🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 3

• 56 788
  • 947
  •   1
Отговори
# 690
Аз не съм била за Радка. Но е факт че на финала ги отвя. Да, може някой да и е помогнал с менюто, но може и на другите да им е помогнато. Лошо няма. Важното е да го направиш добре на финала. През сезона всички имаха и провали и успехи. Но на финала, Радка се справи най добре. Да и е честита победата.

# 691
Не очаквах Радка да спечели, въпреки че бях за нея. Честито, Радке! Заслужаваш!

# 692
И аз се радвам за Радка. И разбира се , ако съм на такъв финал ще си наема консултант за менюто. Доктора и Лора влязоха в много теоретичен и обяснителен режим- какви ферменти- като че ли ще ни разфасова. Лора преувеличи с родния край и грис халвата- това избива на детска градина. Радка заложи на сложни сравнително рецепти без концептуални претенции. Браво за нея!

# 693
Хора, стига с този расизъм, бе. Независимо, че е циганка, Радка през цялото време готвеше по-хубави чинии от останалите, нито един път не се отказа и не падна духом и напълно си заслужва победата, според мен. На Лора манджите са доста постни и елементарни за мастършеф въпреки, че я добутаха до края.
Значи трябва да харесаме Радка, защото другите са зле?!
А относно расизма, на кастинга имаше една дама от ромски произход, беше наистина дама, много я харесах! Дори и чинията й харесах, но на журЕто не се хареса, за съжаление...

# 694
 Заслужена победа за Радка! А тези които я плюете - погледнете гласуването в анкетата и тогава коментирайте!

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 23:52 от Не се сърди, човече

# 695
Най-абсурдното предаване в ефира. От любимо стигна дъното. Толкова нагласен финал просто нямам думи. Крайно съм разочарована. Повече няма да го гледам.

# 696
  • София
Николай има ли профил във фейса или блог, за да видя дали е публикувал негови рецепти?

# 697
Браво на Радка! Готвеше с любов и по изражението на журито си личеше, че е и вкусно! Разби ги просто на финала! За първи път няма нагласен финалист. Нагласено щеше да е ако беше Лора, която направо се издаде с тъпото си овче изражение! Побутваната през цялото време беше самата Лора, това момиче имаше точно 3 красиви презентации, вървеше все надолу и как изведнъж се изстреля на финала?!?! Страшната сладкарка с грис халва... Нямам думи..... и картофена саладка....и това на финал! От средата на предаването си мислех, че ще спечели Николай, но на финала прекалено много рискува и с тази комбинация в предястието... не се хареса! Но поздравления и за него, за познанията, които има, презентациите и храната, която поднасяше! И той беше много достоен финалист!

# 698
Браво на Радка! Готвеше с любов и по изражението на журито си личеше, че е и вкусно! Разби ги просто на финала! За първи път няма нагласен финалист. Нагласено щеше да е ако беше Лора, която направо се издаде с тъпото си овче изражение! Побутваната през цялото време беше самата Лора, това момиче имаше точно 3 красиви презентации, вървеше все надолу и как изведнъж се изстреля на финала?!?! Страшната сладкарка с грис халва... Нямам думи..... и картофена саладка....и това на финал! От средата на предаването си мислех, че ще спечели Николай, но на финала прекалено много рискува и с тази комбинация в предястието... не се хареса! Но поздравления и за него, за познанията, които има, презентациите и храната, която поднасяше! И той беше много достоен финалист!
Не мога да го кажа по-добре!

# 699
  • София-Младост
Николай има ли профил във фейса или блог, за да видя дали е публикувал негови рецепти?
Има Инстаграм, но не видях рецепти.
@n.boykov

# 700
От спойлера знаех кой ще е победител. Много се пишеше в темата, че всичко е нагласено. Дебнех като цербер къде ще се провали Радка и ще бъде подминато от журито.  Ами не видях това. Видях как Радка просто ги отвя. Не съм добър готвач. Голяма лигла съм и нещо ако не ми грабне окото, не опитвам. Исках да опитам от всичко, което поднесе Радка. Впечатляващо е за мен.

А относно подготовката преди това... всички го правят,  а дали успяват да го постигнат в точния момент е друга тема.

Дописвам: ако беше нагласено нямаше да имаме възможност да  видим този разочароващ и пълен с изненада поглед на Лора.

# 701
Браво на Радка!
Борбена жена и не се отказва.
Аз бях за Николай,но имах усещане че победителя ще бъде Радка(фаворита на мм) .Лора още в началото се провали със суровата и пресготвена риба и беше ясно ,че няма да е тя.
Николай е много креативен браво!

# 702
Това ли беше финалното готвене - рибешки глави, грис халва, пръжки на пуканки. Божееее! Много, много слабо представяне, по едно време мислех, че се шегуват и ей сега ще започне истинското готвене. Предни сезони каквото и да е било, финала винаги е бил много интересен и красив, с креативни презентации.
Не знам дали я бутаха Радка, но от тримата днес, тя се представи най-добре. Ястията и бяха много добре плейтнати Wink, а явно са били и вкусни. И се стараеше и се раздаде, как се паникьоса милата с десерта, но не се отказа и продължи, представи една достойна за финал чиния. Да и е честита победата!

Пп Физиономията и реакцията на Лора - безценни. Joy

# 703
Лора явно е била убедена, че тя ще е победител. Въпреки че не се справи добре. Физиономия та и накрая ме кара да мисля точно това.

# 704
Мхххм, много разочарована съм. От тримата ни един не ми беше любимец, та гледах абсолютно спокойно и безпристрастно, но колкото повече напредваше финалът, толкова повече ме налягаха съмнения. Радка Булман, която каза, че за закуска готвела на мъжа си яйца и бъркани яйца, но на задачата за закуска изплеска червено-зелено рибно торпедо, 'щото Торстен това обичал, хахах. Та и финалът беше като закуската, рецептата за която някой ѝ беше подсказал, но тя не беше овладяла достатъчно добре. Цялото ѝ меню за мен беше един къдрав кич.
Миди Сен-Джак Laughing, сос бльон-блян, блян-блюн....Laughing..дори не знаеше имената на нещата, които прави, но затова пък всичко ѝ е пуФкаво.....и един мармот завива незнамсиквоси. Гледах целия сезон и видях достатъчно добре колко много неща не знаеше милата Радка. Готвачка и домакиня е, не споря, но тук се опитват да ни пробутат някакво продуктово позициониране в човешки вид. Сега се мъчих да си спомня с какво ме е впечатлила Радка през сезона и се сетих само за една баница с тиква. Дори и тя не беше това, което трябваше да бъде, защото я направи с теглени кори, а трябваше да е с точени, но карай да върви, справи се много добре тогава. И това е.
Лора и Николай ме изненадаха приятно. Техните идеи за меню бяха много по-сполучливи и интересни. В тази на Лора имаше последователност и стил, а нещата на доктора бяха толкова оригинални и необичайни, че граничеха с ненормалност. И все пак ми се прииска да опитам неговите алабаланици.Satisfied
Шефовете вече не са ми такива симпатяги, защото се почувствах измамена. И звездите не се ли наричат Мишлен, че двама от тях ги нарекоха Мишелин.Smirk

Общи условия

Активация на акаунт