момиче, а както подразбирам от вас, нищо чудно и победител да я направят.
Интересно състезание е било, но малко несправедливо ми се стори. След закуските, за които съм съгласна с мнението на журито, изведнъж във втори кръг един спечели финал и куп уреди като награда, а в предния кръг дори не беше сред тримата най-добри. Хайде, бе! Малко като тото ми идва. Обядът на Николай не ми хареса изобщо, както не ми хареса и закуската му. Но той първи скокна на балкона. На Красимира само закуската ми допадна. Другото хич не беше по моя вкус. Червеното кадифе може и да е било вкусно, но никак не събуждаше апетит. Лора ми хареса със закуска и част от обяда си, вечерята ѝ беше скучна. Това шоколадово чудо се тресеше като желе и стоеше като изпуснато отвисоко в чинията. От обяда ѝ бих опитала аранчините, но не и супата. Супите до една ми приличаха на пюрета, брррр. Само тази на Добри ми се стори апетитна и непюрирана. Изобщо, единствено манджите на Добрин предизвикаха апетита ми, суровия картоф мога и да му го простя, също неядливата кост и ципата там, която шеф Михалчев изрови. Да, защото и двете му месни ястия изглеждаха вкусни. На Радка попарата с яйчен крем хич и нямаше да я опитам. А киноа+киноа+рататуй...мм, не е моето. Виж, месото от вечерята изглеждаше много добре. Но пък закуската ѝ беше отврат - с пистолет в гърба не бих яла това омазано отвътре гюле на закуска. Може би за предястие да става, но сутрин няма как да хапна такова нещо. Като тегля чертата, май само изборът на Лора ме удовлетворява. Но пред нея бих поставила Добрин. Чак тогава бих избирала между Радка и Николай, но вероятно щеше да надделее Николай, защото по принцип най-малко се е дънил през сезона и имаше хубави чинии тук-там. Главата с човка обаче ме отказа завинаги да съм му фен. За отпадането на Красимира нямам конфликт с журито. Но за мен трябваше всички да готвят и в трите кръга и да се отчитат постиженията им сумарно. Не ми хареса, че Николай отърва кожата само с две задачи. 

Препоръчани теми